Canım hala sırada mısın? ne zaman bakacak doktor.bende çok merak ettim şimdi.güçlü dur tatlım.herşeyin bir çaresi var.bu işaret > zaten büyüktür demek tatlım. 400 kusurdan 1000 kusura yükselmiş yani 2 günde 2 katı.inşallah hayırlı haberler verirsin canım.haberdar et lütfen çıkınca.
Kaç haftalık canım senin..Canm beta degerim.2240 olmuş çok şükür kese gözüktü ultrasonda doktor üstüne görme olabilir dedi. Yada düşüğün habercisidir. Dikkat et dedi iki gün sonra tekrar gel bakalım kan değerine ve keseye gelişme varmı dedi. Insalalh kaybetme bebegimi bu iki gün nasıl geçicek
Kaç haftalık canım senin..
4+2 sin adet tarihine göre.. Üstüne görmüş olabilirsin. Telaş yapma.. Benim teyzem iki çocuğunu da adet görerek doğurdu.. Kişiden kişiye değişir yani. Progestan verdi mi?İnan sormadım sormadım heycan dan panikle inanki en az 3 dur çünkü en son adet tarihim 12 aralık . Gebeliğimde 5 ocakta fark ettim beta degerim 30.44du.
4+2 sin adet tarihine göre.. Üstüne görmüş olabilirsin. Telaş yapma.. Benim teyzem iki çocuğunu da adet görerek doğurdu.. Kişiden kişiye değişir yani. Progestan verdi mi?
Yok canım vermedi cuma kendi doktoruma gitcemm sabah korkudan en yakın hastanenin aclıne gittim.ordan üste polikilinige sevk etti. Evde progestan var geçen kimyasal gebeliğimde doktor vermişti bakım cuma kendi doktorum ne der durumu anlatnca saat 10 da randovumi var. İnş üstüne görmedir diye dua ediyorumm
OHHH SUKURLER OLSUN TATLIM.BENCE O YERLEŞME KANAMASIDIR.DOKTOR YOK YERE KORKUTMUŞ SENİ.MADEM KESE VAR DEĞERİN DE KATLANMIŞ.DAHA NOLSUN.BU DOKTORLARI ANLAMAK ÇOK GÜÇCanm beta degerim.2240 olmuş çok şükür kese gözüktü ultrasonda doktor üstüne görme olabilir dedi. Yada düşüğün habercisidir. Dikkat et dedi iki gün sonra tekrar gel bakalım kan değerine ve keseye gelişme varmı dedi. Insalalh kaybetme bebegimi bu iki gün nasıl geçicek
Ebru, inşallah bebeğin seninledir, sağlıkla devam eder hamileliğin. Güzel haberlerini bekliyoruz cumaya.
OHHH SUKURLER OLSUN TATLIM.BENCE O YERLEŞME KANAMASIDIR.DOKTOR YOK YERE KORKUTMUŞ SENİ.MADEM KESE VAR DEĞERİN DE KATLANMIŞ.DAHA NOLSUN.BU DOKTORLARI ANLAMAK ÇOK GÜÇFELAKET TELLALLARI
AMİNN CANIMMM.ALLAHIM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN.HAİN DOKTORLARADA DÜŞÜRÜMESİNAynen canım hele internette araştırın varya beyni yorulur insanın yok mol gebelik o bu valla eşim telefonu alıp elimden kırcak onuda delirttim:)) ultrasonda kese gözüktü mol değildir heralde.oyy rabbim hayırlı eylesin herkesin isteklerini amin... :)
AMİNN CANIMMM.ALLAHIM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN.HAİN DOKTORLARADA DÜŞÜRÜMESİN
Pek bi bilgim yok bu konuyla alakalı ama 6 hafta geç ovülasyın da çok gibi geldi bana. Bi hafta geride olmasıda geç döllenmesen olabailr diye düşünüyorumMerhabalar
bana göre tam 6 hafta geç ovülasyon oldum.Dün genel kan testleri yaptırdım.Beta hcg değerim 22343 çıktı.Ultrasona göre 1hafta geri görünüyor gebeliğim(dediğim gibi ben bunu geç ovülasyna bağlıyorum)
beta hcg değerime yorum yapacak bilginiz varsa paylaşmanızı rica edeceğim
Pek bi bilgim yok bu konuyla alakalı ama 6 hafta geç ovülasyın da çok gibi geldi bana. Bi hafta geride olmasıda geç döllenmesen olabailr diye düşünüyorum
Tamam işte geç ovülasyon olmasa bile döllenmede geç olabilir. Niye sıkıntı yapıyosun canım.. Doktor bi sıkıntı falan mı var dedi. Hem ilk haftalarda normal geride yada ilerde olması. Bu kadar stres yapma kendine..Merhaba,
çok çok teşekkür ederim cevabınıza..Yok 6gün geç ovülasyon,yanlış yazmışım
Tamam işte geç ovülasyon olmasa bile döllenmede geç olabilir. Niye sıkıntı yapıyosun canım.. Doktor bi sıkıntı falan mı var dedi. Hem ilk haftalarda normal geride yada ilerde olması. Bu kadar stres yapma kendine..
Canım benim tabi ki haklısın.. Ama kalp atışını duyacak mıyız gibi lafları bütün doktorlar bütün gebelere der. Çünkü kalp atışı olmama ihtimali de var bütün gebeliklerde.. Doktorları bilmiyomusun felaket tellalları. Bende adetimden önce test yaptırdım pozitif çıktı ertesi gün ufacık minicik ni leke oldu bana direk kimyasal dedi dünyalar başıma yıkıldı.. neyseki tekrar test yaptım yükseldi değerlerim. Başka bi doktora gittim oda bormal yükselişler kimyasal yok dedi. Yani demem o ki bazı doktorlar hatta çoğu en olumsuzunu söylerler.. Kalp atışı için ne zaman gidiceksiniz pekiNeclakoc
geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde "hmmmm 1hafta küçük görünüyor,bakalım haftaya kalbi atacak mı"gibilerinden yorum yapınca her bebek isteyen anne gibi tedirgin oldum,üzüldüm((
Canım benim tabi ki haklısın.. Ama kalp atışını duyacak mıyız gibi lafları bütün doktorlar bütün gebelere der. Çünkü kalp atışı olmama ihtimali de var bütün gebeliklerde.. Doktorları bilmiyomusun felaket tellalları. Bende adetimden önce test yaptırdım pozitif çıktı ertesi gün ufacık minicik ni leke oldu bana direk kimyasal dedi dünyalar başıma yıkıldı.. neyseki tekrar test yaptım yükseldi değerlerim. Başka bi doktora gittim oda bormal yükselişler kimyasal yok dedi. Yani demem o ki bazı doktorlar hatta çoğu en olumsuzunu söylerler.. Kalp atışı için ne zaman gidiceksiniz peki
Ayy ablamm :) dua edelim o zaman birbirimize. Bende 27 yaşındayım. ikinci gebelik ilki 8 haftalıkken kalbi durdu. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Neclacanım,
çok sağolasın ilgine..Benim 2.gebeliğim ve ilk oğlum 18 yaşında :) benim yaşıma gelecek olursak 39 :))) (belki deli cesareti bu yaşta ama çok çok istenilen bir bebek,bebeğini isteyen her hamile anne gibi)
Cumartesi sabah 09:30 da randevum var.Inşallah her şey yolundadır
Allah bütün bebeklerin sağlıkla doğmasını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?