Normalde yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar.. Yani yarın kan tahlili yaptırırsanız çıkar..acaba soyle bir konu var mı dıye baktım mesela 28 gunde bir regl oluyorum 14.gunde yumurtladıgımı dusunursem regl tarihinden itibaren sayıldıgında kaçıncı gunde kanda bir değer cıkar 24.gunumdeyim 4 gun sonra regl olmam gerekiyor...
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. 31 aralıkta reglim iki gün geçmişti ve beta hcg 25 çıktı. Bugün tekrar baktırdım 151 olmuş. İnşallah bu hızla devam eder. Siz baktırdınız mı bugün?benim de 3 gün geçtikten sonra 77.6 çıktı 31 aralıkta bugün tekrar baktırıcam. Ama ben yumurtlama takibi yaptım ve geç yumurtladım bu ay, dolayısıyla geç döllenme oldu sanırım. Seninki de öyledir büyük ihtimalle iki günde bir iki katı artış varsa normal demekmiş canım.İnşallah ikimizde de bir sorun yoktur...
Değeriniz gayet iyi degeriniz 1500 üstünde olduğunda keseyi görürsunuz insalahArkadaşlar transferin 9. Günü bugün 235 çıktı nasıl sizce iki gün sonra tekrarlıcam inş yükselir inş keseyi de görürüm allah yar ve yardimcimiz olsun ins çok heyecanlıyım
Suan bile yaptirsaniz kan testide çıkar benimde hastaligima 5 gün önce yaptım çıktı üstelik gayet yüksek bir değerle gözüktü inslah bebeginz olur:)acaba soyle bir konu var mı dıye baktım mesela 28 gunde bir regl oluyorum 14.gunde yumurtladıgımı dusunursem regl tarihinden itibaren sayıldıgında kaçıncı gunde kanda bir değer cıkar 24.gunumdeyim 4 gun sonra regl olmam gerekiyor...
bende yarın dusunuyorumda günler önce aama cenemde sivilcelerden dolayı ve akıntıda hasta olmadan önce olan akıntıya benziyor diye olumsuz sonucu gormek istemiyorumNormalde yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkar.. Yani yarın kan tahlili yaptırırsanız çıkar..
canım tskler hisselerime gore karar verecem artıkSuan bile yaptirsaniz kan testide çıkar benimde hastaligima 5 gün önce yaptım çıktı üstelik gayet yüksek bir değerle gözüktü inslah bebeginz olur:)
Gebelik belirtileri de hamilelik belirtileri gibidir.. Kimyasal gebelik yaşadığımda benim de sivilcelerim çıkmıştı.. Ama negatif sonucun getirdiği hayal kırıklığını da iyi bilirim.. İsterseniz biraz daha bekleyinbende yarın dusunuyorumda günler önce aama cenemde sivilcelerden dolayı ve akıntıda hasta olmadan önce olan akıntıya benziyor diye olumsuz sonucu gormek istemiyorum
Degerlerin gayet normal canim hayirli bi evlat olsun insallahAdetin 24.günü 80 26.günü 154 30.günü 432 çıktı değerim. Dün yıkıldım. Nolur bilen varsa yorumlayabilir mi?
Değerlerin bana da güzel geldi niye yıkıldım ki canimAdetin 24.günü 80 26.günü 154 30.günü 432 çıktı değerim. Dün yıkıldım. Nolur bilen varsa yorumlayabilir mi?
Canim adet tarihin kaçtı.aletine kac gün kala bu değer 180 ciktiMrb arkadaslar.benim de bi sorum olacakti.ben 1 sene icinde bir düşük ve bir kurtaj yasadim.rahimde perde vardi 4 ay once ameliyat oldum ve kanda pihtilasma cikti.suan cok sukur tekrar hamileyim.bugun ogrendim.sata gore 5 haftalik hamileyim.beta hcg 180 cikti.drum onunuzdeki ptesi gelirsen keseyi gorebilirz dedi.bana deger az gibi geldi.bir de az once akintimin kahverengimsi aktigini farkettim.tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.benim durumumda olan var mi?
Canım Allah razı olsun icimi rahatlattin ama 4 günde 154ten 432ye yükselmiş. 600lerde olması gerekmezmiydi az artmış?Degerlerin gayet normal canim hayirli bi evlat olsun insallah
4 gunde 2 kat artmamış canım çok sıkıldıDeğerlerin bana da güzel geldi niye yıkıldım ki canim
Iki gunde iki kati kadar ertmasi lazimm uc assa bes yukari ona takilma cnm gayet iyiCanım Allah razı olsun icimi rahatlattin ama 4 günde 154ten 432ye yükselmiş. 600lerde olması gerekmezmiydi az artmış?
Dusun cnm ilki 80 ikinci 160 civari ucuncu 320 civari seninkiler cok normalCanım Allah razı olsun icimi rahatlattin ama 4 günde 154ten 432ye yükselmiş. 600lerde olması gerekmezmiydi az artmış?
Canim sonuncusunu 2 gün sonra degil 4 gun sonra yaptirdim. Iki katindan daha az artmis oluyoSoyle
Dusun cnm ilki 80 ikinci 160 civari ucuncu 320 civari seninkiler cok normal
Dedigin gibi 2 gun sonra 320 4 gun sonra 640 olmaliydi ama benim 4 gun sonra 432.Soyle
Dusun cnm ilki 80 ikinci 160 civari ucuncu 320 civari seninkiler cok normal
canım 2 günde 2 kat arması lazım sen 4 günü yazmamışsın yeni yazmışsın doktoruna sordun mu niye öle olmuş4 gunde 2 kat artmamış canım çok sıkıldı
Dr u aradım acmadı. Benim 4 gunde 154ten 432ye artmıs. Az artmıs. Bi aksilik var.canım 2 günde 2 kat arması lazım sen 4 günü yazmamışsın yeni yazmışsın doktoruna sordun mu niye öle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?