amin canım cümlemizinOvulasyon testi kullanmistim bu ay ondan biliyorum gec yumurtladigimi bende. Zaten ilk gebeligimde adetimi 5 gun gecmisti 3 bin kusurlerdeydi. Simdi 8 gun gecmisti 2 bin. :) doktor kese var dediyse vardir sanirm :) hayirli olsun sizinde :
Sat 29 kasımdı canım ovulasyon testi kullandım ve 16 aralıkta yumurtladım 31 aralıkta 77.6 çıktı beta hcg. Geç yumurtladığım için mi bu kadar düşük acaba değerim. Senin değerin kaç?canım yazan takvimin kadar yani 5 hafta içindesin hatta aynıyız bak:)benimde adet 28-30 gibiydi tam hatırlamıyorum ama
Benim de 18. Gün çatladı canım beta hcg değerin kaçtı ilk öğrendiğinde ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gün kandan baktırdın benimki yumurtlamadan sonra 15. Gün 77.6 çıktı düşük gibi geliyor bana ya.Canim evet 5 gun gec dollenme oldu bu ay :) normalde 13-14 gun atlar yumurta bu ay 18.gun catladi benim :)
canım benim ayın 27 de değerim ölcüldü 57.48 di dün gittim değere değil keseye baktı doktor onun için yeni değğerimi bilmiyorumSat 29 kasımdı canım ovulasyon testi kullandım ve 16 aralıkta yumurtladım 31 aralıkta 77.6 çıktı beta hcg. Geç yumurtladığım için mi bu kadar düşük acaba değerim. Senin değerin kaç?
Dün kese göründümü peki canım salı günü gidicem dr a daha görünmez heraldecanım benim ayın 27 de değerim ölcüldü 57.48 di dün gittim değere değil keseye baktı doktor onun için yeni değğerimi bilmiyorum
Son soru alttan mı baktı keseye karından görünmez heraldeevet canım şükür gördü çok küçük dedi.haftaya gel şekli düzgün mü bakalım dedi
yok canım sor sorun değil karnımdan baktı hatta ekran çift ekran vardı biri benim yatış yerıme göre dizayn edilmiş bende gördüm keseyiSon soru alttan mı baktı keseye karından görünmez heralde
Çok sevindim inşallah ben de görürüm ya içim içimi yiyor sağlıklı değil mi diye...yok canım sor sorun değil karnımdan baktı hatta ekran çift ekran vardı biri benim yatış yerıme göre dizayn edilmiş bende gördüm keseyi
ilk gebeliğinse insan çok heyecanlı oluyor.inşallah görürsün ne zaman gel dedi doktor eğer göremezse altan baktırırsın benim ilkde görememişti alttan baktı hiç bişey olmaz merak etmeÇok sevindim inşallah ben de görürüm ya içim içimi yiyor sağlıklı değil mi diye...
7 yaşında nir oğlum var bu ikinci olacak inşallah korunmasız 2. Aydı bu canım. Ben hastanede çalışıyorum sabah idrarda pozitif görünce acilde kendim yaptırdım testi. Dr yoktu dün salı gününe randevu aldım ilk muayene olacak gebeliğinilk gebeliğinse insan çok heyecanlı oluyor.inşallah görürsün ne zaman gel dedi doktor eğer göremezse altan baktırırsın benim ilkde görememişti alttan baktı hiç bişey olmaz merak etme
yaa ilk sandm heyecanlı görünce gerçi bendede var oğlum 2.5 yaşında halbuki. iyi sen hastanedesin doktorun hep yanında olur sağlıkla olsun inşallah7 yaşında nir oğlum var bu ikinci olacak inşallah korunmasız 2. Aydı bu canım. Ben hastanede çalışıyorum sabah idrarda pozitif görünce acilde kendim yaptırdım testi. Dr yoktu dün salı gününe randevu aldım ilk muayene olacak gebeliğin
Evet dr ve diğer sağlık konularında sıkıntım olmayacak inşallah...2. Ama yine de heyecanlıyım zaten unutmuşum herşeyi 7 yıl geçince...ikimiz de sağlıcakla alırız kucağımıca 2. miniklerimizi inşallah canım...yaa ilk sandm heyecanlı görünce gerçi bendede var oğlum 2.5 yaşında halbuki. iyi sen hastanedesin doktorun hep yanında olur sağlıkla olsun inşallah
Canim ben adetimi 1 gun gecince baktirdim 91 cikti. Yani yumurtamin catladigi gunde 11 gun sonra. Betahcg lere takilma kisiden kisiye degisiyo. Normal yukseliyor mu ona bakBenim de 18. Gün çatladı canım beta hcg değerin kaçtı ilk öğrendiğinde ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gün kandan baktırdın benimki yumurtlamadan sonra 15. Gün 77.6 çıktı düşük gibi geliyor bana ya.
Adet tarihin ne canim onu yazmamissin 28 aralıksa değerin güzel 2 gün geçmiş ama kac gunde oluyorsun onu yaz o zaman net olurSlm kızlar benimde size bir sorum olucak benim son adet tarihim 28 kasım 30 aralıkta beta değerim 113 çıktı sizce değerim çok mu düşükbundan öne adetim 1 hafta geçmişti beta 90 çıktı gelişmedi bebeğim aldırmak zorunda kaldım şimdide aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum... sizde adet gününüzden kaç gün sonra test yaptığınızı ve değerinizin kaç çıktığını yazarmısınız lütfen moralim çok bozuk çok stresliyim...
Canım açıkcası suanda bende kaç günde bi olduğumu bilmiyorum hapla korunuyodum 28 günde bi oluyodum hapı bırakığım ay 33. gününde yani 28 kasımda oldum sonra bi daha adet olmadım 28 günü baz alırsak kan verdigim gün 4 gün geçmiş oluyo, 30 günü baz alırsak 2 gün geçmiş, 33 günü baz alırsak daha adet günüme 1 gün kalmış oluyo kusura bakmayın biraz kafanızı karıştırdım ama durum bu :)Adet tarihin ne canim onu yazmamissin 28 aralıksa değerin güzel 2 gün geçmiş ama kac gunde oluyorsun onu yaz o zaman net olur
Valla canim bilmiyorum o zaman yanlış bilgi vermeyim sana önceki gebeligimde 30 günü baz alarak söyleyim 67.48 çıkmıştı oradan belki bir fikrin olur.pko vardı 30 gunde bir oluyordumCanım açıkcası suanda bende kaç günde bi olduğumu bilmiyorum hapla korunuyodum 28 günde bi oluyodum hapı bırakığım ay 33. gününde yani 28 kasımda oldum sonra bi daha adet olmadım 28 günü baz alırsak kan verdigim gün 4 gün geçmiş oluyo, 30 günü baz alırsak 2 gün geçmiş, 33 günü baz alırsak daha adet günüme 1 gün kalmış oluyo kusura bakmayın biraz kafanızı karıştırdım ama durum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?