Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım yazan takvimin kadar yani 5 hafta içindesin hatta aynıyız bak:)benimde adet 28-30 gibiydi tam hatırlamıyorum ama
Sat 29 kasımdı canım ovulasyon testi kullandım ve 16 aralıkta yumurtladım 31 aralıkta 77.6 çıktı beta hcg. Geç yumurtladığım için mi bu kadar düşük acaba değerim. Senin değerin kaç?

Canim evet 5 gun gec dollenme oldu bu ay :) normalde 13-14 gun atlar yumurta bu ay 18.gun catladi benim :)
Benim de 18. Gün çatladı canım beta hcg değerin kaçtı ilk öğrendiğinde ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gün kandan baktırdın benimki yumurtlamadan sonra 15. Gün 77.6 çıktı düşük gibi geliyor bana ya.

Sat 29 kasımdı canım ovulasyon testi kullandım ve 16 aralıkta yumurtladım 31 aralıkta 77.6 çıktı beta hcg. Geç yumurtladığım için mi bu kadar düşük acaba değerim. Senin değerin kaç?
canım benim ayın 27 de değerim ölcüldü 57.48 di dün gittim değere değil keseye baktı doktor onun için yeni değğerimi bilmiyorum

bak ama sana bişey söyleyim önceki gebelikte oğluşumda tam adet günüde degerim 67.28 küsürattan tam emin değilim ama 67 çıkmıştı bence bence seninki gel döllenme

evet canım şükür gördü çok küçük dedi.haftaya gel şekli düzgün mü bakalım dedi

Çok sevindim inşallah ben de görürüm ya içim içimi yiyor sağlıklı değil mi diye...
ilk gebeliğinse insan çok heyecanlı oluyor.inşallah görürsün ne zaman gel dedi doktor eğer göremezse altan baktırırsın benim ilkde görememişti alttan baktı hiç bişey olmaz merak etme

ilk gebeliğinse insan çok heyecanlı oluyor.inşallah görürsün ne zaman gel dedi doktor eğer göremezse altan baktırırsın benim ilkde görememişti alttan baktı hiç bişey olmaz merak etme
7 yaşında nir oğlum var bu ikinci olacak inşallah korunmasız 2. Aydı bu canım. Ben hastanede çalışıyorum sabah idrarda pozitif görünce acilde kendim yaptırdım testi. Dr yoktu dün salı gününe randevu aldım ilk muayene olacak gebeliğin

yaa ilk sandm heyecanlı görünce gerçi bendede var oğlum 2.5 yaşında halbuki. iyi sen hastanedesin doktorun hep yanında olur sağlıkla olsun inşallah

yaa ilk sandm heyecanlı görünce gerçi bendede var oğlum 2.5 yaşında halbuki. iyi sen hastanedesin doktorun hep yanında olur sağlıkla olsun inşallah
Evet dr ve diğer sağlık konularında sıkıntım olmayacak inşallah...2. Ama yine de heyecanlıyım zaten unutmuşum herşeyi 7 yıl geçince...ikimiz de sağlıcakla alırız kucağımıca 2. miniklerimizi inşallah canım...

Merhaba han8mlar. Aramıza yeni katıldım 28 kasım son adet günümdü 26 aralıkta olmam gerekiyordu olmadım
26 kasım 73
28 kasım 168
31 kasım 863
Çıktı sizce değerler nasıl ve kaç haftalık gebeyim

Canim ben adetimi 1 gun gecince baktirdim 91 cikti. Yani yumurtamin catladigi gunde 11 gun sonra. Betahcg lere takilma kisiden kisiye degisiyo. Normal yukseliyor mu ona bak

Slm kızlar benimde size bir sorum olucak benim son adet tarihim 28 kasım 30 aralıkta beta değerim 113 çıktı sizce değerim çok mu düşük bundan öne adetim 1 hafta geçmişti beta 90 çıktı gelişmedi bebeğim aldırmak zorunda kaldım şimdide aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum... sizde adet gününüzden kaç gün sonra test yaptığınızı ve değerinizin kaç çıktığını yazarmısınız lütfen moralim çok bozuk çok stresliyim...

Adet tarihin ne canim onu yazmamissin 28 aralıksa değerin güzel 2 gün geçmiş ama kac gunde oluyorsun onu yaz o zaman net olur

Adet tarihin ne canim onu yazmamissin 28 aralıksa değerin güzel 2 gün geçmiş ama kac gunde oluyorsun onu yaz o zaman net olur
Canım açıkcası suanda bende kaç günde bi olduğumu bilmiyorum hapla korunuyodum 28 günde bi oluyodum hapı bırakığım ay 33. gününde yani 28 kasımda oldum sonra bi daha adet olmadım 28 günü baz alırsak kan verdigim gün 4 gün geçmiş oluyo, 30 günü baz alırsak 2 gün geçmiş, 33 günü baz alırsak daha adet günüme 1 gün kalmış oluyo kusura bakmayın biraz kafanızı karıştırdım ama durum bu :)

Valla canim bilmiyorum o zaman yanlış bilgi vermeyim sana önceki gebeligimde 30 günü baz alarak söyleyim 67.48 çıkmıştı oradan belki bir fikrin olur.pko vardı 30 gunde bir oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…