Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bu vakte kadar iyi dayandım hamile olduğunu 9ğreneli 8 gün oldu:)

:)) biz bide gittik eşim bi hevesli heycanli ama eşim almadı içeri doktor nasıl sinirlendi :))) benimde 1 hafta var gitmeye bidaha kese oluşabilir dedi doktor merakla bekliyoz bakalim

Bir şey daha soracağı 5+1 günlük hamileyim salı günü 5+4 olacak keseyi görür mü doktor yoksa erken mi
Keseyi görmesi için degerlerinin 1500 üstünde olmasi gerekiyor ozaman net bi şekilde goruyor kendimden biliyorum:) oda en fazla 4 ve 5 haftalik arasında gözüküyor zaten

İki gün sonra bir daha yaptır canım eğer iki katına çıkarsa çok iyi görünüşe g9re gebesin fakat sağlıklı ilerleyebilmek için iki kat8na çıkması gerekir

Slm bayanlar 8 haftalık hamileyim üre düşük çıktı neden olabilir ne anlama geliyor bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler iyi günler

Merhaba arkadaslar beta değeri m 68 cıktı doktora sali gunu gitcem adetin 4 gun geçti bu deger düşükmü

Son düzenleme:
Üzülerek söylüyorum ki kanda çıkmadıysa gebelik kesinlikle yoktur hemde 7. günü yaptırmışsın geç döllenme olsaydı bile değer düşükte olsa çıkardı bence kadın doğuma görün canım adetin gecikme sebebi başka bişey olabilir...

Cok tesekkur ediyorum cevap icin :)

Merhaba arkadaslar beta değeri m 68 cıktı doktora sali gunu gitcem adetin 4 gun geçti bu deger düşükmü
benim de 3 gün geçtikten sonra 77.6 çıktı 31 aralıkta bugün tekrar baktırıcam. Ama ben yumurtlama takibi yaptım ve geç yumurtladım bu ay, dolayısıyla geç döllenme oldu sanırım. Seninki de öyledir büyük ihtimalle iki günde bir iki katı artış varsa normal demekmiş canım.İnşallah ikimizde de bir sorun yoktur...

Skizlar sat 19kasim 25 aralikta deger 300du 3ocakta 9gun sonra yani degerim 10000 lerde 2ocakta keseyi gördük ama son deger cok yuksek gibi geldi sizce nasil

Arkadaşlar transferin 9. Günü bugün 235 çıktı nasıl sizce iki gün sonra tekrarlıcam inş yükselir inş keseyi de görürüm allah yar ve yardimcimiz olsun ins çok heyecanlıyım

acaba soyle bir konu var mı dıye baktım mesela 28 gunde bir regl oluyorum 14.gunde yumurtladıgımı dusunursem regl tarihinden itibaren sayıldıgında kaçıncı gunde kanda bir değer cıkar 24.gunumdeyim 4 gun sonra regl olmam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…