Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

En iyisi atanma olayı bebek aynı zamanlara denk geliyor geç yapınca evliliği sıraya biniyor olacak nasılsa no stres

Kurtajdan sonra 1 hafta 10 günlük kanaması olan hastalarim olmuştu. Bak ben adetim bitti hiç korunmadim Düzenli iliskimiz oldu ama baktığımda 39.70 di. Çok çok düşük. Normalde bu şekilde ilişkiden sonra degerimin yükselmesi lazımdı. Ama geç döllenme olmuş. Bence bekle kanaman olmazsa test yaptir. Ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptim değer ortada. Diyeceğim o ki ümidini kaybetme. İnşallah kanaman olmaz ben 20 yaşındayım 3 aylık evliyim. Herkes erken diyo ama kimse anlayamaz. Dusukten Kurtajdan sonra Yine hamile kalır mıyım diye merak etmek bu yuzden doktoru dinlemeden ilişkiye girip olacak mi diye beklemek.. Sen bekle derim. İnşallah o değer yükselir de buraya hamileyim diye yazarsin

Aynen cnm doktorda yasin daha erken bekle 2 3 ay dedi ama ben 1 ay bekledim bende 6 aylık evliyim bn başta 3 ay korunun sonra korunmayi bıraktıktan sonra 1 ay regl gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim bnm De adetimin üstünden 5 6 gün geçtikten sonra test yapmistim 14.3 çıktı doktor anca 1 haftalik var dedi geç döllenme olmuştu yani bnmde senin gibi. En fazla 1900 e kadar çıktı sonra değerler düşmeye başladı kese görünmedi bir umut bekliyorum cnm. İnşallah tedavisi zamanda hayırlı haberler alırız ikimizde

Can'ım benim Allah senin de benim de hepinizin gönlüne göre versin inşallah ne güzel bak değerin baya iyi inşallah normaldir gönlünü ferah tut normalde bende bugün gidip tekrar baktıracaktım ama yarına kaldı bakalım inşallah yarın değerim yükselmiş olur. Duydun mu hiç sen benim gibi çok düşük olup da normal seyrinde giden kimseyi

senin kaçtı canım değerin

Ilk defa 4 gun gecikti. Ve kan tahlilinde bhcg 2.3 cikti.... oyle umitliydim ki. Kesin 100 civari cikar umudu vardi. Ama hala acaba gec dollenme filan olur mu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.. sayfalarda dusuk cikip yukselen bi cok kisi var... ilk bebegimizi kaybettik...paylastiginiz guzel gelismeleriniz bircoguna umut oluyor...ve ben de hala bir umut pesindeyim:)

Benim 1 haftayı geçti sonuç 0.100 kesin negatif diyorlar. Ama hala adet olmadim. Umut var içimde.. yoksa da hayırlısı bir dahaki aya inş. :)

Benim 1 haftayı geçti sonuç 0.100 kesin negatif diyorlar. Ama hala adet olmadim. Umut var içimde.. yoksa da hayırlısı bir dahaki aya inş. :)
Bir baskasi icin sen de 0.1 degerine kesin negatif derdin:) insan kendinde olunca milyonda bir de olsa umut tasiyor:) umutetmek bedava.. hayallere devam:))))

Bir baskasi icin sen de 0.1 degerine kesin negatif derdin:) insan kendinde olunca milyonda bir de olsa umut tasiyor:) umutetmek bedava.. hayallere devam:))))
Aynen öyle. . Hayırlısı inşAllah. Allahtan umut kesilmez bir daha ki aya ins. :) adet olsam Dr a gidicem test için ama yok... ilk defa böyle oldu.

Aynen öyle. . Hayırlısı inşAllah. Allahtan umut kesilmez bir daha ki aya ins. :) adet olsam Dr a gidicem test için ama yok... ilk defa böyle oldu.
Bende... ilk defa boyle oldugu icin umutlaniyoruz. Yoksa deli miyiz de boyle kucuk degerleri hamilelik zannedelim.. insallah sorunumuz olmasin da ... insanin aklina menapoz dahil hersey gelebiliyor maazallah.
..

Bende... ilk defa boyle oldugu icin umutlaniyoruz. Yoksa deli miyiz de boyle kucuk degerleri hamilelik zannedelim.. insallah sorunumuz olmasin da ... insanin aklina menapoz dahil hersey gelebiliyor maazallah.
..
Allah korusun. . Stres baş düşman. Sakin stressiz olmalıyız da işte bu zor.. Adet olsam da doktora gitsem diye bekliyorum da tık yok

Ayy bir de dr a gider misiz gebelik var dermiş:) bizi de bulsa bir saglikli mucize.. ben de de tik yok... ve bu tıksızlık umudu artiriyor..:)
Benim bi arkadsimin adeti geçmiş bi kaç gün kan testi yaptırmış çıkmamış. Beklemiş olur diye olmayınca bu kez kadın doğuma gorunmuş ultrasonda bakınca hamile olduğunu öğrenmis
Rabbimden ümit kesilmez arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım inşallah hayırlı haberlerimizi aliriz

Bende sizin gibi bekliyorum kızlar adetim den 3 gün geçince test yaptım 1.80 çıktı adet olacam doye bekliyorum ama 1 hafta oldu daha tık yok pazartesi gününe kadar beklicem bakalım artık hayırlısı neyse o olsun

Hamilelik belirtileri yasadin mi peki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…