Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Normalde yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar.. Yani yarın kan tahlili yaptırırsanız çıkar..

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. 31 aralıkta reglim iki gün geçmişti ve beta hcg 25 çıktı. Bugün tekrar baktırdım 151 olmuş. İnşallah bu hızla devam eder. Siz baktırdınız mı bugün?

Arkadaşlar transferin 9. Günü bugün 235 çıktı nasıl sizce iki gün sonra tekrarlıcam inş yükselir inş keseyi de görürüm allah yar ve yardimcimiz olsun ins çok heyecanlıyım
Değeriniz gayet iyi degeriniz 1500 üstünde olduğunda keseyi görürsunuz insalah

Suan bile yaptirsaniz kan testide çıkar benimde hastaligima 5 gün önce yaptım çıktı üstelik gayet yüksek bir değerle gözüktü inslah bebeginz olur:)

Normalde yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar.. Yani yarın kan tahlili yaptırırsanız çıkar..
bende yarın dusunuyorumda günler önce aama cenemde sivilcelerden dolayı ve akıntıda hasta olmadan önce olan akıntıya benziyor diye olumsuz sonucu gormek istemiyorum

bende yarın dusunuyorumda günler önce aama cenemde sivilcelerden dolayı ve akıntıda hasta olmadan önce olan akıntıya benziyor diye olumsuz sonucu gormek istemiyorum

Gebelik belirtileri de hamilelik belirtileri gibidir.. Kimyasal gebelik yaşadığımda benim de sivilcelerim çıkmıştı.. Ama negatif sonucun getirdiği hayal kırıklığını da iyi bilirim.. İsterseniz biraz daha bekleyin

Mrb arkadaslar.benim de bi sorum olacakti.ben 1 sene icinde bir düşük ve bir kurtaj yasadim.rahimde perde vardi 4 ay once ameliyat oldum ve kanda pihtilasma cikti.suan cok sukur tekrar hamileyim.bugun ogrendim.sata gore 5 haftalik hamileyim.beta hcg 180 cikti.drum onunuzdeki ptesi gelirsen keseyi gorebilirz dedi.bana deger az gibi geldi.bir de az once akintimin kahverengimsi aktigini farkettim.tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.benim durumumda olan var mi?

Adetin 24.günü 80 26.günü 154 30.günü 432 çıktı değerim. Dün yıkıldım. Nolur bilen varsa yorumlayabilir mi?

Canim adet tarihin kaçtı.aletine kac gün kala bu değer 180 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…