Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çnm ya sendede adet oluakmiş gbi ağrı oluyo mu tırsıyorum sanki geldi geliçek gbi yada normal heralde böyle olanlarda varmış ama birazda tırsıyorum işte hayal kırıklığı olmasın diye
Çok normal. Bel ağrısı karın ağrısı olur adet olcakmış gibi. Benim geçti şimdilik. Seninkide geçer heralde bi kaç güne

kızlar adetime bir gün idrar testim hafif kinci çizgi vardı ona dayanarak kan vermeye gittim kan degerim 2 çıktı acaba yükselişe geçermi ve bugun 6 gün geçti ilk kez günümde olmadım sizce geç döllenme olabilirmi başına gelen varmı ?

Kızlar merhaba, 3 gündür test yapıyorum, dün aşırı sıvı tüketerek ovü testi de yaptım, ovü testinde çift çizgi hamilelik tespitinde de kullanılıyor diye okumuştum. Üstteki ovü alttaki gebelik testim. Sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı, inşallah güzel haberler veririm.

Eklentiler

• P_20160112_201026_1_p.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 87
çnm ya sendede adet oluakmiş gbi ağrı oluyo mu tırsıyorum sanki geldi geliçek gbi yada normal heralde böyle olanlarda varmış ama birazda tırsıyorum işte hayal kırıklığı olmasın diye
EVET TATLIM ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANCILAR OLUYOR.BAŞKA DA BİR BELİRTİ YOK HENÜZ BENDE.ALLAHIM TAMAMINI ERDİRMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH HEPİMİZE.

CANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.2.ÇİZGİ BARİZ BELLİ:))))))

Gebelik var bana göre Ama kan sonucu bi çıksın kesin sonuç o. Adetin geçti mi peki?

beta degerini yaz bakalım birde dogal yolla mı hamile kaldın yoksa klomen falan kullandın mı

Çıkmadı mı hala sonuç

Ah şimdi gelebilir eve. Cikdi beta degerim 2240 olmuş kese gözüktü. Doktor dediki üstüne görmüş olabilirsin adetin geçen ay bu zamanda olduysa üzerine gördün yada bi düşüğün habercisidir. Insalalh üstüne görmedir iki gün sonra yine gel kan değerine bakalım dedi dua edin cnm kaybetmim bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…