- 8 Ekim 2015
- 42
- 24
- 88
- 37
İnşallah herkes beklediği mucizesine hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşurAllah yardımcın olsungayet iyi senin değerin de maşallah
doktorlar kötü bir şey olursa başta hevrslenmeyelim diye böyle söylüyor canım. benim doktorum 2 gün arayla 3 test istiyor hepsi iyi olsa bile yine de keseyi görmeden gebesiniz demiyor :) yoksa değerin gayet iyi merak etme. inşallah katlanarak yükselir.Bende anlamadım bencede iyi sonucu aldığımdan beri araştırıyorum
doktorlar kötü bir şey olursa başta hevrslenmeyelim diye böyle söylüyor canım. benim doktorum 2 gün arayla 3 test istiyor hepsi iyi olsa bile yine de keseyi görmeden gebesiniz demiyor :) yoksa değerin gayet iyi merak etme. inşallah katlanarak yükselir.
Desteğin ve iyi dileklerin için xok teşekkür ederim canım :) sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin ins:)
teşekkür ederim canım :) inşallah bu kez olacak :)
Kan tahlili de progestan 15 ve altı bi degerçıkınca destek amaçlı veriliyo diye biliyorum, bence kullan, zaten vücutta hamilelikte doğal olarak da artan bi hormon ve kullanan çok kişi var bi sıkıntı da duymadım, hatta babazıları bebekle ilgili sıkıntı olmasın diye bile veriyor zannediyorumKızlar benim falan yok am doktor progestan verdi. Bi zararı olur mu ya
Kizlar yardiim
Bat bu sali gūnū 4gūn var yanii
Yarin yani 3gūn kala kan testi yaptirsam çikarni.önce idrar testi dūşūndūm ama kan testi dahami garanti ne?
Haklisin ya en iyisi beklemek
Belki yarin idrar testi ile denerim catliycam yoksa
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama sonucun çok güzel hayırlı olsun bebeğin Allah devamını getirsin inş.Kızlar adet günüme iki gün kala salı günü 16.11.2015 kan testi yaptırmıştım hcg 64.11 cıkmıştı.
20.11.2015 Perşembe günü yanı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 248.51 cıktı sonuc.. sizce nasıl durum??
Canim testi yapip ögrendiginde varmiydi belirtileer.yoksa sonradanmi oldular..Evet idrar testi yapıp deneyebilirsin benim bat 20 kasımdı ben 17 kasımda çok çok silik çizgi yle ogrenmistim
Canim testi yapip ögrendiginde varmiydi belirtileer.yoksa sonradanmi oldular..
Kani nezaman berdin ve kac cikti kusura bakma soru bombasi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?