Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ust isye
buarada değerlerimiz çok benziyor :)
Ust uste baska iki doktora gidince bakıldı canım sat
Teşekkürler :) seninki de iyi görünüyor doktorun ne dedi..
doktorun agzından cımbızla laf aldık bi daha ona gitmicem:) ultrasonla baktı rahim kalınlığı ii dedi bi de progestanla folbiol verdi ilaç o kadar canım kesin bişey demedi yani cumayı bekle dedi

ayy ne yazmısım öle ben tel kafayı yedi de benim:) sat a göre normalde 4 haftalık ama tam haftayı ultrasonda kesek görülünce söylüyolarmış galiba

Canim ben de dun yaptirdim acilde antibiyotik almam gerekiyordu on gun var adete negatif dedi doktor antibiyotik verdi ama bilmiyorum kesin negatif miacaba

selam kızlar yeniyim sitede. son iki ay adet tarihlerim 5 ekim ve 3 kasım bu ay beklediğim ise 2 aralık. dün gece 12 de evin yanında bi özel hastane vardı b hcg testi yaptırdım. 20,85 çıktı. sizce sonuç nedir.

[QUOTEbenim ="suranaz, post: 43817193, member: 720118"]selam kızlar yeniyim sitede. son iki ay adet tarihlerim 5 ekim ve 3 kasım bu ay beklediğim ise 2 aralık. dün gece 12 de evin yanında bi özel hastane vardı b hcg testi yaptırdım. 20,85 çıktı. sizce sonuç nedir.[/QUOTE]
Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun

Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun[/QUOTE]
saol canım hayırlı olur inşallah

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 1.24 doktor negatif gözüküyor ama kadın digumcuya git dedi. Değeri böyle çıkıp da yükselen var mi.

Günaydın kızlar 4 günlük bir gecikmem var dün evde test yaptım ama negatif çıktı. Adetten 5 gün önce de yaptım kanda o da negatif çıktı. Cuma gününe kadar olmazsam tekrar kan testi yapacam inşallah geç döllenme olmuştur. Var mı aranızda bu durumu yasayan

Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun
saol canım hayırlı olur inşallah[/QUO
Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun[/QUOTE]
dayanamayıp bugun saat 5 te yine yaptım. 20,85 olan değer 4 kat artmış 81,32 olmuş

Kızlar ben bugün yine kan testi yaptırdım 425 çıktı cumartesi 85di ama hemşire istediğimiz gibi değil dedi daha ne istiyor anlamadım ben sonucu görünce sevinmiştir ama moralini bozdu benim

Kızlar ben bugün yine kan testi yaptırdım 425 çıktı cumartesi 85di ama hemşire istediğimiz gibi değil dedi daha ne istiyor anlamadım ben sonucu görünce sevinmiştir ama moralini bozdu benim
Hatta çarşamba 22 cuma 55 cumartesi 85 bugün 425 artış iyi değil mi anlamadim
halt etmiş o dıcem şimdi gayet guzel artmş bozma moralını :)
teskkur ederim canım inşallah böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…