Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

maşallah oğluna canım :) bilgilerini paylaştığın içinde teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar 29.11.2015 tarihinde renglimin başlangıç tarihi,24.12.2015 te rengli olmam gerekiyordu bugünle beraber 7 gün gecikti gebelik testi yaptım dün pozitif çıktı, dr.uma gittim bugün test sonuçları b-hcg 2711,92 ve progesteron 11,4 ama ultrasonda göremediği söyledi dr.um alttan bakmak istediğini söyledi sizce alttan bakmam gerektirir mi ve ayrıca bu oranlar ile hamile olma olasılığım yüksek değil midir? cevap verirseniz çok sevinirim...

Merhaba arkadaslar. Benim arkadasim 13 gun once catlatma ignesi vuruldu. Bugun beta hcg yaptirdi. Deger 5.86 cikti. 5 ve uzeri gebelik sayiliyo. Ama emin degilim
Acaba ignenin etkisi varmidir. 2 gun oncede 1.20 cikmis degeri.

Merhaba arkadaşlar benim de catlatma ignesinden sonra 11.günüm kan testi yaptırdım sonuç 1.85 sizce kesin negatif midir ? Aranıza yeni katıldim cevaplayan olursa cok mutlu olurum...

Merhaba arkadaslar. Benim arkadasim 13 gun once catlatma ignesi vuruldu. Bugun beta hcg yaptirdi. Deger 5.86 cikti. 5 ve uzeri gebelik sayiliyo. Ama emin degilim
Acaba ignenin etkisi varmidir. 2 gun oncede 1.20 cikmis degeri.
10 günde iğnenin etkisi geçiyor. döllenme olmuş ki değer yükselmiş . 1 hafta sonra tekarar batırsın ki değer elle tutulur birşey olsun. normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor pazartesi 25-30 gibi bir değer olacaktır. eğer doktoru progestan verdiyse kullanmayı bırakmasın. hayırlı olsun arkadaşına :)

Merhaba arkadaşlar benim de catlatma ignesinden sonra 11.günüm kan testi yaptırdım sonuç 1.85 sizce kesin negatif midir ? Aranıza yeni katıldim cevaplayan olursa cok mutlu olurum...
kesin negatif diyebilmek için regl olman gerekiyor. sizde p.tesi kadar regl olmazsanız testinizi tekrarlamanızda fayda var aklınızda soru işareti kalmaz. bazen geç döllenme olabiliyor bu yüzden kanda geç çıkıyor gebelik başlangıcı

Tesekkurler yanıtın icin...doktor progestan verdi pazar gunu bitiyo.bittikten 3 ya da 4 gun sonra adet olursun hamile degilsen dedi. Bu yuzden bekleyemedim. Aslnda en iyisi beklemek ...

Bugün gittim cnm 8 haftalık olmuş duydum ve gördüm kalp atışlarını ve bugün herkese haykirdim artık hamile oldugumu..senin nasıl gidiyor ne kadar lık oldu
ayyy çok sevindimm hem de çok...maşallah Rabbim hyırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...11.haftanın içindeyim çok şükür bir problemimiz de yok..lekelenmelerim de yok 2 haftadır progestanı da kesti dr...hamdolsun

Mutlu yillar arkadaslar. 1 gun gecikmede beta 91 cikti. 7 gun sonra yine kan verdim 2215 cikti. Doktor kese var minnacik dedi. Ama ultrason fotosuna bakiyorum bakiyorum goremiyorum iki artinin arasinda göremiyorum hic bisey

Eklentiler

• FB_IMG_1451573149920.webp
    33 KB · Görüntüleme: 157
Mutlu yillar arkadaslar. 1 gun gecikmede beta 91 cikti. 7 gun sonra yine kan verdim 2215 cikti. Doktor kese var minnacik dedi. Ama ultrason fotosuna bakiyorum bakiyorum goremiyorum iki artinin arasinda göremiyorum hic bisey
canım kesen tam olarak yüzük olmamıştır henüz haftaya bakar doktor o zaman snde görürsürsun ama bence seninki geç döllenme

Canim evet 5 gun gec dollenme oldu bu ay :) normalde 13-14 gun atlar yumurta bu ay 18.gun catladi benim :)
benim 2 .evladım olacak inşallah dün adet gününde gittim benimki buna benziyordu senin takviminden geri olmasına ragmen keselerimiz aynı gibi oradan anladım

benim 2 .evladım olacak inşallah dün adet gününde gittim benimki buna benziyordu senin takviminden geri olmasına ragmen keselerimiz aynı gibi oradan anladım
Ovulasyon testi kullanmistim bu ay ondan biliyorum gec yumurtladigimi bende. Zaten ilk gebeligimde adetimi 5 gun gecmisti 3 bin kusurlerdeydi. Simdi 8 gun gecmisti 2 bin. :) doktor kese var dediyse vardir sanirm :) hayirli olsun sizinde :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…