- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,... Bugün kendi doktoruma gittim akşam üstü muayene etti öncesi beta hcg çok iyi dedi, neyse usg de baktık ve malesef bebişim sezeryan dikişinin altına tutunmuşCANIM MORALİNİ BOZMA BENDE KESE 9700LERDE GÖRÜNDÜ. BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR. BİR DE MAKİNELERE GÖRE. BENDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ. BOŞ GEBELİKMİ DİYE . ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME DEĞİLMİŞ. KESE GÖRÜNDÜKTEN BİR HAFTA SONRA DA BEBEK GÖRÜNDÜ. KENDİNİ STRESE SOKMA İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.
İltihabın varsa hemen gitmen iyi olur, fosfomisin gibi bi antibiyotik verilebilir ya da bol sıvı tuketip sık sık idrarını bekleetmeden yapman da faydalı olabilir, gebelik varsa ona gore tedavi ya da alternatif bakılırBENİM ADET 6 GÜN GECİKTİ BİRAZ DAHA BEKLEYZAMAN BENDE İDRAR YOLU İLTİHABI VAR ACABA DİYORUM KASIKLARDAKİ AĞRIYI O MU YAPIYOR
Allah yardımcın olsun bu gibi bi durumla oek karsılasmadım ama aniattıgından anladıgım erken farkedilmesinin iyi bişey oldugu, saglıklı bebişlerimiz olur umarımÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için,... Bugün kendi doktoruma gittim akşam üstü muayene etti öncesi beta hcg çok iyi dedi, neyse usg de baktık ve malesef bebişim sezeryan dikişinin altına tutunmuşdış gebelik değil ama tehlikesi daha fazla imiş, kürtaj için çok yukarı çıkmak gerek hiç rahim delmedim ama bu olmayacak demek değil dedi ve çok korktum, ikinci seçenek iğne AMA dedi beta yükselir gebelik ilerlerse kürtaj şuanda tehlikeli o zaman iki katı tehlikeli dedi... Çok çok müstesna bir gebelikmiş sezeryan skor gebelik ve ben çok çok üzgünüm korkuyorum
Sağol arkadaşım teşekkür ederim, süpriz bir gebelikti ve çok heycanlanıp çok mutlu olmuştum çok erken annelik yaşadım ve erken doğumlar yaptım iki kızım var, Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallah 40 yaşında bir kez daha anne olmayı çok istedim Allah biliyor kısmet değilmiş, inşallah sağ salim atlatırm bu durumu, ilgin için çok çok teşekkür ederim.Her şey gönlünce olsunAllah yardımcın olsun bu gibi bi durumla oek karsılasmadım ama aniattıgından anladıgım erken farkedilmesinin iyi bişey oldugu, saglıklı bebişlerimiz olur umarım
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM. O MİNİĞİN KISMETİ YOKMUŞ. İNŞALLAH SEN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA KURTULURSUN. BELKİ BİZİM ŞER ZANNETTİĞİMİZ ŞEY DAHA HAYIRLI ŞEYLERE VESİLE OLUR DA O ZAMAN BİZLER DE BUNLARI OKUYUP ŞÜKREDERİZ.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,... Bugün kendi doktoruma gittim akşam üstü muayene etti öncesi beta hcg çok iyi dedi, neyse usg de baktık ve malesef bebişim sezeryan dikişinin altına tutunmuşdış gebelik değil ama tehlikesi daha fazla imiş, kürtaj için çok yukarı çıkmak gerek hiç rahim delmedim ama bu olmayacak demek değil dedi ve çok korktum, ikinci seçenek iğne AMA dedi beta yükselir gebelik ilerlerse kürtaj şuanda tehlikeli o zaman iki katı tehlikeli dedi... Çok çok müstesna bir gebelikmiş sezeryan skor gebelik ve ben çok çok üzgünüm korkuyorum
canım ne guzel yukselmıs var bence bebek bata daha 3 gun var yazmıssın cunlu bat gunu ölçtur bıde degerını banada umut oldun suan ben de bata 7 gun kala yaptrdım 1 cıkmıstı yanı ıkı gunönce belkı yukselır=((KIZLAR İYİ AKŞAMLAR . NASİP OLURSA BEBEK İSTİYORUZ. 21 ARALIKTA BETA HCG DEĞERİMİ ÖLÇTÜRDÜM 1.20 ÇIKTI. 29 ARALIKTA BETA HCG ÖLÇTÜRDÜM 9,6 ÇIKTI ADETİME 3 GÜN VAR KIZLAR SİZCE HAMİLEMİYİM O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
evet canım baya yuksek degerınmerhabalar bende dün idrarda hamile olduğumu öğrendim :) bugün kan verdim 1800 lerde çıktı bat pazartesiydi henüz doktor a gitmedim sizce bu değer çok mu yüksek?
Bugün sabah farklı bir doktor muayene etti.. 5+3 günle uyumlu bİr gebelik dedi.. Haftaya kalp atışlarını bekleyeceğiz ve nerede tutunacağını göreceğiz.. Şuan sezeryan skar gebelik demek için çok erken dedi,.. Haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğiz çarşamaba netleşecekmiş, anlamadım bir yandan sevindim bir yandan şaşırdım hayırlısı olsun inşallahCANIM ÇOK ÜZÜLDÜM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM. O MİNİĞİN KISMETİ YOKMUŞ. İNŞALLAH SEN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA KURTULURSUN. BELKİ BİZİM ŞER ZANNETTİĞİMİZ ŞEY DAHA HAYIRLI ŞEYLERE VESİLE OLUR DA O ZAMAN BİZLER DE BUNLARI OKUYUP ŞÜKREDERİZ.
e hadı gözunaydın canım ıyı dusun ıyı olsunBugün sabah farklı bir doktor muayene etti.. 5+3 günle uyumlu bİr gebelik dedi.. Haftaya kalp atışlarını bekleyeceğiz ve nerede tutunacağını göreceğiz.. Şuan sezeryan skar gebelik demek için çok erken dedi,.. Haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğiz çarşamaba netleşecekmiş, anlamadım bir yandan sevindim bir yandan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH KORKTUĞUMUZ GİBİ OLMAZ DA SAĞLIKLA ALIRSIN BEBEĞİNİ KUCAĞINA BEN DE ŞAŞIRDIM. BİR DOKTOR ÖYLE DERKEN DİĞERİ UMUT VERİYOR. İNŞALLAH BEBEĞİN OLMASI GEREKTİĞİ YERDEDDİR DE BİR KEZ DAHA YAŞARSIN ANNELİĞİNİBugün sabah farklı bir doktor muayene etti.. 5+3 günle uyumlu bİr gebelik dedi.. Haftaya kalp atışlarını bekleyeceğiz ve nerede tutunacağını göreceğiz.. Şuan sezeryan skar gebelik demek için çok erken dedi,.. Haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğiz çarşamaba netleşecekmiş, anlamadım bir yandan sevindim bir yandan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kuzum hepimizin gönlüne göre versin AllahİNŞALLAH CANIM İNŞALLAH KORKTUĞUMUZ GİBİ OLMAZ DA SAĞLIKLA ALIRSIN BEBEĞİNİ KUCAĞINA BEN DE ŞAŞIRDIM. BİR DOKTOR ÖYLE DERKEN DİĞERİ UMUT VERİYOR. İNŞALLAH BEBEĞİN OLMASI GEREKTİĞİ YERDEDDİR DE BİR KEZ DAHA YAŞARSIN ANNELİĞİNİ
merhabalar bende dün idrarda hamile olduğumu öğrendim :) bugün kan verdim 1800 lerde çıktı bat pazartesiydi henüz doktor a gitmedim sizce bu değer çok mu yüksek?
teşekkür ederim :)) doktora gittin mi canım ne bileyim bu değerlerden pek anlamıyorum etrafımdakilerinde genelde düşük çıkmış o yüzden korktum anormallik mi var diye :))Benim bat günümde 2779 du canım : )
Çok yüksek de değil.. Hayırlı olsun..
teşekkür ederim :)) doktora gittin mi canım ne bileyim bu değerlerden pek anlamıyorum etrafımdakilerinde genelde düşük çıkmış o yüzden korktum anormallik mi var diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?