anladım kuzum 1500 olunca kesinleşio sanırım kana bakılmıo ..
hani beklemek ; bu denli şeyleri bilmiodum ben..
gidiosun hamile ya da değil hemen beli oluyo sanıyordum..
ama bu süreçler varmış...
1687 değeri adetinden kaç gün sonra ulaştın?
4+3 tu yani 3 gün geçmişti reglimi
Kizzlaaarr geçen yaz!istimnbugin doktora gittim 4 haftalık hamisim ilk 10 la başladık 4 gün geçti değeri 134 e çıktı doktor herşey normal dedi ama kese gorunmuyo 1 hafta daha beklemek lazimmis
İnsallahhhh Rabbim isteyen herkese versin..yaa süper maşaallah artar böyle güzelce inşaallah :)
kese görünür inşaallah hayırlarla...
Kizzlaaarr geçen yaz!istimnbugin doktora gittim 4 haftalık hamisim ilk 10 la başladık 4 gün geçti değeri 134 e çıktı doktor herşey normal dedi ama kese gorunmuyo 1 hafta daha beklemek lazimmis
Sat a gore 8. Hafta dolmasına rağmen kalp atısı gorunmezse sıkıntıKızlar bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin kesesini gördük. Doktorum on gün sonra gel dedi. SAT tarihine göre bebeğim 6 haftalık ama ultrasona göre 4 haftalıktı. Şimdi ultrasona göre 5. Haftamızı doldurduk. Normalde önümüzdeki hafta doktora gitmemiz lazım. Ama eşim illa iki hafta sonra gidelim diyor. Kalp atışını duymak için ben de daha fazla bekleyip meraklanmak istemiyorum ne yapsam. Önümüzdeki ki hafta gittiğimdbebişimin kalp atışını duyabilir miyim.
Tebrik ederimKizzlaaarr geçen yaz!istimnbugin doktora gittim 4 haftalık hamisim ilk 10 la başladık 4 gün geçti değeri 134 e çıktı doktor herşey normal dedi ama kese gorunmuyo 1 hafta daha beklemek lazimmis
Iyi cok sukur bugun degerim 648 olmus fakat koekuyorum kese gozukmeyecek die ben biraz ehvamliyimşimdi naısl değerlerin nasılsın_?
iki güne bi en az iki kat artması lazım..kızlar sitede sorun vardı sanırım giremedim bn bi türlü cumartesi dr.a gittik değerim yine yükselmişti cumayı bekle dedi bi dahaki beta için değerlerim söyle
25.11...............21.80
27.11................55.68
28.11................84.42
nasıl sizce bu arada zümrem hayırlı olsun sana da çoook sevindim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Iyi cok sukur bugun degerim 648 olmus fakat koekuyorum kese gozukmeyecek die ben biraz ehvamliyim
4 hafta 6 gunluk senin ne durumdabende evhamlıyımmm inan...
1500 olması gerekio kese için diye biliorum canım
kac haftalık peki_?
haftasını bilmiyorum ama adetim geceli 7-8 gün oldu canım..4 hafta 6 gunluk senin ne durumda
buarada değerlerimiz çok benziyor :)kızlar sitede sorun vardı sanırım giremedim bn bi türlü cumartesi dr.a gittik değerim yine yükselmişti cumayı bekle dedi bi dahaki beta için değerlerim söyle
nasıl sizce bu arada zümrem hayırlı olsun sana da çoook sevindim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
haftasını bilmiyorum ama adetim geceli 7-8 gün oldu canım..
değerim en son 179..
yükselmesini bekliyoruz..
1500 beta ve kese oluşmasını bekliyoruz canım...
Hadi hayirlisi insallah benimde 648 olms
Teşekkürler :) seninki de iyi görünüyor doktorun ne dedi..kızlar sitede sorun vardı sanırım giremedim bn bi türlü cumartesi dr.a gittik değerim yine yükselmişti cumayı bekle dedi bi dahaki beta için değerlerim söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?