Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar bu gece 5 te hastaneye geldim pazartesi beta degerim 460di. Gece bi uyandım lavaboya gidince kan bulaştı normal adetten biraz daha açık renk. Hemen acile geldim korkudan gebelik testi yaptılar 1000 çıktı. Çok korkuom yalvarıp yakar polikonikten kadın doğuma sıra aldım suan bekliyorum.. bebeği kaybetmek istemiyorum. Daha evvel kimyasal yasadigimdan korkuyorum. Bu değer düşer mi kimyasal midir acep. Bilginiz varmı kızlar zaman gecmioo

değerlerin yükselmiş canım.boş yere panik yapma.bebeğinin yerleşme kanamasıdır o.kıpkırmızı olmadığı sürece korkma.

O bana da olmuştu önceki gebeliğimde. Az buz değil hemde baya baya kanama oldum. Doktoruma koştum hemen ve kalp atışlarını duydum.. :) 3 hafta sonra bu kanamayla alakasız bi şekilde kalbi durdu. Ama dediğim gibi kanamayla alakasız. Çünkü hiç bir sorunumuz yoktu.. Sıkıntı yapma..

Hem kimyasalda değer bu kadar yüksek olmaz

Kızlar alttaki dün yaptığım üstteki bu sabah ultra erken tabi ama daha belirgin çıktı sanki yarın adet günüm bende olabilir aslında Değişiyor benim ki inşallah herşey yolunda giderde Dr danda duyarım hamilesin lafınızda rahatlarım dün Beta 32.60 çıkmıştı artık adet geçsin cuma yada Cumartesi mi yaptırayım acaba

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 126
Yukarıdaki 5 dk fln bekledim Buda 10 dk dan sonraki hali sizce

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 119
Bende o soluk çizgiyi görünce hemen koştum kan testi yaptırdım. adetten iki gün önce 37 çıktı adet günümde 62 şuan 5 gün geçti. Bi kaç gün daha beklicem netleşicek. Ama bu değerlere göre hamilesin tatlım

değerlerin yükselmiş canım.boş yere panik yapma.bebeğinin yerleşme kanamasıdır o.kıpkırmızı olmadığı sürece korkma.

Doktor anormal durum var açılım gebeligin de 1000 > işareti vardı kadın doğum tekrar istedi sonra ultrasonda bacak anormal durum dedi ohh çokk korkuyorum

Doktor anormal durum var açılım gebeligin de 1000 > işareti vardı kadın doğum tekrar istedi sonra ultrasonda bacak anormal durum dedi ohh çokk korkuyorum
Canım hala sırada mısın? ne zaman bakacak doktor.bende çok merak ettim şimdi.güçlü dur tatlım.herşeyin bir çaresi var.bu işaret > zaten büyüktür demek tatlım. 400 kusurdan 1000 kusura yükselmiş yani 2 günde 2 katı.inşallah hayırlı haberler verirsin canım.haberdar et lütfen çıkınca.

İnşallah bi sorun olmaz banada çok korkuyorum ya ultrasonda bkcakmis insss gözüküyor kese düşmez bebek

Muayeneye girdim tekrar gebelik testi verdi açılımı bin ve üstü diodu dediki bin üzeri kusurati gostermiormus şimdi test verdim sonra ultrasonda bkcakmis. S ama anormal durum dedi doktor korktum ya bakalım nolcak ama degerim hep düzenli olarak iki katina cikdi en baştan takip ediyorum. 30 dan 68 sonra180 sonra 460 sonra bön küsür.

ayy inşallah bi aksilik olmazda alırız bebişlerimizi kuçagımıza bnde bekliem çumartesiye kadar nasıl olak bilmiyom ama sabretçez artk

bende adetime 1 gün kala yapmıştım.tıpkı seninki gibiydi.adet günümde betahcg yaptırdım 57.4 çıktı.bence hamilesinlesin tatlım.hayırlı olsun::))
bnde normalde dayanamıyorum valla gidip her gün kan testi yaptırasım var ama dr hevesimi kırdı işte edetin 5-10 gün geçine gel dedi adetimi bekleyemiyorum bn daha ne 10 günü dedim tmm ozmn adetin geçsin ertsi gün gel dedi oda zorla yani

hayırlı haberlerini bekliyorum canım.Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.

doktorlar çok rahat canım.bize 1 saat bile fazla.ne beklemesi.

bende adetime 1 gün kala yapmıştım.tıpkı seninki gibiydi.adet günümde betahcg yaptırdım 57.4 çıktı.bence hamilesinlesin tatlım.hayırlı olsun::))
çnm ya sendede adet oluakmiş gbi ağrı oluyo mu tırsıyorum sanki geldi geliçek gbi yada normal heralde böyle olanlarda varmış ama birazda tırsıyorum işte hayal kırıklığı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…