Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar selam şiddetli ağrı ile ameliyata alındım içeriye kanamam olmuş doktor kocaman bir dış gebelik aldık dedi tüpüm duruyo temizleyip bırakmışlar ama bir daha aynı tüpte tekrarlama ihtimali yüksek bir daha olursa tüpü alıcaklar çok kansız olduğum için ayağa kalkamadım iki ünite kan verdiler hala hastanede yatıyorum yarın çıkıcam büyük ihtimalle

Merhaba hanimlar
son adet tarihim 30 ekim
bat 24 kasim
adete yedi gun varken idrar testlerim pozitif cikti
5 gun varken yani dun betam 85 ciktii
Normal mi bu degerimm yardimci olursaniz cok sevinirim

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin

[QUOTE="hd548698, post: 43664188, member: 5ızlar selam şiddetli ağrı ile ameliyata alındım içeriye kanamam olmuş doktor kocaman bir dış gebelik aldık dedi tüpüm duruyo temizleyip bırakmışlar ama bir daha aynı tüpte tekrarlama ihtimali yüksek bir daha olursa tüpü alıcaklar çok kansız olduğum için ayağa kalkamadım iki ünite kan verdiler hala hastanede yatıyorum yarın çıkıcam büyük ihtimalle[/QUOTE]
Geçmiş olsun, inşallah bi dahakine hayırla sağlıkia ve kolaylıkla, hiç bu gibi durumlar yaşamadan bebeğini kucağına alırsın, hepsi düzelecek inşallah

canım betahcg'nin referans aralığı 0-5'tir yani bu değerler arasında ise değer gebelik yok sayılıyor. Seninkide normal değerler arasında malesef

Bat a bir gun kala 11.92 cikti kızlar cok mu düşük daha once kimyasal gebelik yaşadığım için endişeleniyorum

kzlar ayin 11 de qece esimle birlikte olduk sabahina regli oldum fakat normalde 8 qun suruodu bu sefer 3 4 qun qordum 4. qunde kahwerenqi leke olarak qeldi hic boyle olmamsti ve cocuk istiyoruz acaba ustumemi gordum yardim edin

Bat tarihim 24 kasim batima 5 gun varken idrar testinde cift cizgi gordum biri pembe gibiydi. Ayni gun kan testinde betam 85 cikti. Yanliz benim hep sol kasigim sol bacagim ve belimde agrim var bu normal midir.sat 30 ekim

Yok csnim est.hiç sorun değil :)) benim belirtiler once başladı o yüzden şüphelenip test yaptım . Bat a 1 gün kala yani dun kan testi yaptırdım 300 çıktı yarın tekrarlayacagim ins :)
Canim yaa ben dayanamadim adetime 3gūn kala kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Sordum beta kac diye megerse test 25ūzeri hamilelik var diye gösteriyormuş.yani 25alti kacdir bilmiyorum
Moralim cok bozuldu

[QUOTEum2012, post: 43671744, member: 339448"]Bat tarihim 24 kasim batima 5 gun varken idrar testinde cift cizgi gordum biri pembe gibiydi. Ayni gun kan testinde betam 85 cikti. Yanliz benim hep sol kasigim sol bacagim ve belimde agrim var bu normal midir.sat 30 ekim[/QUOTE]
Bence degerin gayet iyi maşallah, ağrı da çoook şiddetli ol.adıkça normalmiş, bebek yerleşirken oluyomuş ve ilerleyen dönemlerde de ağrı olabiliyomuş, ben de daha yeniyim, yarın 7. Hafta dolmuş olacak inşallah ama benim de ara ara özellikle belinde ağrı oluyo ve bu normalmiş... benim sıkıntım da tiksinme, nerdeyse herşeyden tiksiniyorum, mutfağa giremiyorum, yemek öğünlerim bana resmen zulüm oldu, hatta eşimin o çok
sevdiğim kokusundan bile midem bulanıyo çubuk krakere talimim resmen

Merhaba gayet hamilesin bence :) bel Ağrısı kasık ağrısı bende de Vardı normaldir herhalde bir daha kan testi yapıp artış var mı diye bakarsın
Bat tarihim 24 kasim batima 5 gun varken idrar testinde cift cizgi gordum biri pembe gibiydi. Ayni gun kan testinde betam 85 cikti. Yanliz benim hep sol kasigim sol bacagim ve belimde agrim var bu normal midir.sat 30 ekim[/QUO

Merhaba kızlar ben ilk ögrendıgmde
İlki 206.34
500
3024
3674 artması gerekırdı arttmamıs
2.800 düşüş olmus
3.600 yükselme olmus
smdi 2.800 de keseyı alttan gördüm gecen hafta ..
dün aksam gttıgmde kese bıraz daha buyumüş karından rahat görüldü kanım da yükselmişti doktor da cok bısey demedı bıdaha gtmıcem ona zaten 2 3 haftalık dedı oysa 5 6 haftalık sanıyodum ben yaanı baya karısık benım durum pazartesı baska doktora gtcem .. smdi de kahverngı leke gbı geldı uzandım yatıyorum

[QUOTE-umut, post: 43675173,sıkıntısı 30121"]Merhaba kızlar ben ilk ögrendıgmde
İlki 206.34
500
3024
3674 artması gerekırdı arttmamıs
2.800 düşüş olmus
3.600 yükselme olmus
smdi 2.800 de keseyı alttan gördüm gecen hafta ..
dün aksam gttıgmde kese bıraz daha buyumüş karından rahat görüldü kanım da yükselmişti doktor da cok bısey demedı bıdaha gtmıcem ona zaten 2 3 haftalık dedı oysa 5 6 haftalık sanıyodum ben yaanı baya karısık benım durum pazartesı baska doktora gtcem .. smdi de kahverngı leke gbı geldı uzandım yatıyorum [/QUOTE]
Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız.sağ salim alırsın kucağına

Kizlar iki gundur hafif
Canim degerin 4.89 iken bi belirtin varmiydi yada ilk ölçtūrdūkten sonraki bikac gūn kasik agrin varmiydi hafuf adet olacakmiş gibi
Yani ögrenmek istediğim değer bukadar dūşūkken bile belirtiler oluyomu

Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız.sağ salim alırsın kucağına[/QUOTE]
Hayirli olsun Ilk nezamann ögrendin battan öncemi sonrami canim

Bence degerin gayet iyi maşallah, ağrı da çoook şiddetli ol.adıkça normalmiş, bebek yerleşirken oluyomuş ve ilerleyen dönemlerde de ağrı olabiliyomuş, ben de daha yeniyim, yarın 7. Hafta dolmuş olacak inşallah ama benim de ara ara özellikle belinde ağrı oluyo ve bu normalmiş... benim sıkıntım da tiksinme, nerdeyse herşeyden tiksiniyorum, mutfağa giremiyorum, yemek öğünlerim bana resmen zulüm oldu, hatta eşimin o çok
sevdiğim kokusundan bile midem bulanıyo çubuk krakere talimim resmen[/QUOTE]
Saol canim cevabin icin allah yardimcin olsun saglicakla kucagimiza alalim insallah
Merhaba gayet hamilesin bence :) bel Ağrısı kasık ağrısı bende de Vardı normaldir herhalde bir daha kan testi yapıp artış var mı diye bakarsın
cevabin iicin tesekkur ederim canm ewt 24 kasimda yani bat tarihimde kan tahlili yaptircam kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…