Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bencede oyledir 140 ulutorsonda gorunmuyor birak 2000 zor gorunuyor karindan bakildigindan

Herkese Merhaba.

Çok uzun süreden beri siteyi takip ediyorum buraya kendimden de birşeyler yazmak bugüne kısmetmiş
Sizlere sormak istediğim birşey var ben 1 yıldır evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz. Günüm 8 gün gecikti. Dün Sağlık ocağında kan verdim ve bugün sabah aşırı bir mide bulantısıyla kalkıp işe geldim. Sabah sonucu almaya gittiğimde ise değerimin 14.8 olduğunu ama yinede kesin birşey söylenmemesi gerektiğini iletti doktor. Sizce aileme haber vermelimiyim süprizzzz diye:) yoksa umutlanmamalımıyım nasıl hissedeceğimi nasıl davaranacağımı bilmiyorumm

Canım öncelikle tebrik ederim , ben ilk baktırdığımda 36 dı suanda 5000 lerde hala kese falan yok ortada ben hemen söylemiştim kimseye söyleme bekle sabret yükselsin Bi keseyi gör sonra söylersin hem nazar değiyor galiba dikkat et , benim tavsiyem henüz daha erken yine de sen bilirsin canım

Bn o testden 4 gün sonra tekrar yaptım 128.60 çıktı ama hala kese gözükmedi neden acaba buün yine kan verdim bakalım artık kese görünür umarım
Merhaba benim değerim 4000 lerde gözükmedi hem de vajinal baktı :) daha çok erken gözükmüyor diye şüphelenme içini rahat tut 2000 lerde vajinalden bakarsa görünüyor benimki 4000 de bile yok hala hayırlısı inşallah tebrik ederim bu arada

Teşekkür ederim :) Doktor pazartesi tekrar bi kan alalım dedi ona göre herşey tam net belli olur herhalde. Pazartesi olmaz şimdi bi türlü bana

Tebrikler,Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip
etsin... İstersen biraz daha bekie degerin ikiye katlansın sonra soyle

Tebrikler cnm bencede söyleme daha cok yeni keseyi gormeden soyleme derim hiraz dusuk degerin

Hayır Can'ım en hızlı test acilde yapılıyor orda dış gebelik şüphesiyle yaptırdım cihaza giriyor kan ve en erken 40 dk sürüyor .sen bu test için ne kadar ödedin o hastaneye ?
25₺ ödedim de on dk çıkmaz diyorsun yani..birde şu doğru mu adetten önce kan testi yapıp da çıkmayan da var adet günü geçince bi kaç gün sora tekrar tan testi yaptığında çıkan da varmış bu Nasıl oluyor kan testinde kesin çıkar diyorlar bir de bunu duyunca da insan yine ister istemez umutlanıyor ya

Cnm benim adete 5 gun varken 1.25 cikti adet gunu 39 cikti :) bence adetin gecsin en iyi sonuc o zaman

Adetinden sonra yaptır bence kesin olsun çünkü adetten önce çok düşük çıkacak meraktan öleceksin tekrar tekrar yaptıracaksın bu İşler böyle meraktan duramayıp tekrarlanıyor :)

KIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldi şimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış

KIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldi şimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim acil şifa versin . Bizi haberdar et lütfen arkadaşım benim de 4000 lerde görünmedi alttan daha da korkmaya başladım şimdi . Dikkat et lütfen kendine

Hadi ya geçmiş olsun sanırım sıra bende artık
Allah korusun inşallah değildir mutlu olursun benim değerimde gayet iyi yükseliyordu ben anlamadım nasıl oldu amerikan hastanesine gittim acil amrliyat dedi çok pahalı olduğu için orda olamadım siğortaya geldim burda tanıdık iyi bir prof vardı o baktı hemem smeliyat olmaz dedi ilaçla düşürmeye çalışcaklarmış ama değerimde yüksek bilmiyorum Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…