- 3 Aralık 2015
- 21
- 10
- 18
En iyisi:) canim bende gec yaptim evliliği Üniv atanmak derken uzadi yasim küçük değil yanı :) eşim de çok fazla istemiyor ama ben istiyorum diye de korunmadi . nasip bakalım ne zman gelecek. Yok söylemiyorum öyle biz istemiyoruz çok erken hala diyorum
İnşallah canim inşallah stres yapmamaya calisacamEn iyisiatanma olayı bebek aynı zamanlara denk geliyor geç yapınca evliliği sıraya biniyor olacak nasılsa no stres
Kurtajdan sonra 1 hafta 10 günlük kanaması olan hastalarim olmuştu. Bak ben adetim bitti hiç korunmadim Düzenli iliskimiz oldu ama baktığımda 39.70 di. Çok çok düşük. Normalde bu şekilde ilişkiden sonra degerimin yükselmesi lazımdı. Ama geç döllenme olmuş. Bence bekle kanaman olmazsa test yaptir. Ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptim değer ortada. Diyeceğim o ki ümidini kaybetme. İnşallah kanaman olmaz ben 20 yaşındayım 3 aylık evliyim. Herkes erken diyo ama kimse anlayamaz. Dusukten Kurtajdan sonra Yine hamile kalır mıyım diye merak etmek bu yuzden doktoru dinlemeden ilişkiye girip olacak mi diye beklemek.. Sen bekle derim. İnşallah o değer yükselir de buraya hamileyim diye yazarsin23
23 yaşındayım ama biz sadece 1 ay ara verdik daha sonra ara vermek istemedik kurtaj dan sonra sadece 5 gün geçti ve dolu dolu regl oldum o 5 günün geçmesi de kurtaj dan sonra normalmis zaten. Ama bu ay da bu 5. Günün bu günde olmazsam pazartesi gününe kadar beklicem sonra tekrar test yapacam ama tek Meragim belki sen rastlamissindir 3 günlük gecikme de 1. 80 di daha sonra bu değer yine yükselir mi yoksa adet gunumumu beklemeliyim
Aynen cnm doktorda yasin daha erken bekle 2 3 ay dedi ama ben 1 ay bekledim bende 6 aylık evliyim bn başta 3 ay korunun sonra korunmayi bıraktıktan sonra 1 ay regl gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim bnm De adetimin üstünden 5 6 gün geçtikten sonra test yapmistim 14.3 çıktı doktor anca 1 haftalik var dedi geç döllenme olmuştu yani bnmde senin gibi. En fazla 1900 e kadar çıktı sonra değerler düşmeye başladı kese görünmediKurtajdan sonra 1 hafta 10 günlük kanaması olan hastalarim olmuştu. Bak ben adetim bitti hiç korunmadim Düzenli iliskimiz oldu ama baktığımda 39.70 di. Çok çok düşük. Normalde bu şekilde ilişkiden sonra degerimin yükselmesi lazımdı. Ama geç döllenme olmuş. Bence bekle kanaman olmazsa test yaptir. Ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptim değer ortada. Diyeceğim o ki ümidini kaybetme. İnşallah kanaman olmaz ben 20 yaşındayım 3 aylık evliyim. Herkes erken diyo ama kimse anlayamaz. Dusukten Kurtajdan sonra Yine hamile kalır mıyım diye merak etmek bu yuzden doktoru dinlemeden ilişkiye girip olacak mi diye beklemek.. Sen bekle derim. İnşallah o değer yükselir de buraya hamileyim diye yazarsin
Can'ım benim Allah senin de benim de hepinizin gönlüne göre versin inşallah ne güzel bak değerin baya iyi inşallah normaldir gönlünü ferah tut normalde bende bugün gidip tekrar baktıracaktım ama yarına kaldı bakalım inşallah yarın değerim yükselmiş olur. Duydun mu hiç sen benim gibi çok düşük olup da normal seyrinde giden kimseyiya sakın moralini bozma bence o küçücük sey bile etkileniyo bizim ruh halimizden ilk değerim 22ydi 6 gün sonra 425e cıktı cok sevindim dün ama hemşire hala dış gebelik mi acaba diyo ve cok moralimi bozdu ama sanırım onlar bizi olumsuza hazırlıyo herseyin hayırlısı bol bol dua et canım
senin kaçtı canım değerinCan'ım benim Allah senin de benim de hepinizin gönlüne göre versin inşallah ne güzel bak değerin baya iyi inşallah normaldir gönlünü ferah tut normalde bende bugün gidip tekrar baktıracaktım ama yarına kaldı bakalım inşallah yarın değerim yükselmiş olur. Duydun mu hiç sen benim gibi çok düşük olup da normal seyrinde giden kimseyi
Salı günü baktırdım 18.15 çıkmıştısenin kaçtı canım değerin
dayanamayıp bugun saat 5 te yine yaptım. 20,85 olan değer 4 kat artmış 81,32 olmuş[/QUOTE]saol canım hayırlı olur inşallah[/QUO
Canim benim adet günüm de 22ydi pozitif yani senin de hayırlı olsun
Benim 1 haftayı geçti sonuç 0.100 kesin negatif diyorlar. Ama hala adet olmadim. Umut var içimde.. yoksa da hayırlısı bir dahaki aya inş. :)Ilk defa 4 gun gecikti. Ve kan tahlilinde bhcg 2.3 cikti.... oyle umitliydim ki. Kesin 100 civari cikar umudu vardi. Ama hala acaba gec dollenme filan olur mu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.. sayfalarda dusuk cikip yukselen bi cok kisi var... ilk bebegimizi kaybettik...paylastiginiz guzel gelismeleriniz bircoguna umut oluyor...ve ben de hala bir umut pesindeyim:)
Bir baskasi icin sen de 0.1 degerine kesin negatif derdin:) insan kendinde olunca milyonda bir de olsa umut tasiyor:) umutetmek bedava.. hayallere devam:))))Benim 1 haftayı geçti sonuç 0.100 kesin negatif diyorlar. Ama hala adet olmadim. Umut var içimde.. yoksa da hayırlısı bir dahaki aya inş. :)
Aynen öyle. . Hayırlısı inşAllah. Allahtan umut kesilmez bir daha ki aya ins. :) adet olsam Dr a gidicem test için ama yok... ilk defa böyle oldu.Bir baskasi icin sen de 0.1 degerine kesin negatif derdin:) insan kendinde olunca milyonda bir de olsa umut tasiyor:) umutetmek bedava.. hayallere devam:))))
Bende... ilk defa boyle oldugu icin umutlaniyoruz. Yoksa deli miyiz de boyle kucuk degerleri hamilelik zannedelim.. insallah sorunumuz olmasin da ... insanin aklina menapoz dahil hersey gelebiliyor maazallah.Aynen öyle. . Hayırlısı inşAllah. Allahtan umut kesilmez bir daha ki aya ins. :) adet olsam Dr a gidicem test için ama yok... ilk defa böyle oldu.
Allah korusun. . Stres baş düşman. Sakin stressiz olmalıyız da işte bu zor.. Adet olsam da doktora gitsem diye bekliyorum da tık yokBende... ilk defa boyle oldugu icin umutlaniyoruz. Yoksa deli miyiz de boyle kucuk degerleri hamilelik zannedelim.. insallah sorunumuz olmasin da ... insanin aklina menapoz dahil hersey gelebiliyor maazallah.
..
Ayy bir de dr a gider misiz gebelik var dermiş:) bizi de bulsa bir saglikli mucize.. ben de de tik yok... ve bu tıksızlık umudu artiriyor..:)Allah korusun. . Stres baş düşman. Sakin stressiz olmalıyız da işte bu zor.. Adet olsam da doktora gitsem diye bekliyorum da tık yok
Benim bi arkadsimin adeti geçmiş bi kaç gün kan testi yaptırmış çıkmamış. Beklemiş olur diye olmayınca bu kez kadın doğuma gorunmuş ultrasonda bakınca hamile olduğunu öğrenmisAyy bir de dr a gider misiz gebelik var dermiş:) bizi de bulsa bir saglikli mucize.. ben de de tik yok... ve bu tıksızlık umudu artiriyor..:)
Bende sizin gibi bekliyorum kızlar adetim den 3 gün geçince test yaptım 1.80 çıktı adet olacam doye bekliyorum ama 1 hafta oldu daha tık yok pazartesi gününe kadar beklicem bakalım artık hayırlısı neyse o olsunBenim bi arkadsimin adeti geçmiş bi kaç gün kan testi yaptırmış çıkmamış. Beklemiş olur diye olmayınca bu kez kadın doğuma gorunmuş ultrasonda bakınca hamile olduğunu öğrenmis
Rabbimden ümit kesilmez arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım inşallah hayırlı haberlerimizi aliriz
Hamilelik belirtileri yasadin mi peki canimBende sizin gibi bekliyorum kızlar adetim den 3 gün geçince test yaptım 1.80 çıktı adet olacam doye bekliyorum ama 1 hafta oldu daha tık yok pazartesi gününe kadar beklicem bakalım artık hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?