Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

B
Valla canim bilmiyorum o zaman yanlış bilgi vermeyim sana önceki gebeligimde 30 günü baz alarak söyleyim 67.48 çıkmıştı oradan belki bir fikrin olur.pko vardı 30 gunde bir oluyordum
Benimde bir öncekinde adetimin 35. günü test yapmıştım 90 çıkmıştı sağlıksız gebelik oldu aldırdım şimdikinde 30. gününde 113 çıktı gününü hesaba katarsak bu değer öncekine göre daha iyi ama yinede çok korkuyorum yaa

BU arada senin hamileliğin devam ediyo dimi canım

Canim bence de iyi sonuçta onda 1 hafta geçmiş değer sanki 2 gün geçmiş gibiynis.inşallah bişey olmaz simdikine bence 2 gün sonra değere tekrar bak 2 katına çıkıyor mu

Canim bence de iyi sonuçta onda 1 hafta geçmiş değer sanki 2 gün geçmiş gibiynis.inşallah bişey olmaz simdikine bence 2 gün sonra değere tekrar bak 2 katına çıkıyor mu
Yılbası girdi araya canım doktorum pazartesi gel tekrar bakalım dedi ama zaman geçmiyor yaa hep kötü şeyler düşünüyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu arada hamissen bende 28 30 arası oldum b
Biliyorum canım bu arada ilgilendigin için tşkr ederim salı günü sonucumu alınca ilk sana yazcam tekrar tşkr
ne demek canim keske yardımcı olabilsem bekleyelim inşallah güzel haberini aliriz

Kızlar bana da yardımcı ile musunuz adat olmam gereken gün yanı
26 aralık 73
28 aralık 168
31 aralık 863
Çıktı değerlerin artış nasıl

Kızlar bana da yardımcı ile musunuz adat olmam gereken gün yanı
26 aralık 73
28 aralık 168
31 aralık 863
Çıktı değerlerin artış nasıl
Değerlerin 2 kat artmış her seferinde bence artışın çok iyi inşallah sağsağlim kucağına alırsın bebeğini

Bir şey daha soracağı 5+1 günlük hamileyim salı günü 5+4 olacak keseyi görür mü doktor yoksa erken mi

Benim bat 1 ocak yani dündü.
31 ocak saat 12 de yaptırdığım 83 çıktı
2 ocak yani bugün sabah 8 de yaptırdığım 160 çıktı. P.tesi yine yaptırıcam bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir...

Merhaba bir sey sormak istiyorum sizlere.

9 gundur adet gecikmesi yasiyorum. 7.gun kan testi yaptirdim negatif cikti. Idrar testleri de negatif sonuc veriyor. Adet de olmuyorum. Adetlerim 1 2 gun oynar sadece. Bu neyin nesi anlamadim. Bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Bazen kan da bile gec sonuc verebiliyormus öyle olmuştur belki canım. Kan testini yenile istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…