[QUOTE=" bu ay baya bi belirti yaşadım o yüzden umutluydum ama sonucu görünce çok moralim bozuldu. İnşallah vardır bebis . bu arada hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın insallahİnş hamilesindir canım. Ben de 22 ekimde gormustum 5gun geçti idrar testinde çıktı. sürekli acaba diye dusunup stres yaparsan gecikir ve seni yaniltir rahat ol biraz
Masallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizim başımıza ☺Kesinlikle stres geciktiriyor.temmuzda hamile kalmak istemiyordum eyvah hamile miyim diye dusunurken 10 gün gecikti sistim neyseki bir geldi pir geldi.bu ay rahattim nasıl olsa olacak bir gün dedim şükür gebeyim inş bi sıkıntı çıkmaz rahatlık çok önemli surekli takip etmek strese sokuyor,hamileliği de önlüyor stres arkadaslarimdan biliyorum
Niye moralin bozuluyor rahat ol kaldım mi kalmadim mi diye dusunme ben saç bile boyamistim hiç aklıma gelmedi geç hamile kalabilirim yaş 30 zayıf biriyim diye kendimi hazırladım. Her şeye açık ol kendini hazırla normal şartlarda hamile kalma orani yüzde 20 , bunu tutturmak da kolay değil insaniz biz kusursuz degiliz[QUOTE=" bu ay baya bi belirti yaşadım o yüzden umutluydum ama sonucu görünce çok moralim bozuldu. İnşallah vardır bebis . bu arada hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın insallah
Dimi ama çok da kolay değil aslında :) bende adet düzensizliği var açıkçası evlenmeden önce dua etmeye başlamıştım bebeğim olsun diye ben en başta stresle baslamisim anlaşılan. Bu ay çok stres yapmicam kpss hazırlanmaya baslicam bakalım . Rabbim büyük ol derse olur insallahNiye moralin bozuluyor rahat ol kaldım mi kalmadim mi diye dusunme ben saç bile boyamistim hiç aklıma gelmedi geç hamile kalabilirim yaş 30 zayıf biriyim diye kendimi hazırladım. Her şeye açık ol kendini hazırla normal şartlarda hamile kalma orani yüzde 20 , bunu tutturmak da kolay değil
Bak aynı dert bende de var KPSS:) bir de doğum haziran temmuz a denk geliyor o da olur dedim artık çünkü bebeğin bu dünyada nasibi varmis. Akışına bırak sağlıklı isen mutlaka olur biraz baştan yenilgiyi kabul etmissin demekki daha senden gelecek çocuğun bu dünyada nasibi yok cennetten duası henüz çıkmamış diyelimDimi ama çok da kolay değil aslında :) bende adet düzensizliği var açıkçası evlenmeden önce dua etmeye başlamıştım bebeğim olsun diye ben en başta stresle baslamisim anlaşılan. Bu ay çok stres yapmicam kpss hazırlanmaya baslicam bakalım . Rabbim büyük ol derse olur insallah
Bu ay çıkar ins ezan okunuyor onun hatrina inşallahBak aynı dert bende de var KPSS:) bir de doğum haziran temmuz a denk geliyor o da olur dedim artık çünkü bebeğin bu dünyada nasibi varmis. Akışına bırak sağlıklı isen mutlaka olur biraz baştan yenilgiyi kabul etmissin demekki daha senden gelecek çocuğun bu dünyada nasibi yok cennetten duası henüz çıkmamış diyelim
İnsss canım bebeğin olur tez zamandaBu ay çıkar ins ezan okunuyor onun hatrina inşallah
İnşallah... ben de dua istiyorumİnsss canım bebeğin olur tez zamanda
Amin canim İnşşş senin de bebeğin olur tez zamandaMasallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizim başımıza ☺
İnşallah canim.. Bisey soracam ne gibi belirtiler yasadin senİnsss canım bebeğin olur tez zamanda
Ben regl sancısı bilmedim nerdeyse hiç, batmalarim oldu, özellikle karın ağrısı şiddetli, belimde ağrı vardı karnim sisti regl belirtisi gibi, geliyor herhalde dedim gecikti 5 gün test aldim öyle öğrendim doktora gittim.ama en garibi denk mi geldi bilmiyorum canım hamsi çekti normalde hiç yemedim yıllarca,sevmem, eşime aldırdım ekmeksiz yedim mümkün değildi gecikince o aklıma geldi olabilir dedim.İnşallah canim.. Bisey soracam ne gibi belirtiler yasadin sen
Cnm Merhaba yazını okudum gerçekten aydınlatıcı şeyler yazmışsın teşekür ederim öncelikle. Ben adetime 5 gün kala kan testi yaptim 0.1 çıktı. Daha sonra 3 günum geçtikten sonra kan testi yaptim 1.80 çıktı yani gebe değilim fakat hala regl olmadım. Ve su an 5 günüm geçiyor hiç böyle olmazdı. 2 at once de sağlıksız gebelik yüzünden kurtaj olmuştum. Sencw değerlerimin yükselme olasılığı var mı beklemelimiyim yaniHoş geldin. Bir hemşire ve yakında kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak sana tavsiyelerde bulunabilirim. Öncelikle hamile kalmak isteyen biri eşiyle mümkünse her akşam değilse 2 günde bir muhakkak ilişkiye girmeli. Çünkü her kadının yumurtlama dönemi farklı. Her zaman adet dönemiyle hesaplama doğru olmayabilir. Düzenli adet gören bir kadın bile farklı dönemlerde yumurtlayabilir. Kadın doğum uzmanının yanında çalıştım. Yumurtaların en kaliteli dönemi 20 30 yaş arasiymis. Bence erken yaş önemli. Diyelim ki adetin bitti Düzenli ilişkiniz oldu. Bir sonraki ayı bekliyorsun. Kan testi hemen belli olan en garantili yöntem. Ama baktirilmasi için en uygun zaman adet donemine yakın zamanlar. Bence geçmesini bekle. Ben geçtikten sonra baktığım 39.70 di. Bir hafta içinde dusuk yaptım. Bir uzmana danisip folik asite başla. Esin ve sen yeme icmene dikkat et. Yanlış anlamazsan hamile kalmayı düşünmeden önce eşlerin beslenmesi kaliteli sperm ve yumurta oluşumu için çok önemli. İdrar testine adetini 15 gün geçmeden bakma. Psikolojik olarak diyorum. Negatif cikiyo ama geç döllenme de olabiliyo. Rabbim Gonlumuze göre versin kardeşim. Haberlerini bekliyorum
Bende bel ağrısı olmadı dediğin gibi adet olacakmisim gibi karnim sisti ve sancılar oldu kasıklar agridi en sevdiğim çiğ kofteden midem bulandi sürekli uyku hali vardı üzerimde idrar yaparken yandı bir hafta kadar. Ama geçti tekrardan bu belirtiler yok heralde bu ayBen regl sancısı bilmedim nerdeyse hiç, batmalarim oldu, özellikle karın ağrısı şiddetli, belimde ağrı vardı karnim sisti regl belirtisi gibi, geliyor herhalde dedim gecikti 5 gün test aldim öyle öğrendim doktora gittim.ama en garibi denk mi geldi bilmiyorum canım hamsi çekti normalde hiç yemedim yıllarca,sevmem, eşime aldırdım ekmeksiz yedim mümkün değildi gecikince o aklıma geldi olabilir dedim.
Ben daha önce regl sancısı bel ağrısı yasamadigim icin suphelendim karın ağrısı bi başlıyordu kahvaltıyı birakiyordum. Bir de eksime cok oldu.Normalde bu belirtiler regl le karışır olmayinca hic ben öyle anladım. Bence vucut da hazır değil belki git tahlillerini yaptır ben önce gittim muayene oldum demir vs beslenmeye dikkat et düzenli ye biraz böyle devam et inş güzel haber alirsinBende bel ağrısı olmadı dediğin gibi adet olacakmisim gibi karnim sisti ve sancılar oldu kasıklar agridi en sevdiğim çiğ kofteden midem bulandi sürekli uyku hali vardı üzerimde idrar yaparken yandı bir hafta kadar. Ama geçti tekrardan bu belirtiler yok heralde bu ay
Beta hcg hormonu kanda bulunan sadece gebelik durumunda yükselen bir hormon. Gebe olmayan kadınlarda 0-10 arası bulunurken gebelikte bu değer 300.000 lere kadar çıkar. Bazen adet döneminde hormonların yükseldiği dönemde beta hcg de yükselebilir. Belki de geç döllenme olmuştur. Değerin bir iki güne yukseledebilir. Benim ki yüksek değildi ama karnım çok agriyodu. Çalıştığım birimde birsürü kurtaja girdim. Kurtajdan sonra hamile kalma riski bile azalır. Hatta adet dönemi geciken bundan şikayetçi olan hastalarim vardı. Bu çok hassas bi durum. 2 ay olmuş Kurtajdan. Bizim kadın dogumcu ilk 3 ay önemli derdi. O y vucut ve bizim psikolojimiz bozuk olduğundan oluşan gebelik sağlıklı olmazmış. Bence en güzeli sakin olup stres yapmamak. Bu arada yaş kaç canımCnm Merhaba yazını okudum gerçekten aydınlatıcı şeyler yazmışsın teşekür ederim öncelikle. Ben adetime 5 gün kala kan testi yaptim 0.1 çıktı. Daha sonra 3 günum geçtikten sonra kan testi yaptim 1.80 çıktı yani gebe değilim fakat hala regl olmadım. Ve su an 5 günüm geçiyor hiç böyle olmazdı. 2 at once de sağlıksız gebelik yüzünden kurtaj olmuştum. Sencw değerlerimin yükselme olasılığı var mı beklemelimiyim yani
Haklisin canim doktor kontrolünde olunca daha sağlıklı ilerler herşey .. Bu arada 4 aylık evliyim herkes acelen ne daha yeni evlisiniz diyor ama sabirsisiz işteBen daha önce regl sancısı bel ağrısı yasamadigim icin suphelendim karın ağrısı bi başlıyordu kahvaltıyı birakiyordum. Bir de eksime cok oldu.Normalde bu belirtiler regl le karışır olmayinca hic ben öyle anladım. Bence vucut da hazır değil belki git tahlillerini yaptır ben önce gittim muayene oldum demir vs beslenmeye dikkat et düzenli ye biraz böyle devam et inş güzel haber alirsin
Çok erkenmis :)biz bir buçuk yılı geçti artık olabilir dedik üstelik de 20li yaşlarda falan degiliz biz endiselenmedik biraz rahat takilin esin de sen de kafeini az alın hayatınıza çeki düzen verin inş tez zamanda alırız haberini haber etHaklisin canim doktor kontrolünde olunca daha sağlıklı ilerler herşey .. Bu arada 4 aylık evliyim herkes acelen ne daha yeni evlisiniz diyor ama sabirsisiz işte
23 yaşındayım ama biz sadece 1 ay ara verdik daha sonra ara vermek istemedik kurtaj dan sonra sadece 5 gün geçti ve dolu dolu regl oldum o 5 günün geçmesi de kurtaj dan sonra normalmis zaten. Ama bu ay da bu 5. Günün bu günde olmazsam pazartesi gününe kadar beklicem sonra tekrar test yapacam ama tek Meragim belki sen rastlamissindir 3 günlük gecikme de 1. 80 di daha sonra bu değer yine yükselir mi yoksa adet gunumumu beklemeliyimBeta hcg hormonu kanda bulunan sadece gebelik durumunda yükselen bir hormon. Gebe olmayan kadınlarda 0-10 arası bulunurken gebelikte bu değer 300.000 lere kadar çıkar. Bazen adet döneminde hormonların yükseldiği dönemde beta hcg de yükselebilir. Belki de geç döllenme olmuştur. Değerin bir iki güne yukseledebilir. Benim ki yüksek değildi ama karnım çok agriyodu. Çalıştığım birimde birsürü kurtaja girdim. Kurtajdan sonra hamile kalma riski bile azalır. Hatta adet dönemi geciken bundan şikayetçi olan hastalarim vardı. Bu çok hassas bi durum. 2 ay olmuş Kurtajdan. Bizim kadın dogumcu ilk 3 ay önemli derdi. O y vucut ve bizim psikolojimiz bozuk olduğundan oluşan gebelik sağlıklı olmazmış. Bence en güzeli sakin olup stres yapmamak. Bu arada yaş kaç canım
:) canim bende gec yaptim evliliği Üniv atanmak derken uzadi yasim küçük değil yanı :) eşim de çok fazla istemiyor ama ben istiyorum diye de korunmadi . nasip bakalım ne zman gelecek. Yok söylemiyorum öyle biz istemiyoruz çok erken hala diyorumÇok erkenmis :)biz bir buçuk yılı geçti artık olabilir dedik üstelik de 20li yaşlarda falan degiliz biz endiselenmedik biraz rahat takilin esin de sen de kafeini az alın hayatınıza çeki düzen verin inş tez zamanda alırız haberini haber etbu arada herkese çocuk olmuyor deme sonra çok sıkılır canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?