Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ekim 30da adet olmustum en son kasım 25 gibi agrılarım basladı az bi kanamam oldu ve adet olucam sandım bikac gun snra bulantım olnca eşim test yapmamı önerdi ıkı kez test yaptgmda sonuc pozitifti kan tahliline gittim emn olmak için kan tahlilinde gebe oldgmu soledi doktor fakat kan degerim 79.11 oldgu için cok yeni bi olusum iki gun snra tekrar tahlil yaptır dedi ce tekrar gittiğimde vajinal ultrasona girdim dakat doktor kesemin oluşmadgnı soledi dha bebek olup olmadığı belli diil diyerek vajinal jel verdi kan degerimde 171.77 cıktı. Dun tekrar baska bi doktora gittim tekrar tahlil yaptı ve bu sefer 729.52 cıktı deger doktor bana dış gebelikte olabilir deferlerin bine ikibine cıkana kdr iki gunde bir kan tahlili yaptrmalısın dedi bebek istiorum cok ama kadam cok karıstı ve ilk deneyimim yardm edin lutfen

Moralini hemen bozma canim değerler yükselmiş bu güzel bisey fakat kese değerin 1500 üzerinde olmasıyla gorulebiliyormus. Doktorun bunu söylemesi gerekti sana hemen neden dış gebelik olabilir demiş anlamadim

Benimde ona cok moralim bozuldu 25 yasındayım ve uc aylık evliyim bebek istediğiniz icin hc korunmadık gebelik var d gözuktu ama ger doktor farklı seyler soleyince cok tedirgin olmaya basladım dün kullandgm vajinal jelde bgn geri attı kendini dhada tedirgin oldum uöarım hersey yolunda gider

Hiç bozulmasın moralin canim . sen tekrar test yaptırıp bak gor nasıl yükselmiştir inşallah . hayirlisiyla kucağına alırsın . bende 4 aydır evliyim ama olmadı bizim de hiç korunmadik

Kizlar btcg degerim 1396 cikti tam 5 haftalik adet gjnume gore 7 aralikta btcg degerim 5600 olacak ve hafta olrkta 6 sizce o zaman kese ve kalp atisi gozukur mu

Kizlar btcg degerim 1396 cikti tam 5 haftalik adet gjnume gore 7 aralikta btcg degerim 5600 olacak ve hafta olrkta 6 sizce o zaman kese ve kalp atisi gozukur mu
Can'ım öncelikle hayırlı olsun kese ve Bebek çıkar muhtemelen ama kalp atışları genelde 8 haftada belli oluyor ama gebelikten gebeliğe değişebilir keyfını çıkar

Merhaba ben de hamileyim, idrar testiyle öğrendim önce,doktora gittim kan testi yapmadı ultrason la baktı regl tarihine gore 5haftalik 2gunluk dedi kese görünüyor 15gun sonra gel kalp atışını dinlyelim dedi ben de baktım gördüm keseyi.

Hoş geldin. Bir hemşire ve yakında kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak sana tavsiyelerde bulunabilirim. Öncelikle hamile kalmak isteyen biri eşiyle mümkünse her akşam değilse 2 günde bir muhakkak ilişkiye girmeli. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı. Her zaman adet dönemiyle hesaplama doğru olmayabilir. Düzenli adet gören bir kadın bile farklı dönemlerde yumurtlayabilir. Kadın doğum uzmanının yanında çalıştım. Yumurtaların en kaliteli dönemi 20 30 yaş arasiymis. Bence erken yaş önemli. Diyelim ki adetin bitti Düzenli ilişkiniz oldu. Bir sonraki ayı bekliyorsun. Kan testi hemen belli olan en garantili yöntem. Ama baktirilmasi için en uygun zaman adet donemine yakın zamanlar. Bence geçmesini bekle. Ben geçtikten sonra baktığım 39.70 di. Bir hafta içinde dusuk yaptım. Bir uzmana danisip folik asite başla. Esin ve sen yeme icmene dikkat et. Yanlış anlamazsan hamile kalmayı düşünmeden önce eşlerin beslenmesi kaliteli sperm ve yumurta oluşumu için çok önemli. İdrar testine adetini 15 gün geçmeden bakma. Psikolojik olarak diyorum. Negatif cikiyo ama geç döllenme de olabiliyo. Rabbim Gonlumuze göre versin kardeşim. Haberlerini bekliyorum

Merhaba.. Son adet tarihim 25 ekimdi
Kan testi yaptırdım sonuç 0.100
Hala ihtimal olabilir mi acaba? Daha önce hiç gecikme yaşamamıştım. .

Benim de 18/ ekim son adet tarihin ama benimki böyle geçilebiliyor bazen yine de test yaptırdım sonuç 1.24 çıktı. Hala da olmadım bi kaç gün daha geçsin yine test yaptiracam

Benim de 18/ ekim son adet tarihin ama benimki böyle geçilebiliyor bazen yine de test yaptırdım sonuç 1.24 çıktı. Hala da olmadım bi kaç gün daha geçsin yine test yaptiracam
İnş hamilesindir canım. Ben de 22 ekimde gormustum 5gun geçti idrar testinde çıktı. sürekli acaba diye dusunup stres yaparsan gecikir ve seni yaniltir rahat ol biraz

Stres geciktiriyor sanırım. Bu ay ilk defa gecikti benim o yüzden umutlanmıştım.

Stres geciktiriyor sanırım. Bu ay ilk defa gecikti benim o yüzden umutlanmıştım.
Kesinlikle stres geciktiriyor.temmuzda hamile kalmak istemiyordum eyvah hamile miyim diye dusunurken 10 gün gecikti sistim neyseki bir geldi pir geldi.bu ay rahattim nasıl olsa olacak bir gün dedim şükür gebeyim inş bi sıkıntı çıkmaz rahatlık çok önemli surekli takip etmek strese sokuyor,hamileliği de önlüyor stres arkadaslarimdan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…