Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

31 aralıkta 77.6 / 4 ocakta 407 çıktı beta hcg ama dün (4 ocak) kanamam başladı bugün dr a gittim progesteron istedi 2.83 çıktı en az 20 olmalıydı dedi dr vücut tarafından istenmeyen gebelikmiş dış gebelik midir kimyasal mıdır sizce kızlar moralim çok bozuk...(yarın sabah tekrar beta hcg ve detaylı usg bakılacak)

dün baktırdım 407 çıktı değer ama akşama kanamam başladı bugün dr a gittim tahlil istedi moralim çok bozuk...(
Çok geçmiş olsun ya inşallah allah hayırlısını versin. Sıkma tatlı canını allahtan ümit kesilmez vardır bir bildiği bunda da.

Emin değilim ama kimyasal gebelikte değer 400 leri bulmuyor sanırım.

Canim gecmis olsun. Bende suan yaklasik ayni durumdayim benimde kimyasaldan supheleniyor doktorum adetim 1 hafta gecti ancak degerim dusmedi 193 ve kanama yada lekelenmede yok. Senin bu en son 400 lerdeki degerin adetin kac gun gecikinceydi.

Canim gecmis olsun. Bende suan yaklasik ayni durumdayim benimde kimyasaldan supheleniyor doktorum adetim 1 hafta gecti ancak degerim dusmedi 193 ve kanama yada lekelenmede yok. Senin bu en son 400 lerdeki degerin adetin kac gun gecikinceydi.
6 gün gecikmişti dün itibariyle...

Canım malesef düşük yaptım dün gece kanam açıldı dokturum düşük dedi
Lütfen mümkünse Bir üniversite hastanesinden ayrıntılı araştırma isteyin, trombofili paneli pıhtılaşma bozukluğu ile ilgili genler, hormonal değerler endokrin, afas gibi sendromlar varsa arastırılsın... Ne yazık ki bazı yerler bbirden fazla düşük yapmadan bakmıyo bu tahlillere, sanki dusuk yapmak sıradan bisey gibi gorulebiliyo ama yasadıgımızı biz biliyoruz...
Lutfen dusuk sebeplerinizi arastırın, tabi ki biseyler nasip ama bize de elimizden geleni yapmak dusuyo
Tekrar gecmis olsun, Allah gonlune gore versin

Kizlar bnm adeti 6gun gectiginde 300du yaklasik 9gun sonra da 10000 olmus cok degil mi bu değer normal mi 2hafta sonra lalp atislarini duymaya gidicez inşallah RAbbim isteyenlere masip etsin tez zamanda

Pihtilasma icin igneye bugun basladim.hibor verdi bana da doktorum.folik asit ve bebe aspirini de kullaniyorum.ama aspirine korunmayi biraktgmda basladim.yani 2 aydir adet gunlerim haric aspirin kullaniyorum zaten.ilk ignem olmasina ragmen gobegim mosmor oldu.cok da acitiyor bu igne acikcasi.

Arkadaslar idrar testinde silik gordugugunuzde kan degeriniz kac cikmisti
Ben idrar testi yapmadan yani adetimden 3 gun once kan testi yaptirdim 1.50 cikti.adet olmam gereken gun yani 1 ocakta evde idrar testi yaptim silik cikti.3 gun sonra kan testi yaptirdim 180 cikti

Evet aynı şekilde duzenlenmis tedavimiz, iğneyi de dik açıyla yavaşca geçirip,çok yavaş yavaş enjekte edince morarmıyo, benim de basta öyleydi ama zamanla alıştım, çok nadir morarıyo o da hafif bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…