Bencede oyledir 140 ulutorsonda gorunmuyor birak 2000 zor gorunuyor karindan bakildigindanTeşekkür ederim canım benim çok uzak sayılmam Gebze'deyim ama pazartesiyi beklicem Bi beğendiğim bi doktor var ona randevu almıştım ona gideyim sonra bi de özele gideyim olmazsa yapacak bişey yok zaten babaannem bişey olmaz sabret dikkat et kendine ,Bebek Nazlı çıktı heralde diyor :) . Bence bu doktorda sorun var yani sonuçta beta hcg değerim 140 ken karnımdan bakıp bişey göremedim Bebek falan yok diyip dış gebelik olabilir diyen doktor bu sonuçta :) salladım ya ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah
Canım öncelikle tebrik ederim , ben ilk baktırdığımda 36 dı suanda 5000 lerde hala kese falan yok ortada ben hemen söylemiştim kimseye söyleme bekle sabret yükselsin Bi keseyi gör sonra söylersin hem nazar değiyor galiba dikkat et , benim tavsiyem henüz daha erken yine de sen bilirsin canımHerkese Merhaba.
Çok uzun süreden beri siteyi takip ediyorum buraya kendimden de birşeyler yazmak bugüne kısmetmiş
Sizlere sormak istediğim birşey var ben 1 yıldır evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz. Günüm 8 gün gecikti. Dün Sağlık ocağında kan verdim ve bugün sabah aşırı bir mide bulantısıyla kalkıp işe geldim. Sabah sonucu almaya gittiğimde ise değerimin 14.8 olduğunu ama yinede kesin birşey söylenmemesi gerektiğini iletti doktor. Sizce aileme haber vermelimiyim süprizzzz diye:) yoksa umutlanmamalımıyım nasıl hissedeceğimi nasıl davaranacağımı bilmiyorumm
Merhaba benim değerim 4000 lerde gözükmedi hem de vajinal baktı :) daha çok erken gözükmüyor diye şüphelenme içini rahat tut 2000 lerde vajinalden bakarsa görünüyor benimki 4000 de bile yok hala hayırlısı inşallah tebrik ederim bu aradaBn o testden 4 gün sonra tekrar yaptım 128.60 çıktı ama hala kese gözükmedi neden acaba buün yine kan verdim bakalım artık kese görünür umarım
Teşekkür ederim :) Doktor pazartesi tekrar bi kan alalım dedi ona göre herşey tam net belli olur herhalde. Pazartesi olmaz şimdi bi türlü banaCanım öncelikle tebrik ederim , ben ilk baktırdığımda 36 dı suanda 5000 lerde hala kese falan yok ortada ben hemen söylemiştim kimseye söyleme bekle sabret yükselsin Bi keseyi gör sonra söylersin hem nazar değiyor galiba dikkat et , benim tavsiyem henüz daha erken yine de sen bilirsin canım
Tebrikler,Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasipDenizzYsbs .!.:Herkese Merhaba.
Çok uzun süreden beri siteyi takip ediyorum buraya kendimden de birşeyler yazmak bugüne kısmetmiş
Sizlere sormak istediğim birşey var ben 1 yıldır evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz. Günüm 8 gün gecikti. Dün Sağlık ocağında kan verdim ve bugün sabah aşırı bir mide bulantısıyla kalkıp işe geldim. Sabah sonucu almaya gittiğimde ise değerimin 14.8 olduğunu ama yinede kesin birşey söylenmemesi gerektiğini iletti doktor. Sizce aileme haber vermelimiyim süprizzzz diye:) yoksa umutlanmamalımıyım nasıl hissedeceğimi nasıl davaranacağımı bilmiyorumm
Amin canm çok Teşekkür ederim. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Değerimin kritik seviyeden çıkması için kaç olması lazım en azTebrikler,Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip
etsin... İstersen biraz daha bekie degerin ikiye katlansın sonra soyle
Tebrikler cnm bencede söyleme daha cok yeni keseyi gormeden soyleme derim hiraz dusuk degerinHerkese Merhaba.
Benim değerim de 77 çıktı haftaya keseye bakicak çok heyecanliTebrikler cnm bencede söyleme daha cok yeni keseyi gormeden soyleme derim hiraz dusuk degerin
Tebrikler cnm insallah gorursunuz allah herkese nasip etsinBenim değerim de 77 çıktı haftaya keseye bakicak çok heyecanli
Amin canım ınşAllah :)Tebrikler cnm insallah gorursunuz allah herkese nasip etsin
25₺ ödedim de on dk çıkmaz diyorsun yani..birde şu doğru mu adetten önce kan testi yapıp da çıkmayan da var adet günü geçince bi kaç gün sora tekrar tan testi yaptığında çıkan da varmış bu Nasıl oluyor kan testinde kesin çıkar diyorlar bir de bunu duyunca da insan yine ister istemez umutlanıyor yaHayır Can'ım en hızlı test acilde yapılıyor orda dış gebelik şüphesiyle yaptırdım cihaza giriyor kan ve en erken 40 dk sürüyor .sen bu test için ne kadar ödedin o hastaneye ?
Cnm benim adete 5 gun varken 1.25 cikti adet gunu 39 cikti :) bence adetin gecsin en iyi sonuc o zaman25₺ ödedim de on dk çıkmaz diyorsun yani..birde şu doğru mu adetten önce kan testi yapıp da çıkmayan da var adet günü geçince bi kaç gün sora tekrar tan testi yaptığında çıkan da varmış bu Nasıl oluyor kan testinde kesin çıkar diyorlar bir de bunu duyunca da insan yine ister istemez umutlanıyor ya
Adetinden sonra yaptır bence kesin olsun çünkü adetten önce çok düşük çıkacak meraktan öleceksin tekrar tekrar yaptıracaksın bu İşler böyle meraktan duramayıp tekrarlanıyor :)25₺ ödedim de on dk çıkmaz diyorsun yani..birde şu doğru mu adetten önce kan testi yapıp da çıkmayan da var adet günü geçince bi kaç gün sora tekrar tan testi yaptığında çıkan da varmış bu Nasıl oluyor kan testinde kesin çıkar diyorlar bir de bunu duyunca da insan yine ister istemez umutlanıyor ya
Gecmis olsun cnm cok uzuldumKIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldişimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Hadi yaKIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldişimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Çok üzüldüm gerçektenKIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldişimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Allah korusun inşallah değildir mutlu olursun benim değerimde gayet iyi yükseliyordu ben anlamadım nasıl oldu amerikan hastanesine gittim acil amrliyat dedi çok pahalı olduğu için orda olamadım siğortaya geldim burda tanıdık iyi bir prof vardı o baktı hemem smeliyat olmaz dedi ilaçla düşürmeye çalışcaklarmış ama değerimde yüksek bilmiyorum Allah yardım etsinHadi yageçmiş olsun sanırım sıra bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?