Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hcg yazanda çok silik var gördüm ben :) ama ikincisinde bariz ortada :) hayırlı haberlerini alalım inşallah. Bende suan senle aynı durumdayım
ay ikimiz içinde hayırlısı inşallah daha doğrusu bekleyen herkez için bnm tek avuntum daha öne ne gölge ne hayalet hiçbişey çıkmadı hani belki dedim ALLAHIIIMMM geçmez bu 2-3 gün sen yardım et bize

ay ikimiz içinde hayırlısı inşallah daha doğrusu bekleyen herkez için bnm tek avuntum daha öne ne gölge ne hayalet hiçbişey çıkmadı hani belki dedim ALLAHIIIMMM geçmez bu 2-3 gün sen yardım et bize
Amin inşallah. Benim adetim şuan 3 gün geçti :) senle aynıydı adetten iki gün önce değerim. Tam bi hafta geçsin 3. Testi yaptırıcam :) hakkımızda hayırlısı inşallah

Amin inşallah. Benim adetim şuan 3 gün geçti :) senle aynıydı adetten iki gün önce değerim. Tam bi hafta geçsin 3. Testi yaptırıcam :) hakkımızda hayırlısı inşallah
ayyyy inşallah öğrenine yaz merak ettim bak şimdi banada umut olursun bnde geçmesini bekliem meçbur tabi kalp krizinden gitmezsem

ayyyy inşallah öğrenine yaz merak ettim bak şimdi banada umut olursun bnde geçmesini bekliem meçbur tabi kalp krizinden gitmezsem
Valla bende yaptırmamak için zor duruyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum. Çünkü şimdi yükselipte üç gün sonra düşmeye başlayabilir. En kesin sonuç adet geçtikten bi hafta sonraki testte çıkıyomuş.. Ve mutlaka haber vericem

Kızlar 3.89 değeri yükselebilir mi adetin 4.günü yapılan testte ..kuZenim eşine sürpriz yapmak istiyo ama bence hamile değil sizce?

Kızlar 3.89 değeri yükselebilir mi adetin 4.günü yapılan testte ..kuZenim eşine sürpriz yapmak istiyo ama bence hamile değil sizce?
Bence bikaç gün daha beklesin canm iki gün sonra tekrar yapsn daha iyi olur hem sonuc sonradan negatif cikarsa ikiside çok üzülür en iyisi bekleyip tekrar kan testi yaptrp öyle söylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…