Cok gecmis olsun.. iyi haberlerini bekliyorum..Insallah degildir. Tesekkür ederim.
Çok geçmiş olsun ya inşallah allah hayırlısını versin. Sıkma tatlı canını allahtan ümit kesilmez vardır bir bildiği bunda da.dün baktırdım 407 çıktı değer ama akşama kanamam başladı bugün dr a gittim tahlil istedi moralim çok bozuk...(
Emin değilim ama kimyasal gebelikte değer 400 leri bulmuyor sanırım.31 aralıkta 77.6 / 4 ocakta 407 çıktı beta hcg ama dün (4 ocak) kanamam başladı bugün dr a gittim progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıydı dedi dr vücut tarafından istenmeyen gebelikmiş dış gebelik midir kimyasal mıdır sizce kızlar moralim çok bozuk...(yarın sabah tekrar beta hcg ve detaylı usg bakılacak)
Canim gecmis olsun. Bende suan yaklasik ayni durumdayim benimde kimyasaldan supheleniyor doktorum adetim 1 hafta gecti ancak degerim dusmedi 193 ve kanama yada lekelenmede yok. Senin bu en son 400 lerdeki degerin adetin kac gun gecikinceydi.31 aralıkta 77.6 / 4 ocakta 407 çıktı beta hcg ama dün (4 ocak) kanamam başladı bugün dr a gittim progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıydı dedi dr vücut tarafından istenmeyen gebelikmiş dış gebelik midir kimyasal mıdır sizce kızlar moralim çok bozuk...(yarın sabah tekrar beta hcg ve detaylı usg bakılacak)
Canım malesef düşük yaptım dün gece kanam açıldı dokturum düşük dediBu arada hamissen bende 28 30 arası oldum b
ne demek canim keske yardımcı olabilsem bekleyelim inşallah güzel haberini aliriz
Yaa çok uzuldum canim hayırlısı olsun ne yapalım neden oldu acaba bu ikinciyi değilmi sende polikistik over varmiCanım malesef düşük yaptım dün gece kanam açıldı dokturum düşük dedi
6 gün gecikmişti dün itibariyle...Canim gecmis olsun. Bende suan yaklasik ayni durumdayim benimde kimyasaldan supheleniyor doktorum adetim 1 hafta gecti ancak degerim dusmedi 193 ve kanama yada lekelenmede yok. Senin bu en son 400 lerdeki degerin adetin kac gun gecikinceydi.
Cok gecmis olsun ama kimyasaldan sonra hamile kalma ihtimalin cok yukseliyor inşallah bebisine bu ay kavusursun. Ben yarin tekrar kan vericem bakalim benim durumum ne olacak hakkimizda hayirlisi.6 gün gecikmişti dün itibariyle...
Lütfen mümkünse Bir üniversite hastanesinden ayrıntılı araştırma isteyin, trombofili paneli pıhtılaşma bozukluğu ile ilgili genler, hormonal değerler endokrin, afas gibi sendromlar varsa arastırılsın... Ne yazık ki bazı yerler bbirden fazla düşük yapmadan bakmıyo bu tahlillere, sanki dusuk yapmak sıradan bisey gibi gorulebiliyo ama yasadıgımızı biz biliyoruz...Canım malesef düşük yaptım dün gece kanam açıldı dokturum düşük dedi
Adetimden 3 gun gecmisti canim.Canim adet tarihin kaçtı.aletine kac gün kala bu değer 180 cikti
Pihtilasma icin igneye bugun basladim.hibor verdi bana da doktorum.folik asit ve bebe aspirini de kullaniyorum.ama aspirine korunmayi biraktgmda basladim.yani 2 aydir adet gunlerim haric aspirin kullaniyorum zaten.ilk ignem olmasina ragmen gobegim mosmor oldu.cok da acitiyor bu igne acikcasi.İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır, pıhtılaşma ile ilgili ilaç kullanıyor musunuz, bende de bbenzer bi durum söz konusu, folik asiti sonuna kadar kullanmalıyım,günlük hibor iğne ve coraspin kullanıyorum
Canim adet tarihin kaçtı.aletine kac gün kala bu değer 180 cikti
Canim geç döllenme olabilir.önemli olan 2 güne 2 katına çıkması düzenli yükselmesi inşallah güzel yukselirAdetimden 3 gun gecmisti canim.
Insaallah canim.Canim geç döllenme olabilir.önemli olan 2 güne 2 katına çıkması düzenli yükselmesi inşallah güzel yukselir
Benim 10 cikti adetten 5 gun onceydi bugun adetim geceli 7.gun ve 222 oldu degerim saglikli bir gebelik degil kimyasalmis degerimin dusmesini bekliyorum maalesefArkadaslar idrar testinde silik gordugugunuzde kan degeriniz kac cikmisti
Ben idrar testi yapmadan yani adetimden 3 gun once kan testi yaptirdim 1.50 cikti.adet olmam gereken gun yani 1 ocakta evde idrar testi yaptim silik cikti.3 gun sonra kan testi yaptirdim 180 ciktiArkadaslar idrar testinde silik gordugugunuzde kan degeriniz kac cikmisti
Benimde adetime daha 4 gün falan vardı 162 kusur çıkmıştıArkadaslar idrar testinde silik gordugugunuzde kan degeriniz kac cikmisti
Evet aynı şekilde duzenlenmis tedavimiz, iğneyi de dik açıyla yavaşca geçirip,çok yavaş yavaş enjekte edince morarmıyo, benim de basta öyleydi ama zamanla alıştım, çok nadir morarıyo o da hafif bi sekildeSaraziz .!.:Pihtilasma icin igneye bugun basladim.hibor verdi bana da doktorum.folik asit ve bebe aspirini de kullaniyorum.ama aspirine korunmayi biraktgmda basladim.yani 2 aydir adet gunlerim haric aspirin kullaniyorum zaten.ilk ignem olmasina ragmen gobegim mosmor oldu.cok da acitiyor bu igne acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?