Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm arkadaşlar bnm sat 20 ekim bugün beta hcg yaptırdım 10 çıktı ultrasonla baktı rahimduvari kalınlaşmış iyiye işaret dedi ama cuma günü tekrarlamam gerekiyor dış gebelik te olabilir dedi benim gibi olup normal gebelik yaşayan varmi

merhaba arkadaşlar biz kesemizi gorduk haftaya da kalp atışları için gidicez.çok şükür şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlerinde başına.umudunuzu yitirmeyin.benim ilk kan değerim 4.89 du.o değerden bugünlere geldik allahın izniyle

Degerin İyi bence, yuksek degerle baslayan arkadaslar da vardı, onemli olan duzenli artması, hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE]
.// daha kontrol günüm gelmedigi için doktora soramadim çok tesekkur ederim inşallah koruyabilirim değerleri ....

Maşallah arkadaşım inşallah kalp atışınıda duyarsınız Rabbim kucağına almayida nasip etsin sen 4.89 u yaptirdiyinda adetinin kaçıncı günüydü acaba bn dün yaptırdım 10 çıktı yarın tekrar yaptırcam insallah

amin canım inşallah..
benim adet düzenim bozuktu geçen ay.o nedenle adet gecikmemi bilmiyorum.ama geç döllenme olmuş ve erken farkettik biz.o nedenle değer baya düşüktü.adet tarihim olmadığı içinde doktor bebeğin durumuna göre doktor adet tarihimi 9 ekim olarak belirledi.şimdi sat 9 ekim diye hesaplıyoruz bizde

Kızlar yardım edin lutfeen:/ bat a 1 gün kala yani bugün kan testi yaptırdım beta 300 çıktı dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi sizce nasıl ya

Canım ya benim bata 1 gün kala 300 çıktı dr şüpheli dedi normal degil mi ya

1 saat önce kahve rengi pıhtı geldi idrarimin arkasına benim ki şüpheli biraz Rabbim neyler neylerse güzel eyler yarını bekliyoruz artık

Kızlar iyi akşamlar... SAT tarihin 13 ekim Batım da 15 kasım gibi bekliyordum ne olur ne olmaz diye. 16 kasımda idrar testi yaptım (hatta garanti olsun diye 5 ayrı test yaptım :) ) pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 269 çıktı. Aile hekimi değeri düşük buldu. Akşamına acilde tahlil yaptırdım ve HCG 354 çıkmıştı. 17 sinde kendi özel doktoruna gitti vajinal ultrason da baktı ve dış gebelik olabilir yarın tekrar kan ver dedi. 18 inde yine iki ayrı yerde yaptırdım ve değerim 862 çıktı doktoruma götürdüm sonucu normal gibi duruyor iki gün sonra tekrarla testi dedi ve ben çok korkuyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun gayet iyi senin değerin de maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…