Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır, pıhtılaşma ile ilgili ilaç kullanıyor musunuz, bende de bbenzer bi durum söz konusu, folik asiti sonuna kadar kullanmalıyım,günlük hibor iğne ve coraspin kullanıyorum

Dedigin gibi 2 gun sonra 320 4 gun sonra 640 olmaliydi ama benim 4 gun sonra 432.
Iyi bence canim onu diyorum iste az yukari assa olmasinda sotun olmaz yersiz stres yapma bosuna tadini cikar artiyo iste vucut bu makina degil ki grami gramina ayni cikarsin

Iyi bence canim onu diyorum iste az yukari assa olmasinda sotun olmaz yersiz stres yapma bosuna tadini cikar artiyo iste vucut bu makina degil ki grami gramina ayni cikarsin
Canım insallah dedigin gibi nasip etmistir rabbim. 22 aydir hasretim. Bir kürtajım 1 düşüğum var. Bunlardan sonra 1 yil da hamile kalamamistim. Cok uzgunum.

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. 31 aralıkta reglim iki gün geçmişti ve beta hcg 25 çıktı. Bugün tekrar baktırdım 151 olmuş. İnşallah bu hızla devam eder. Siz baktırdınız mı bugün?
dün baktırdım 407 çıktı değer ama akşama kanamam başladı bugün dr a gittim tahlil istedi moralim çok bozuk...(

Canım insallah dedigin gibi nasip etmistir rabbim. 22 aydir hasretim. Bir kürtajım 1 düşüğum var. Bunlardan sonra 1 yil da hamile kalamamistim. Cok uzgunum.
Guzel olcak insallah canim sen icini ferah tut ben iki yildir hic hamile kalmadim senden farkim yok yani tadkni cikar korkma ilk firsatta git dr ile gorus yenile tahlilini

Guzel olcak insallah canim sen icini ferah tut ben iki yildir hic hamile kalmadim senden farkim yok yani tadkni cikar korkma ilk firsatta git dr ile gorus yenile tahlilini
Allah razi olsun canim. Saglikli bi sekilde rabbim en hayirli zamanda sana da nasip etsin rabbim. Cuma gidicem dr a canım.

Kızlar adetim gecikeli 6 gun oldu. Hcg sonuclarim cok karışık belirsizlik cok kotu ne hamileyim diyebiliyorum nede degilim. Beklenen adetten 3 gun once 30 du degerim. Adetim 1 gun gecince 83, 5 gun gecince 194 cikti. Yani 4 gunde anca ikiye katlamis. Doktor kimyasal gibi gozukuyor diyor ne dusunecegimi bilemiyorum. Yarin tekrar kan vereceğim bu sekilde baslayip degeri toparlayan varmi

Oncelikle gecmis olsun.. insallah toparlar tekrar.. Allah'tan umut kesilmez ama her ihtimale hazirlikli olun.. Ben de kimyasal gecirmis biri olarak soyluyorum kesinlikle ihmal etmeyin her gun duzenli gidin kontrole

Oncelikle gecmis olsun.. insallah toparlar tekrar.. Allah'tan umut kesilmez ama her ihtimale hazirlikli olun.. Ben de kimyasal gecirmis biri olarak soyluyorum kesinlikle ihmal etmeyin her gun duzenli gidin kontrole
Tesekkur ederim cevabin icin senin degerlerin.nasildi hatirliyor musun acaba

Tesekkur ederim cevabin icin senin degerlerin.nasildi hatirliyor musun acaba
Benim adete 4 gun kala 23tu.. 3 gun kala 36 oldu.. lekelenmeyle acile gittim adet gunu( yerlesme diye dusunmustum) ve tahlil sonucu 41 olmus. Sonra da kimyasal oldugu anlasildi.. 3-4 gun sonra da kanama basladi zaten..

Benim adete 4 gun kala 23tu.. 3 gun kala 36 oldu.. lekelenmeyle acile gittim adet gunu( yerlesme diye dusunmustum) ve tahlil sonucu 41 olmus. Sonra da kimyasal oldugu anlasildi.. 3-4 gun sonra da kanama basladi zaten..
Bende lekelenme falan olmadi hic bugun gecikmenin 6.gunu dun 193 du sonucum bir an once yarin olsunda tekrarlayayim istiyorum kimyasal isede bir an once adet olmak istiyorum uzadikca strese giriyorum ne var ne yok belirsizlik cok kotu

Neden şüphelendiniz peki? Cuma neden geç olur?
Kimyasal yasamis biri olarak soyluyorum kimyasal olma ihtimali yuksek (insallah degildir) hatta ben bir ara dis gebelikten cok korkmustum neyseki o cikmadi kimyasalmis.. o yuzden ihmal etmeyin kontrollerinizi.. cumayi beklemezdim ben olsam..

Bende lekelenme falan olmadi hic bugun gecikmenin 6.gunu dun 193 du sonucum bir an once yarin olsunda tekrarlayayim istiyorum kimyasal isede bir an once adet olmak istiyorum uzadikca strese giriyorum ne var ne yok belirsizlik cok kotu
Kesinlikle progestan vb ilaclar kullanmayin..

Kimyasal yasamis biri olarak soyluyorum kimyasal olma ihtimali yuksek (insallah degildir) hatta ben bir ara dis gebelikten cok korkmustum neyseki o cikmadi kimyasalmis.. o yuzden ihmal etmeyin kontrollerinizi.. cumayi beklemezdim ben olsam..
Insallah degildir. Tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…