- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Hadi insallah. Insan mutlu oluyor boyle seyleri okuyunca.... neden olmasin ki:) umut ve dua ya devam...Benim bi arkadsimin adeti geçmiş bi kaç gün kan testi yaptırmış çıkmamış. Beklemiş olur diye olmayınca bu kez kadın doğuma gorunmuş ultrasonda bakınca hamile olduğunu öğrenmis
Rabbimden ümit kesilmez arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım inşallah hayırlı haberlerimizi aliriz
Aynen öyle canim dün gece çok dua ettim bu sayfada olanlar için de Rabbim isteyen herkese versin inşallah bu mübarek günde dualarimizi kabul etsinHadi insallah. Insan mutlu oluyor boyle seyleri okuyunca.... neden olmasin ki:) umut ve dua ya devam...
Bazen kasiklarim ağrıyor cnm kalcama birden kramp giriyor bulantım bazen oluyor bazen olmuyor yani inan bnde anlamadım. Yani çok streslide değilim yoksa neden olmuyorum anlamadım ilk defa bu kadar çok geciktiHamilelik belirtileri yasadin mi peki canim
Aynen bende soyleyim ara ara kaşıkların agriyo iki hafta kadar önce çoğu belirtileri yaşadım ama şimdi hepsi yok oldu. Haftaya kadın dogumcuya gorunecem hormon tahlili falan yaptircamBazen kasiklarim ağrıyor cnm kalcama birden kramp giriyor bulantım bazen oluyor bazen olmuyor yani inan bnde anlamadım. Yani çok streslide değilim yoksa neden olmuyorum anlamadım ilk defa bu kadar çok gecikti
Evet canim gebelik gorunuyor.. hayirli olsun... ama onemli olan degerlerin iki gune bir iki kat artmasi.. iki gune bir artisi mutlaka gozlemleyin..merhaba kızlar bende bugün dayanamadım regl dönemime 4 gün kala beta hcg testı yaptrdım değerım 11.34 çıktı sizce gebelık var mıdır?
Ben de haftaya gidicem ilk defa dinletir mi acaba 7.haftanın içinde oluyor yoksa tekrar mi çağırıyor ?Kızlar biz dün kalp atışlarımızı gördük. Doktorumuz dinletmedi çünkü otizme sebep olabiliyormuş. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
slmm herkeze ben aşılama yaptıralı 14 gün oldu kan tahlilim 34 çıktı sizce hamilemiyim tsk
inş hayırlısyla kucagına alBen de haftaya gidicem ilk defa dinletir mi acaba 7.haftanın içinde oluyor yoksa tekrar mi çağırıyor ?
Kızlaaaarrrrrrr salı günü 18 çıkmıştı bugün 119 çıktı bu iyi bişey değil mi nolur bişeyler söyleyin bana
Can'ım benim çoooook teşekkür ederim adetim çok düzensiz pko var bende o yüzden ne kadar olduğunu bile bilmiyorumTebrik ederm cnmcm çok iyi bişey bence harikaadetin kaç gün geçti veya gecti mi
Can'ım benim çoooook teşekkür ederim adetim çok düzensiz pko var bende o yüzden ne kadar olduğunu bile bilmiyorum
Ben de haftaya gidicem ilk defa dinletir mi acaba 7.haftanın içinde oluyor yoksa tekrar mi çağırıyor ?
Kızlaaaarrrrrrr salı günü 18 çıkmıştı bugün 119 çıktı bu iyi bişey değil mi nolur bişeyler söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?