Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaslar bisey sorucam,

Merhaba herkese,
ben burda yeniyim . Normalinde 15 inde her ay adet olurdum bu ay olmadim. 15 kasim kan testi verdim negatif dediler , telefonu kapattilar. Hic bi aciklama yapmadilar bende bu islerden zaten hic anlamadigimdan bisey sormadim. Daha yeni evliyim 3 ay oldu. Ama adetim hic gecikmezdi test te negatif . Ne yapmam lazim bu durumda ?

="istanbulmasali, post: 43591126, member: 717559"]arkadaslar bisey sorucam,

Merhaba herkese,
ben burda yeniyim . Normalinde 15 inde her ay adet olurdum bu ay olmadim. 15 kasim kan testi verdim negatif dediler , telefonu kapattilar. Hic bi aciklama yapmadilar bende bu islerden zaten hic anlamadigimdan bisey sormadim. Daha yeni evliyim 3 ay oldu. Ama adetim hic gecikmezdi test te negatif . Ne yapmam lazim bu durumda ?[/QUOTE]
Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir

Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir[/QUOTE]

Tessekur ederim cevap icin. :)

Yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim, adet stresle direk ilişkili olduğu için sadece stresten dolayı bile gecikmiş olabilir, baktım yine adet olmadım randevu alır kontrole giderdim, orda b hcg de hormon da baktırırsın, gebelik varsa ortaya çıkar,yoksa bile karın uitrasonundan genel bi muayene de olursun, aklında bişey kalmaz... zaten yanlış bilmiyosam yılda bir iki kez gecikme normal kabul ediiebilir[/QUOTE]

Tessekur ederim cevap icin. :) mesaji yazdiktan sonra tesaduf adet oldum ..

Tessekur ederim cevap icin. :) mesaji yazdiktan sonra tesaduf adet oldum ..[/QUOTE]
HAdi yaa, bu kadar olur... İstersen sen yine bi kadın doğuma genel kontrol için git, tabi sen bilirsin, bi de gitmiceksen deiçmiyosan gunde bi folbiol iç istersen gebelik dusunenlere 3ay onceden veriliyo, herşey ggönlünce olsun

Merhaba kızlar benimde yardımlarınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü hamile olabileceğimden şüphelendim idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik görünce hastaneye koştum kan testi negatif cikti 0.07 ydi değer. Dün aksam yine evde test yaptım 5 dk içinde baktim bisey yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi biraz silik Bişekilde ama gayet net çıkmıştı. Şuan da da kasiklarimda agri ve ara ara batma var ve karnımın altında da bir agri oluyor. Bat a daha 5 gun var. Sizce hamile olabilir miyimmmm ?

Merhaba kızlar benimde yardımlarınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü hamile olabileceğimden şüphelendim idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik görünce hastaneye koştum kan testi negatif cikti 0.07 ydi değer. Dün aksam yine evde test yaptım 5 dk içinde baktim bisey yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi biraz silik Bişekilde ama gayet net çıkmıştı. Şuan da da kasiklarimda agri ve ara ara batma var ve karnımın altında da bir agri oluyor. Bat a daha 5 gun var. Sizce hamile olabilir miyimmmm ?Bu

Merhaba, öncelikle bi ornek vereyim, bu forumdaki arkadaşlardan biri adet gunu kanda b hcg baktırıp negatif çıktığı halde bikaç gun sonra adet olmaması uzerine tekrar tahlil yaptırınca pozitifleşti
İdrar tahlili ile ilgili de bildiğim şu, kanda b hcg bi seviyenin uzerine çıktıktan sonra idrara geçiyo ondan sonra silik de olsa çizgi çıkıyor. Yani kan tahliline gore muhtemelen idrar tahlili yanlış pozitif sonuç vermiş de olabilir(bi ay once benim de başıma gelmişti) yine de adet olmazsan kan tahlilini bikaç gün sonra tekrarla istersen

Tessekur ederim cevap icin. :) mesaji yazdiktan sonra tesaduf adet oldum ..
HAdi yaa, bu kadar olur... İstersen sen yine bi kadın doğuma genel kontrol için git, tabi sen bilirsin, bi de gitmiceksen deiçmiyosan gunde bi folbiol iç istersen gebelik dusunenlere 3ay onceden veriliyo, herşey ggönlünce olsun [/QUOTE]

AA bilmiyordum kullanmaya baslicam tessekur ederim :)

Kizlar adet gunume iki gun kala kan testi yaptirdim hcg 64.11 cikti. Doktor haftaya tekrar test yapalim dedi.

Ayrica eczaneden aldigim gebelik testi pozitif cikti. Bugun adet gormem gerekiyorum normalde. Henuz birsey yok

Sizce durum nasil?

Kizlar adet gunume iki gun kala kan testi yaptirdim hcg 64.11 cikti. Doktor haftaya tekrar test yapalim dedi.

Ayrica eczaneden aldigim gebelik testi pozitif cikti. Bugun adet gormem gerekiyorum normalde. Henuz birsey yok

Sizce durum nasil?
Bence gayet gebesin Hayırlı olsun
, tabi önemli olan değerin katlanması, benim de 4gun kala 12 çıkmıştı, 2 gun kala da 59 olmuştu, 6+1de kalp atışını gördük Allah sağlık mutlulukla kucağına almayı nasip etsin

Doktor haftaya gel dedi ama okadar bekleyemem sanirim :) persembe gunu gidip yaptirim diyorum . Ultrasyonada girene kadar kendimi heveslendirmeyim $

Bende seni tebrik ederim, rahat bir hamilelik gecirmeni dilerim, saglikla bebegini kucagina al insallah :))

Amin, tüm isteyenlerle birlikte

günaydın Hanımlar hcg 89,18 çıktı sizce hamişmiyim. doktor var dedi ama değer düşük dedi haftaya tekrar gideceğim. Sizce nasıl

uzun bir b-hcg maratonundan sonra çok şükür bugun ultrasonda görmeye gidiccez.2 gün arayla yaptırdığım kan tahlıllerim sırası ile
4.89
29
82
188
477
1651

en son 2 gün önce 1651 di değer. bugun çok heyecanlıyım ultrason için

:) hayırlısı olsun canım nil_alp benimde 89 bende ölçtüreceğim. İnşllah benimkide yükselir. en son 13 ekimde adet görmüştüm

ZUZUKU, post: 43616147, member: 668825"]:) hayırlısı olsun canım nil_alp benimde 89 bende ölçtüreceğim. İnşllah benimkide yükselir. en son 13 ekimde adet görmüştüm[/QUOTE]
Degerine gore hamişsin tebrikler
, tabi şu aşamada önemli olan değerinin
katlanması, Allah sağlık ve mutlulukla
kucağına almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…