Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

4+3 tu yani 3 gün geçmişti reglimi

Kizzlaaarr geçen yaz!istimnbugin doktora gittim 4 haftalık hamisim ilk 10 la başladık 4 gün geçti değeri 134 e çıktı doktor herşey normal dedi ama kese gorunmuyo 1 hafta daha beklemek lazimmis

Kizzlaaarr geçen yaz!istimnbugin doktora gittim 4 haftalık hamisim ilk 10 la başladık 4 gün geçti değeri 134 e çıktı doktor herşey normal dedi ama kese gorunmuyo 1 hafta daha beklemek lazimmis

yaa süper maşaallah artar böyle güzelce inşaallah :)

kese görünür inşaallah hayırlarla...

Tebrikler canım artış güzel :) kese görünmesi için daha da artması gerekiyor bildiğim kadarıyla telaş etme :)

Sat a gore 8. Hafta dolmasına rağmen kalp atısı gorunmezse sıkıntı
olabiliyomuş, yani sat a gore 8 dolduğunda bi git istersen bence,
tabi bazı bebeklerde geç döllenmeden dolayı zor görüldüğü de dogru ve kalp atışını gorememek insanı çok strese sokuyor , seçim senin ama bildiğim kadarıyla kese göründükten10-15gun sonra kalp atışı goruluyo

Tebrik ederim Tüm isteyenlere Allah iyilikle guzellikle kolaylıkla, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar sitede sorun vardı sanırım giremedim bn bi türlü cumartesi dr.a gittik değerim yine yükselmişti cumayı bekle dedi bi dahaki beta için değerlerim söyle
25.11...............21.80
27.11................55.68
28.11................84.42

nasıl sizce bu arada zümrem hayırlı olsun sana da çoook sevindim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

iki güne bi en az iki kat artması lazım..

sen gün aşrı neden test yaptırdın canım dr mu dedi_?

buarada değerlerimiz çok benziyor :)

Teşekkürler :) seninki de iyi görünüyor doktorun ne dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…