Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesinKızlar selam şiddetli ağrı ile ameliyata alındım içeriye kanamam olmuş doktor kocaman bir dış gebelik aldık dedi tüpüm duruyo temizleyip bırakmışlar ama bir daha aynı tüpte tekrarlama ihtimali yüksek bir daha olursa tüpü alıcaklar çok kansız olduğum için ayağa kalkamadım iki ünite kan verdiler hala hastanede yatıyorum yarın çıkıcam büyük ihtimalle
Amin canım çok zor bişey Rabbim bir daha göstermesin inşalllah düşmanıma dahi nasip etmesinÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
canım betahcg'nin referans aralığı 0-5'tir yani bu değerler arasında ise değer gebelik yok sayılıyor. Seninkide normal değerler arasında malesefHanımlar bırsey sorucam bende spral vardı kaymıs ve cıkaetırken beta hcg yaptılar 0.05 cıktı yanı yok ama bugun yaptım 1.20 cıktı bu yuksel normal mı bu arada tahlil sonucunun arası 1 hafta adetime 1 hafta var ltfn cvp verın
Canim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alti kacdir bilmiyorumYok csnim est.hiç sorun değil :)) benim belirtiler once başladı o yüzden şüphelenip test yaptım . Bat a 1 gün kala yani dun kan testi yaptırdım 300 çıktı yarın tekrarlayacagim ins :)
Bat tarihim 24 kasim batima 5 gun varken idrar testinde cift cizgi gordum biri pembe gibiydi. Ayni gun kan testinde betam 85 cikti. Yanliz benim hep sol kasigim sol bacagim ve belimde agrim var bu normal midir.sat 30 ekim[/QUO
Canim degerin 4.89 iken bi belirtin varmiydi yada ilk ölçtūrdūkten sonraki bikac gūn kasik agrin varmiydi hafuf adet olacakmiş gibimerhaba arkadaşlar biz kesemizi gorduk haftaya da kalp atışları için gidicez.çok şükür şimdilik herşey yolundaymış.darısı sizlerinde başına.umudunuzu yitirmeyin.benim ilk kan değerim 4.89 du.o değerden bugünlere geldik allahın izniyle
Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız.sağ salim alırsın kucağına[/QUOTE][QUOTE-umut, post: 43675173,sıkıntısı 30121"]Merhaba kızlar ben ilk ögrendıgmde
İlki 206.34
500
3024
3674 artması gerekırdı arttmamıs
2.800 düşüş olmus
3.600 yükselme olmus
smdi 2.800 de keseyı alttan gördüm gecen hafta ..
dün aksam gttıgmde kese bıraz daha buyumüş karından rahat görüldü kanım da yükselmişti doktor da cok bısey demedı bıdaha gtmıcem ona zaten 2 3 haftalık dedı oysa 5 6 haftalık sanıyodum ben yaanı baya karısık benım durum pazartesı baska doktora gtcem .. smdi de kahverngı leke gbı geldı uzandım yatıyorum
cevabin iicin tesekkur ederim canm ewt 24 kasimda yani bat tarihimde kan tahlili yaptircam kismetseMerhaba gayet hamilesin bence :) bel Ağrısı kasık ağrısı bende de Vardı normaldir herhalde bir daha kan testi yapıp artış var mı diye bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?