Ust uste baska iki doktora gidince bakıldı canım satbuarada değerlerimiz çok benziyor :)
doktorun agzından cımbızla laf aldık bi daha ona gitmicem:) ultrasonla baktı rahim kalınlığı ii dedi bi de progestanla folbiol verdi ilaç o kadar canım kesin bişey demedi yani cumayı bekle dediTeşekkürler :) seninki de iyi görünüyor doktorun ne dedi..
üst üste iki gün doktora gidince üst üste bakıldı canım bi de benim cuma günü kahve akıntım oldu korktum ertesi gün yine gittik işte..iki güne bi en az iki kat artması lazım..
sen gün aşrı neden test yaptırdın canım dr mu dedi_?
ayy ne yazmısım öle ben tel kafayı yedi de benim:) sat a göre normalde 4 haftalık ama tam haftayı ultrasonda kesek görülünce söylüyolarmış galibaUst isye
Ust uste baska iki doktora gidince bakıldı canım sat
doktorun agzından cımbızla laf aldık bi daha ona gitmicem:) ultrasonla baktı rahim kalınlığı ii dedi bi de progestanla folbiol verdi ilaç o kadar canım kesin bişey demedi yani cumayı bekle dedi
Benim bu ara adet olan gibi iğne batması oluyordu doktor rahim genişlediği için normal dedikızlar szin de ara ara sanki adet olacakmış gibi ağrılarınız oluyo mu özellikle bacaklarda?
hmm ben de korkuyorum ya bir de iki gündür belim batıyo acayipBenim bu ara adet olan gibi iğne batması oluyordu doktor rahim genişlediği için normal dedi
Kötü bisey yoktur canım korkma doktor sadece çok aşırı kramp gibi ağrı oluyorsa tehlikeli dedi diğerleri normalmishmm ben de korkuyorum ya bir de iki gündür belim batıyo acayip
Cnm ben adetten 5 gün önce yaptım sonuç negatif çıktı ama 3 gündür de günüm geçiyorKizlar kanda adetten on gun onceden gebelik belli olur mu
Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun[/QUOTE][QUOTEbenim ="suranaz, post: 43817193, member: 720118"]selam kızlar yeniyim sitede. son iki ay adet tarihlerim 5 ekim ve 3 kasım bu ay beklediğim ise 2 aralık. dün gece 12 de evin yanında bi özel hastane vardı b hcg testi yaptırdım. 20,85 çıktı. sizce sonuç nedir.
saol canım hayırlı olur inşallah[/QUOCanim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun
Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun[/QUOTE][QUOTEbenim ="suranaz, post: 43817193, member: 720118"]selam kızlar yeniyim sitede. son iki ay adet tarihlerim 5 ekim ve 3 kasım bu ay beklediğim ise 2 aralık. dün gece 12 de evin yanında bi özel hastane vardı b hcg testi yaptırdım. 20,85 çıktı. sizce sonuç nedir.
halt etmiş o dıcem şimdi gayet guzel artmş bozma moralını :)Kızlar ben bugün yine kan testi yaptırdım 425 çıktı cumartesi 85di ama hemşire istediğimiz gibi değil dedi daha ne istiyor anlamadım ben sonucu görünce sevinmiştir ama moralini bozdu benim
Hatta çarşamba 22 cuma 55 cumartesi 85 bugün 425 artış iyi değil mi anlamadimKızlar ben bugün yine kan testi yaptırdım 425 çıktı cumartesi 85di ama hemşire istediğimiz gibi değil dedi daha ne istiyor anlamadım ben sonucu görünce sevinmiştir ama moralini bozdu benim
teskkur ederim canım inşallah böyle giderhalt etmiş o dıcem şimdi gayet guzel artmş bozma moralını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?