Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende anlamadım bencede iyi sonucu aldığımdan beri araştırıyorum
doktorlar kötü bir şey olursa başta hevrslenmeyelim diye böyle söylüyor canım. benim doktorum 2 gün arayla 3 test istiyor hepsi iyi olsa bile yine de keseyi görmeden gebesiniz demiyor :) yoksa değerin gayet iyi merak etme. inşallah katlanarak yükselir.

Desteğin ve iyi dileklerin için xok teşekkür ederim canım :) sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin ins:)

Kızlar benim falan yok am doktor progestan verdi. Bi zararı olur mu ya
Kan tahlili de progestan 15 ve altı bi degerçıkınca destek amaçlı veriliyo diye biliyorum, bence kullan, zaten vücutta hamilelikte doğal olarak da artan bi hormon ve kullanan çok kişi var bi sıkıntı da duymadım, hatta babazıları bebekle ilgili sıkıntı olmasın diye bile veriyor zannediyorum

"]İnşallah ama doktor bu değerde görmememiz mümkün değil acil gitmen lazım Bursa müdahale edemem büyük hastane olması lazım dedi dua edin son anda görünsün çok korkuyorum.
2013 aralık ayında acilen ameliyata alındım dış gebelik için,11 gün hastanede kaldım ilaçla düşüremediler,sonrasında da sağ tüpüm alındı(çok acayip şeyler yaşadım,ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok canım benim..Allah yardımcın olsun,dün ikinci gebeliğimi öğrenmiş bulunmaktayım,tek tüp olunca da hamile kalıyorsun sakın endişelenme..

Kizlar yardiim
Bat bu sali gūnū 4gūn var yanii
Yarin yani 3gūn kala kan testi yaptirsam çikarni.önce idrar testi dūşūndūm ama kan testi dahami garanti ne?

Kizlar yardiim
Bat bu sali gūnū 4gūn var yanii
Yarin yani 3gūn kala kan testi yaptirsam çikarni.önce idrar testi dūşūndūm ama kan testi dahami garanti ne?

Canım bak bence acele.etme çünkü ben açıkçası pişman oldum şu an.kan testi yaptirirsan değerim çok. Düşük çıkacak sürekli dr a gidip testi yenilemek zorunda kalacaksın ve canın sikilacsk drlar bebek.kucukken negatif konuşuyor hep keyfin kaçacak o yüzden kanı battan sonra ver bence

arkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum

Kızlar adet günüme iki gün kala salı günü 16.11.2015 kan testi yaptırmıştım hcg 64.11 cıkmıştı.
20.11.2015 Perşembe günü yanı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 248.51 cıktı sonuc.. sizce nasıl durum??

arkadaşlar aranızda hıc ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın fıtıl kullananız oldumu ben fıtıl kullandım ondan snra ılıskıye gırdıkten sonra sylemesı ayıp sıvı hıc akmadı benden ertesı gun lavobaya gıttıgımde geldı normalde ondan oncekı aylarda hep akardı acaba hamıle kalmamı artırmısmıdır budurum

Doktorlar daha iyi bilir tabi ama sonucun çok güzel hayırlı olsun bebeğin Allah devamını getirsin inş.

Arkadaşlar az önce bir suru serum yazdı doktorum ama ben endiseliyim kullandığında acaba kilo yapar mi diye sizde böyle bi drum olaniniz var mj ???? Yanı serum kullanıp kilo alan ???

Canim testi yapip ögrendiginde varmiydi belirtileer.yoksa sonradanmi oldular..
Kani nezaman berdin ve kac cikti kusura bakma soru bombasi oldu

Yok csnim est.hiç sorun değil :)) benim belirtiler once başladı o yüzden şüphelenip test yaptım . Bat a 1 gün kala yani dun kan testi yaptırdım 300 çıktı yarın tekrarlayacagim ins :)

Hanımlar bırsey sorucam bende spral vardı kaymıs ve cıkaetırken beta hcg yaptılar 0.05 cıktı yanı yok ama bugun yaptım 1.20 cıktı bu yuksel normal mı bu arada tahlil sonucunun arası 1 hafta adetime 1 hafta var ltfn cvp verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…