Çok normal. Bel ağrısı karın ağrısı olur adet olcakmış gibi. Benim geçti şimdilik. Seninkide geçer heralde bi kaç güneçnm ya sendede adet oluakmiş gbi ağrı oluyo mu tırsıyorum sanki geldi geliçek gbi yada normal heralde böyle olanlarda varmış ama birazda tırsıyorum işte hayal kırıklığı olmasın diye
hayırlı haberlerini bekliyorum canım.Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.
Haberdar et biziİnşallah cnm dua edelim kötü bişe olmasın üstüne görmedim insallh
EVET TATLIM ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANCILAR OLUYOR.BAŞKA DA BİR BELİRTİ YOK HENÜZ BENDE.ALLAHIM TAMAMINI ERDİRMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH HEPİMİZE.çnm ya sendede adet oluakmiş gbi ağrı oluyo mu tırsıyorum sanki geldi geliçek gbi yada normal heralde böyle olanlarda varmış ama birazda tırsıyorum işte hayal kırıklığı olmasın diye
İnşallah canım , Allah isteyen herkese nasip etsin, amin.canım ikinci çizgi beli gebesin muhtmelen darısı başımıza
CANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.2.ÇİZGİ BARİZ BELLİ:))))))Kızlar merhaba, 3 gündür test yapıyorum, dün aşırı sıvı tüketerek ovü testi de yaptım, ovü testinde çift çizgi hamilelik tespitinde de kullanılıyor diye okumuştum. Üstteki ovü alttaki gebelik testim. Sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı, inşallah güzel haberler veririm.
Gebelik var bana göre Ama kan sonucu bi çıksın kesin sonuç o. Adetin geçti mi peki?Kızlar merhaba, 3 gündür test yapıyorum, dün aşırı sıvı tüketerek ovü testi de yaptım, ovü testinde çift çizgi hamilelik tespitinde de kullanılıyor diye okumuştum. Üstteki ovü alttaki gebelik testim. Sabah kan verdim henüz sonuç çıkmadı, inşallah güzel haberler veririm.
Canım senin de silik çizgin varmış ,tekrarladın mı testini?canım ikinci çizgi beli gebesin muhtmelen darısı başımıza
İnşallah canım inşallah dediğin gibidir, buradaki herkes hamilesin diyor ama kan sonucunu alamadan içim rahat etmeyecek, Allahım yardım etsin.CANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.2.ÇİZGİ BARİZ BELLİ:))))))
İnşallah vardır canım, dua edin. Adetim geçmedi henüz, bazen 30 bazen 31 bazen de 32 günde bir adet oluyorum, sat 14 aralıktı.Gebelik var bana göre Ama kan sonucu bi çıksın kesin sonuç o. Adetin geçti mi peki?
ya yapmadım kan degeri 2 çıknca ama nedense hastalanmadım adete 1 gün kala kan vermiştim geç döllenme olabilirmi acaba ?Canım senin de silik çizgin varmış ,tekrarladın mı testini?
Olabilir tabiii, sen bir testi tekrarla bence...ya yapmadım kan degeri 2 çıknca ama nedense hastalanmadım adete 1 gün kala kan vermiştim geç döllenme olabilirmi acaba ?
bu soruyu kime sordun canım anlayamadımbeta degerini yaz bakalım birde dogal yolla mı hamile kaldın yoksa klomen falan kullandın mı
Çıkmadı mı hala sonuçİnşallah cnm dua edelim kötü bişe olmasın üstüne görmedim insallh
Çıkmadı mı hala sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?