- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Guzel haberlerle gelirsin inşallahuzun bir b-hcg maratonundan sonra çok şükür bugun ultrasonda görmeye gidiccez.2 gün arayla yaptırdığım kan tahlıllerim sırası ile
4.89
29
82
188
477
1651
en son 2 gün önce 1651 di değer. bugun çok heyecanlıyım ultrason için
mrb adet olmadan bır belırtın oldumu hıcgünaydın benim sonuç 408 çıkmıştı gecen cumartesi yaptırdım doktorum 2 yada 3 haftalık demişti ozaman
Degerin İyi bence, yuksek degerle baslayan arkadaslar da vardı, onemli olan duzenli artması, hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE]"Sesope, post: 43545639, member: 716778"]Merhaba ben de araniza yeni katilanlardanım kafamda deli sorular durumumun özetiben 3 gün önce kan testi yaptırdım değerim 822,1 çıktı doktorum 4 haftalık dedi bu deger normal mi ?
Maşallah arkadaşım inşallah kalp atışınıda duyarsınız Rabbim kucağına almayida nasip etsin sen 4.89 u yaptirdiyinda adetinin kaçıncı günüydü acaba bn dün yaptırdım 10 çıktı yarın tekrar yaptırcam insallahmerhaba arkadaşlar biz kesemizi gorduk haftaya da kalp atışları için gidicez.çok şükür şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlerinde başına.umudunuzu yitirmeyin.benim ilk kan değerim 4.89 du.o değerden bugünlere geldik allahın izniyle
Maşallah arkadaşım inşallah kalp atışınıda duyarsınız Rabbim kucağına almayida nasip etsin sen 4.89 u yaptirdiyinda adetinin kaçıncı günüydü acaba bn dün yaptırdım 10 çıktı yarın tekrar yaptırcam insallah
Şöyle belirteyim adetime 1 gun kala hcg 281 cikmisti 2 gun gecince adetimi 695 cikti ve o gn dra gtmistim daha kucul bakmayalim dedii 4 gun snra gel dedii ve 4+6 gunluktumm vajinal ultrasonda gorduu gozunaydin saglikli dış gebelik degil dedi ama bnde cok pipiriyim korkuyorumm araligin ilk haftasi gel dedii. Gidecegim tarihte 7+3 gunlk olcak kalp atisini duyarmiyim kizlar
1 saat önce kahve rengi pıhtı geldi idrarimin arkasına benim ki şüpheli biraz Rabbim neyler neylerse güzel eyler yarını bekliyoruz artıkamin canım inşallah..
benim adet düzenim bozuktu geçen ay.o nedenle adet gecikmemi bilmiyorum.ama geç döllenme olmuş ve erken farkettik biz.o nedenle değer baya düşüktü.adet tarihim olmadığı içinde doktor bebeğin durumuna göre doktor adet tarihimi 9 ekim olarak belirledi.şimdi sat 9 ekim diye hesaplıyoruz bizde
Değerin çok iyi neden öyle dedi Dr anlamadimCanım ya benim bata 1 gün kala 300 çıktı dr şüpheli dedi normal degil mi ya
Değerin çok iyi neden öyle dedi Dr anlamadim
Bence başka Dr a git yada ara sor farklı Dr aBende anlamadım bencede iyi sonucu aldığımdan beri araştırıyorum
Gayet normal bacım sıkma canını, onemli olan değerin ikiye katlanabilmesi, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinCanım ya benim bata 1 gün kala 300 çıktı dr şüpheli dedi normal degil mi ya
Hakkında en iyi ve guzeli olur inşallah, tabi herşey insaniar için nedir bilemiyorum ama belki de yerleşme kanamasıdır1 s kahve rengi pıhtı geldi idrarimin arkasına benim ki şüpheli biraz Rabbim neyler neylerse güzel eyler yarını bekliyoruz artık
Kızlar benim de adet günümde 768.çıktı normal.mi siz
İyi bence
Allah yardımcın olsunKızlar iyi akşamlar... SAT tarihin 13 ekim Batım da 15 kasım gibi bekliyordum ne olur ne olmaz diye. 16 kasımda idrar testi yaptım (hatta garanti olsun diye 5 ayrı test yaptım :) ) pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 269 çıktı. Aile hekimi değeri düşük buldu. Akşamına acilde tahlil yaptırdım ve HCG 354 çıkmıştı. 17 sinde kendi özel doktoruna gitti vajinal ultrason da baktı ve dış gebelik olabilir yarın tekrar kan ver dedi. 18 inde yine iki ayrı yerde yaptırdım ve değerim 862 çıktı doktoruma götürdüm sonucu normal gibi duruyor iki gün sonra tekrarla testi dedi ve ben çok korkuyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?