maşallah oğluna canım :) bilgilerini paylaştığın içinde teşekkür ederimAh canımm..
İlk bebeğimi kürtajla aldılar kalbi atmıyordu..
O günden sonra ansiklopedi gibi oldum...
Her şeyi okur bilir olmuştum...
İkinci gebeliğimde tabi planlı olduğu için bat günümde test yapmıştım çok koyu çıkmıştı kan vermeye gideyim dedim..
Gittim verdim sonuç bu çıktı doktora göstereyim dedim doktor baktı "laboratuarda bir sıkıntı olmuştur belki çok yüksek" demişti.. Bakmıştı kese de görünmüyor (Tabi daha bat günüm görünmez zaten)
Mol gebelikten şüphelendi ama iki gün sonra gittim tekrar yaptırdım düzenli artmıştı 6274 mü neydi..
5+2 de keseyi görünce rahatlamıştık...
Oğlum şimdi 14 aylık : )
Yani bu değere takılma önemli olan tek şey iki günde bir en az %60 artmış olması..
Gerisi bünyeye hormonlarına bağlı..
maşallah oğluna canım :) bilgilerini paylaştığın içinde teşekkür ederim
amiiin canım inşallah
Teşekkür ederiz ablası...
Rica ederim...
Hayırlı doğum olsun inşallah sen de miniğinin yumuk ellerini ayaklarını gör kucağında Allah'ın izniyle..
Bugün gittim cnm 8 haftalık olmuş duydum ve gördüm kalp atışlarını ve bugün herkese haykirdim artık hamile oldugumu..senin nasıl gidiyor ne kadar lık olduS snowflake0626 naptın canım tekrar gittin mi dr"a,duydun mu bebişinin kalp seslerini?
10 günde iğnenin etkisi geçiyor. döllenme olmuş ki değer yükselmiş . 1 hafta sonra tekarar batırsın ki değer elle tutulur birşey olsun. normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor pazartesi 25-30 gibi bir değer olacaktır. eğer doktoru progestan verdiyse kullanmayı bırakmasın. hayırlı olsun arkadaşına :)Merhaba arkadaslar. Benim arkadasim 13 gun once catlatma ignesi vuruldu. Bugun beta hcg yaptirdi. Deger 5.86 cikti. 5 ve uzeri gebelik sayiliyo. Ama emin degilim
Acaba ignenin etkisi varmidir. 2 gun oncede 1.20 cikmis degeri.
kesin negatif diyebilmek için regl olman gerekiyor. sizde p.tesi kadar regl olmazsanız testinizi tekrarlamanızda fayda var aklınızda soru işareti kalmaz. bazen geç döllenme olabiliyor bu yüzden kanda geç çıkıyor gebelik başlangıcıMerhaba arkadaşlar benim de catlatma ignesinden sonra 11.günüm kan testi yaptırdım sonuç 1.85 sizce kesin negatif midir ? Aranıza yeni katıldim cevaplayan olursa cok mutlu olurum...
Tesekkurler yanıtın icin...doktor progestan verdi pazar gunu bitiyo.bittikten 3 ya da 4 gun sonra adet olursun hamile degilsen dedi. Bu yuzden bekleyemedim. Aslnda en iyisi beklemek ...kesin negatif diyebilmek için regl olman gerekiyor. sizde p.tesi kadar regl olmazsanız testinizi tekrarlamanızda fayda var aklınızda soru işareti kalmaz. bazen geç döllenme olabiliyor bu yüzden kanda geç çıkıyor gebelik başlangıcı
ayyy çok sevindimm hem de çok...maşallah Rabbim hyırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...11.haftanın içindeyim çok şükür bir problemimiz de yok..lekelenmelerim de yok 2 haftadır progestanı da kesti dr...hamdolsunBugün gittim cnm 8 haftalık olmuş duydum ve gördüm kalp atışlarını ve bugün herkese haykirdim artık hamile oldugumu..senin nasıl gidiyor ne kadar lık oldu
kızlar günaydın adetim 3 gün gecikti sabah kan verdim 77.6 çıktı ne kadarlık oluyor acaba?
Bence olabilir :)benim 9 uncu gun 237 11 inci gün 537 cıktı çoğul olabilir mi ki
canım kesen tam olarak yüzük olmamıştır henüz haftaya bakar doktor o zaman snde görürsürsun ama bence seninki geç döllenmeMutlu yillar arkadaslar. 1 gun gecikmede beta 91 cikti. 7 gun sonra yine kan verdim 2215 cikti. Doktor kese var minnacik dedi. Ama ultrason fotosuna bakiyorum bakiyorum goremiyorumiki artinin arasinda göremiyorum hic bisey
Canim evet 5 gun gec dollenme oldu bu ay :) normalde 13-14 gun atlar yumurta bu ay 18.gun catladi benim :)canım kesen tam olarak yüzük olmamıştır henüz haftaya bakar doktor o zaman snde görürsürsun ama bence seninki geç döllenme
benim 2 .evladım olacak inşallah dün adet gününde gittim benimki buna benziyordu senin takviminden geri olmasına ragmen keselerimiz aynı gibi oradan anladımCanim evet 5 gun gec dollenme oldu bu ay :) normalde 13-14 gun atlar yumurta bu ay 18.gun catladi benim :)
canım yazan takvimin kadar yani 5 hafta içindesin hatta aynıyız bak:)benimde adet 28-30 gibiydi tam hatırlamıyorum amakızlar günaydın adetim 3 gün gecikti sabah kan verdim 77.6 çıktı ne kadarlık oluyor acaba?
Ovulasyon testi kullanmistim bu ay ondan biliyorum gec yumurtladigimi bende. Zaten ilk gebeligimde adetimi 5 gun gecmisti 3 bin kusurlerdeydi. Simdi 8 gun gecmisti 2 bin. :) doktor kese var dediyse vardir sanirm :) hayirli olsun sizinde :benim 2 .evladım olacak inşallah dün adet gününde gittim benimki buna benziyordu senin takviminden geri olmasına ragmen keselerimiz aynı gibi oradan anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?