- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 32
Bu vakte kadar iyi dayandım hamile olduğunu 9ğreneli 8 gün oldu:)
Keseyi görmesi için degerlerinin 1500 üstünde olmasi gerekiyor ozaman net bi şekilde goruyor kendimden biliyorum:) oda en fazla 4 ve 5 haftalik arasında gözüküyor zatenBir şey daha soracağı 5+1 günlük hamileyim salı günü 5+4 olacak keseyi görür mü doktor yoksa erken mi
AA şimdi eşini almayacak mı içerii:)) biz bide gittik eşim bi hevesli heycanli ama eşim almadı içeri doktor nasıl sinirlendi :))) benimde 1 hafta var gitmeye bidaha kese oluşabilir dedi doktor merakla bekliyoz bakalim
o zaman görebileceğimiz çok sağol canımKeseyi görmesi için degerlerinin 1500 üstünde olmasi gerekiyor ozaman net bi şekilde goruyor kendimden biliyorum:) oda en fazla 4 ve 5 haftalik arasında gözüküyor zaten
Aa
AA şimdi eşini almayacak mı içerii
Evet ınsalah görürsünüz allah hayilrli evlatlar versinO zaman g9rebileceğim
o zaman görebileceğimiz çok sağol canım
Ben de rizedeyim canım:)Valla burasi Hakkari canım hastane seçeneğimz yok malesef burdaki almadı ama batıda alırlar merak etme :)
Ben de rizedeyim canım:)
Tesekkurler ☺İki gün sonra bir daha yaptır canım eğer iki katına çıkarsa çok iyi görünüşe g9re gebesin fakat sağlıklı ilerleyebilmek için iki kat8na çıkması gerekir
Merhaba bir sey sormak istiyorum sizlere.
9 gundur adet gecikmesi yasiyorum. 7.gun kan testi yaptirdim negatif cikti. Idrar testleri de negatif sonuc veriyor. Adet de olmuyorum. Adetlerim 1 2 gun oynar sadece. Bu neyin nesi anlamadim. Bilgisi olan yardimci olabilir mi?
Üzülerek söylüyorum ki kanda çıkmadıysa gebelik kesinlikle yoktur hemde 7. günü yaptırmışsın geç döllenme olsaydı bile değer düşükte olsa çıkardı bence kadın doğuma görün canım adetin gecikme sebebi başka bişey olabilir...Merhaba bir sey sormak istiyorum sizlere.
9 gundur adet gecikmesi yasiyorum. 7.gun kan testi yaptirdim negatif cikti. Idrar testleri de negatif sonuc veriyor. Adet de olmuyorum. Adetlerim 1 2 gun oynar sadece. Bu neyin nesi anlamadim. Bilgisi olan yardimci olabilir mi?
Cok tesekkur ediyorum cevap icin :)Üzülerek söylüyorum ki kanda çıkmadıysa gebelik kesinlikle yoktur hemde 7. günü yaptırmışsın geç döllenme olsaydı bile değer düşükte olsa çıkardı bence kadın doğuma görün canım adetin gecikme sebebi başka bişey olabilir...
benim de 3 gün geçtikten sonra 77.6 çıktı 31 aralıkta bugün tekrar baktırıcam. Ama ben yumurtlama takibi yaptım ve geç yumurtladım bu ay, dolayısıyla geç döllenme oldu sanırım. Seninki de öyledir büyük ihtimalle iki günde bir iki katı artış varsa normal demekmiş canım.İnşallah ikimizde de bir sorun yoktur...Merhaba arkadaslar beta değeri m 68 cıktı doktora sali gunu gitcem adetin 4 gun geçti bu deger düşükmü
bugün baktırdım 407 olmuş değerim :)Merhaba arkadaslar beta değeri m 68 cıktı doktora sali gunu gitcem adetin 4 gun geçti bu deger düşükmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?