Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnş hamilesindir canım. Ben de 22 ekimde gormustum 5gun geçti idrar testinde çıktı. sürekli acaba diye dusunup stres yaparsan gecikir ve seni yaniltir rahat ol biraz
[QUOTE=" bu ay baya bi belirti yaşadım o yüzden umutluydum ama sonucu görünce çok moralim bozuldu. İnşallah vardır bebis . bu arada hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın insallah

Belirtileri yaşayınca telefon elimden düşmedi araştırıp durur oldum ama sonuç negatif olunca üzüldüm doğrusu. Ama içimden bi ses var diyor inşallah yanilmiyrumdur. Olmazsa da napim artık gelecek aya insallah

Masallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizim başımıza ☺

[QUOTE=" bu ay baya bi belirti yaşadım o yüzden umutluydum ama sonucu görünce çok moralim bozuldu. İnşallah vardır bebis . bu arada hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın insallah
Niye moralin bozuluyor rahat ol kaldım mi kalmadim mi diye dusunme ben saç bile boyamistim hiç aklıma gelmedi geç hamile kalabilirim yaş 30 zayıf biriyim diye kendimi hazırladım. Her şeye açık ol kendini hazırla normal şartlarda hamile kalma orani yüzde 20 , bunu tutturmak da kolay değil insaniz biz kusursuz degilizsagol bu arada doktora gittim ultrasonda gördük inş böyle devam eder.

Dimi ama çok da kolay değil aslında :) bende adet düzensizliği var açıkçası evlenmeden önce dua etmeye başlamıştım bebeğim olsun diye ben en başta stresle baslamisim anlaşılan. Bu ay çok stres yapmicam kpss hazırlanmaya baslicam bakalım . Rabbim büyük ol derse olur insallah

Bak aynı dert bende de var KPSS:) bir de doğum haziran temmuz a denk geliyor o da olur dedim artık çünkü bebeğin bu dünyada nasibi varmis. Akışına bırak sağlıklı isen mutlaka olur biraz baştan yenilgiyi kabul etmissin demekki daha senden gelecek çocuğun bu dünyada nasibi yok cennetten duası henüz çıkmamış diyelim

Bu ay çıkar ins ezan okunuyor onun hatrina inşallah

İnşallah canim.. Bisey soracam ne gibi belirtiler yasadin sen
Ben regl sancısı bilmedim nerdeyse hiç, batmalarim oldu, özellikle karın ağrısı şiddetli, belimde ağrı vardı karnim sisti regl belirtisi gibi, geliyor herhalde dedim gecikti 5 gün test aldim öyle öğrendim doktora gittim.ama en garibi denk mi geldi bilmiyorum canım hamsi çekti normalde hiç yemedim yıllarca,sevmem, eşime aldırdım ekmeksiz yedim mümkün değildi gecikince o aklıma geldi olabilir dedim.

Cnm Merhaba yazını okudum gerçekten aydınlatıcı şeyler yazmışsın teşekür ederim öncelikle. Ben adetime 5 gün kala kan testi yaptim 0.1 çıktı. Daha sonra 3 günum geçtikten sonra kan testi yaptim 1.80 çıktı yani gebe değilim fakat hala regl olmadım. Ve su an 5 günüm geçiyor hiç böyle olmazdı. 2 at once de sağlıksız gebelik yüzünden kurtaj olmuştum. Sencw değerlerimin yükselme olasılığı var mı beklemelimiyim yani

Bende bel ağrısı olmadı dediğin gibi adet olacakmisim gibi karnim sisti ve sancılar oldu kasıklar agridi en sevdiğim çiğ kofteden midem bulandi sürekli uyku hali vardı üzerimde idrar yaparken yandı bir hafta kadar. Ama geçti tekrardan bu belirtiler yok heralde bu ay

Ben daha önce regl sancısı bel ağrısı yasamadigim icin suphelendim karın ağrısı bi başlıyordu kahvaltıyı birakiyordum. Bir de eksime cok oldu.Normalde bu belirtiler regl le karışır olmayinca hic ben öyle anladım. Bence vucut da hazır değil belki git tahlillerini yaptır ben önce gittim muayene oldum demir vs beslenmeye dikkat et düzenli ye biraz böyle devam et inş güzel haber alirsin

Beta hcg hormonu kanda bulunan sadece gebelik durumunda yükselen bir hormon. Gebe olmayan kadınlarda 0-10 arası bulunurken gebelikte bu değer 300.000 lere kadar çıkar. Bazen adet döneminde hormonların yükseldiği dönemde beta hcg de yükselebilir. Belki de geç döllenme olmuştur. Değerin bir iki güne yukseledebilir. Benim ki yüksek değildi ama karnım çok agriyodu. Çalıştığım birimde birsürü kurtaja girdim. Kurtajdan sonra hamile kalma riski bile azalır. Hatta adet dönemi geciken bundan şikayetçi olan hastalarim vardı. Bu çok hassas bi durum. 2 ay olmuş Kurtajdan. Bizim kadın dogumcu ilk 3 ay önemli derdi. O y vucut ve bizim psikolojimiz bozuk olduğundan oluşan gebelik sağlıklı olmazmış. Bence en güzeli sakin olup stres yapmamak. Bu arada yaş kaç canım

Haklisin canim doktor kontrolünde olunca daha sağlıklı ilerler herşey .. Bu arada 4 aylık evliyim herkes acelen ne daha yeni evlisiniz diyor ama sabirsisiz işte

Haklisin canim doktor kontrolünde olunca daha sağlıklı ilerler herşey .. Bu arada 4 aylık evliyim herkes acelen ne daha yeni evlisiniz diyor ama sabirsisiz işte
Çok erkenmis :)biz bir buçuk yılı geçti artık olabilir dedik üstelik de 20li yaşlarda falan degiliz biz endiselenmedik biraz rahat takilin esin de sen de kafeini az alın hayatınıza çeki düzen verin inş tez zamanda alırız haberini haber etbu arada herkese çocuk olmuyor deme sonra çok sıkılır canın

23
23 yaşındayım ama biz sadece 1 ay ara verdik daha sonra ara vermek istemedik kurtaj dan sonra sadece 5 gün geçti ve dolu dolu regl oldum o 5 günün geçmesi de kurtaj dan sonra normalmis zaten. Ama bu ay da bu 5. Günün bu günde olmazsam pazartesi gününe kadar beklicem sonra tekrar test yapacam ama tek Meragim belki sen rastlamissindir 3 günlük gecikme de 1. 80 di daha sonra bu değer yine yükselir mi yoksa adet gunumumu beklemeliyim

:) canim bende gec yaptim evliliği Üniv atanmak derken uzadi yasim küçük değil yanı :) eşim de çok fazla istemiyor ama ben istiyorum diye de korunmadi . nasip bakalım ne zman gelecek. Yok söylemiyorum öyle biz istemiyoruz çok erken hala diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…