Canım yaAllah korusun inşallah değildir mutlu olursun benim değerimde gayet iyi yükseliyordu ben anlamadım nasıl oldu amerikan hastanesine gittim acil amrliyat dedi çok pahalı olduğu için orda olamadım siğortaya geldim burda tanıdık iyi bir prof vardı o baktı hemem smeliyat olmaz dedi ilaçla düşürmeye çalışcaklarmış ama değerimde yüksek bilmiyorum Allah yardım etsin
Kese yanlış bilmiyosam yeni model bi ultrason cihazı degilse karından bakılınca değeein 3000-4000ken gozukuyomuşAmin can Teşekkür ederim. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Değerimin kritik seviyeden çıkması için kaç olması lazım en az
Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun, ameliyatın da rahat geçer umarım ve toparlandıktan sonra tez zamanda hayırla sağlıkla guzel guzel evlatlar sahibi olursunKIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldişimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Hadisse dur bakalım senin daha belli ddeğil,Canım yainşallah ilaçla düşürebilirler . Amerikan hastanesi belki para için ameliyat demiştir . Arada bize yaz olur mu senin için dua edicem allahım yardımcın olsun sende hiç belirti yoktu bende en baştan düşük başladım kahverengi leke çok geliyordu kasık Ağrı'larım çoktu . İnşallah değildir ,ama
senin için de çok üzüldüm şuan.dünden beri benim de kasık Ağrı'larım başladı malesef
Amiin canım Aminn esbabın hepimize hayırlılarını nasip etsin benim de aynı gözükmedi hemde alttan bakmasına rağmen gözükmedi o yüzden korktumHadisse dur bakalım senin daha belli ddeğil,
aklına getirmemeye çalış, iyiyse bile bizim
stresimiz bebişlerimizi etkiler, bazı ultrason
cihazları gerçekten göstermeye bilirmiş, tabi ki
hayırlı, iyi ve guzel olanı Allah nasip etsin, neyin iyi olacagını bilmiyoruz,hersey insanlar icin ama birazcık daha sabretmeye çalış, herşey gonlunce olsun
saol canım Allah razı olsun hayır sakın öle düşünme hiç belli olmaz o normal kasık ağrısı değil zaten öle bir ağrı oluyoki dayanamıyorsun ben sabah hemrn anladım zaten ağrı kendini tanıtıyo canım sen içini ferah tut Allah büyüktür normalde düşmesin diye dua ederdik şimdi düşsün kendiliğinden diye dua ediyorum hayat ne garip olsun bunada şükür vardır Rabbimin bi bildiği bende ağrı içinde sana ve senin gibi arkadaşlara dua ediyorum inşallah yaşamasdınız böle bişeyCanım yainşallah ilaçla düşürebilirler . Amerikan hastanesi belki para için ameliyat demiştir . Arada bize yaz olur mu senin için dua edicem allahım yardımcın olsun sende hiç bir belirti yoktu bende en baştan düşük başladım kahverengi leke çok geliyordu kasık Ağrı'larım çoktu . İnşallah değildir ,ama senin için de çok üzüldüm şuan.dünden beri benim de kasık Ağrı'larım başladı malesef
Aynen merakdan durulmuyor hayırlı pazar gün olmalıyım bekleyim olursam üzülcem umutlandım baya hayırlısı...Adetinden sonra yaptır bence kesin olsun çünkü adetten önce çok düşük çıkacak meraktan öleceksin tekrar tekrar yaptıracaksın bu İşler böyle meraktan duramayıp tekrarlanıyor :)
Canim benim cok uzuldum. Allah sifa versin bi an once.KIzlar hastanedeyim bu sabah dayanılmaz bir ağrı dış gebelikmiş korktuğum başıma geldişimdi takip altındayım duruma göre ameliyata alıcaklarmış
Hayirlisi olsun kardea kacinci gunduO kadarr miralim bozukk kki. Hamile olmayabilcecegimi soyldiler. Deger 13 dusuk bir degermis. Ve erken ölçuldugu icin. Belli olmazmis.
Daha 9 gun varmis cnm benim daha 5 gun varken 1.25 cikti :) takma sen bunlari ikiye katlar o adetin bi gecsin nasip katladigini gorursunBen adetime 9 gun varken kan testi yaptirdim deger 13 cikti . Ama etrafimdaki herkes hamile olmayabilirsin diyor. Moralim alt ust oldu. Sag tarafimda karnimin bi sızı bar sanki biri cimdiriyor gbi. Bel agrim var. Bilmiiyorum. Uzuldum cok
Simdi 7 gun kaldi bakalim pazar tekrar test yaptirayim diyorum. Insallah yukselir. Senin ne kadar yukseldi yukselir umarim dimi benim deDaha 9 gun varmis cnm benim daha 5 gun varken 1.25 cikti :) takma sen bunlari ikiye katlar o adetin bi gecsin nasip katladigini gorursun
Yükselir canım ama sen dikkat et kendine ağır kaldırma ayakta çok kalma yükeğe ya da ni yere uzanmaSimdi 7 gun kaldi bakalim pazar tekrar test yaptirayim diyorum. Insallah yukselir. Senin ne kadar yukseldi yukselir umarim dimi benim de
Teşekkürler dikkat ediyorum öğrendiğimden beri bi yandan da hormonel yuksklik olabilir dediler. Beta hcg sadcee hamilelikte yuksek cikmaz mi baska bi sebep olamaz degil miYükselir canım ama sen dikkat et kendine ağır kaldırma ayakta çok kalma yükeğe ya da ni yere uzanma
Ben özellikle sordum onu doktora yani benimki artış evresinde sordum yok dedik bu bebeğin oluştuğunda olan bir hormon dediTeşekkürler dikkat ediyorum öğrendiğimden beri bi yandan da hormonel yuksklik olabilir dediler. Beta hcg sadcee hamilelikte yuksek cikmaz mi baska bi sebep olamaz degil mi
Canım benim ya inşallah kendiliğinden düşer ve hiç bir şekilde zarar görmeden sağ salim çıkarsın o hastaneden inşallahkızlar az az kanamam başladı daha ilaç falan vermediler değerim iki gün önce 7285 ti. Az önce tekrar bakıldı 7100 dü. Dua edin bana ne olur kendiliğinden düşsün inşallah ameliyat olmam yada tüpüm patlamaz zarar gelmez inşallah
Valla benim adet gunu 39 du 2 gun snr 126 oldu snr 279 snr 577 2 gun snr 1160 snr kese gorundu yaptirmadim ztn bidahada ztn keseyi gorebilmek icin adetinden 9 10 gun gecince kese gorunuyor gec dollenme degilseSimdi 7 gun kaldi bakalim pazar tekrar test yaptirayim diyorum. Insallah yukselir. Senin ne kadar yukseldi yukselir umarim dimi benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?