Amin tesekkurler tatlm.TebrikleeeerAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir[/QUOTE]="istanbulmasali, post: 43591126, member: 717559"]arkadaslar bisey sorucam,
Merhaba herkese,
ben burda yeniyim . Normalinde 15 inde her ay adet olurdum bu ay olmadim. 15 kasim kan testi verdim negatif dediler , telefonu kapattilar. Hic bi aciklama yapmadilar bende bu islerden zaten hic anlamadigimdan bisey sormadim. Daha yeni evliyim 3 ay oldu. Ama adetim hic gecikmezdi test te negatif . Ne yapmam lazim bu durumda ?
Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir[/QUOTE]="istanbulmasali, post: 43591126, member: 717559"]arkadaslar bisey sorucam,
Merhaba herkese,
ben burda yeniyim . Normalinde 15 inde her ay adet olurdum bu ay olmadim. 15 kasim kan testi verdim negatif dediler , telefonu kapattilar. Hic bi aciklama yapmadilar bende bu islerden zaten hic anlamadigimdan bisey sormadim. Daha yeni evliyim 3 ay oldu. Ama adetim hic gecikmezdi test te negatif . Ne yapmam lazim bu durumda ?
Tessekur ederim cevap icin. :) mesaji yazdiktan sonra tesaduf adet oldum ..[/QUOTE]Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi
muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir
Merhaba, öncelikle bi ornek vereyim, bu forumdaki arkadaşlardan biri adet gunu kanda b hcg baktırıp negatif çıktığı halde bikaç gun sonra adet olmaması uzerine tekrar tahlil yaptırınca pozitifleştiMerhaba kızlar benimde yardımlarınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü hamile olabileceğimden şüphelendim idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik görünce hastaneye koştum kan testi negatif cikti 0.07 ydi değer. Dün aksam yine evde test yaptım 5 dk içinde baktim bisey yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi biraz silik Bişekilde ama gayet net çıkmıştı. Şuan da da kasiklarimda agri ve ara ara batma var ve karnımın altında da bir agri oluyor. Bat a daha 5 gun var. Sizce hamile olabilir miyimmmm ?Bu
Tessekur ederim cevap icin. :) mesaji yazdiktan sonra tesaduf adet oldum ..
Bence gayet gebesinKizlar adet gunume iki gun kala kan testi yaptirdim hcg 64.11 cikti. Doktor haftaya tekrar test yapalim dedi.
Ayrica eczaneden aldigim gebelik testi pozitif cikti. Bugun adet gormem gerekiyorum normalde. Henuz birsey yok
Sizce durum nasil?
Bence gayet gebesinHayırlı olsun
, tabi önemli olan değerin katlanması, benim de 4gun kala 12 çıkmıştı, 2 gun kala da 59 olmuştu, 6+1de kalp atışını gördükAllah sağlık mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
Amin, tüm isteyenlerle birlikteDoktor haftaya gel dedi ama okadar bekleyemem sanirim :) persembe gunu gidip yaptirim diyorum . Ultrasyonada girene kadar kendimi heveslendirmeyim $
Bende seni tebrik ederim, rahat bir hamilelik gecirmeni dilerim, saglikla bebegini kucagina al insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?