ay ikimiz içinde hayırlısı inşallah daha doğrusu bekleyen herkez için bnm tek avuntum daha öne ne gölge ne hayalet hiçbişey çıkmadı hani belki dedim ALLAHIIIMMM geçmez bu 2-3 gün sen yardım et bizeHcg yazanda çok silik var gördüm ben :) ama ikincisinde bariz ortada :) hayırlı haberlerini alalım inşallah. Bende suan senle aynı durumdayım
Amin inşallah. Benim adetim şuan 3 gün geçti :) senle aynıydı adetten iki gün önce değerim. Tam bi hafta geçsin 3. Testi yaptırıcam :) hakkımızda hayırlısı inşallahay ikimiz içinde hayırlısı inşallah daha doğrusu bekleyen herkez için bnm tek avuntum daha öne ne gölge ne hayalet hiçbişey çıkmadı hani belki dedim ALLAHIIIMMM geçmez bu 2-3 gün sen yardım et bize
Insaallah hayirli haberler alirsin.bizleri de haberdar et canim.ay ikimiz içinde hayırlısı inşallah daha doğrusu bekleyen herkez için bnm tek avuntum daha öne ne gölge ne hayalet hiçbişey çıkmadı hani belki dedim ALLAHIIIMMM geçmez bu 2-3 gün sen yarım et bize
ayyyy inşallah öğrenine yaz merak ettim bak şimdi banada umut olursun bnde geçmesini bekliem meçbur tabi kalp krizinden gitmezsemAmin inşallah. Benim adetim şuan 3 gün geçti :) senle aynıydı adetten iki gün önce değerim. Tam bi hafta geçsin 3. Testi yaptırıcam :) hakkımızda hayırlısı inşallah
Valla bende yaptırmamak için zor duruyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum. Çünkü şimdi yükselipte üç gün sonra düşmeye başlayabilir. En kesin sonuç adet geçtikten bi hafta sonraki testte çıkıyomuş.. Ve mutlaka haber vericemayyyy inşallah öğrenine yaz merak ettim bak şimdi banada umut olursun bnde geçmesini bekliem meçbur tabi kalp krizinden gitmezsem
canim fotoda gorunmuyo ama bn gordum telden resim atamiyorum malesf esim laptobu isyerine goturdu yaCanım 2. çizgiyi ben de göremedim.bir de biraz uzaktan çek.adet günün geçti mi bu arada?
Çok üzüldüm.. Ne zaman yaptırmıştın testi peki ?Benim 13.1 cikmisti ama şimdi adet oldumher şeye hazirlikli olmak lazim
Yani adetin geçmiş miydi geçmemiş miydi?Geçen persembe
Canim benimm saglik olsun.her seyde vardir bir hayir.insaallah en yakin zamanda guzel haberler alirsin.aminGeçen persembe
Şuan adet mi yani anlayamadımKızlar 3.89 değeri yükselebilir mi adetin 4.günü yapılan testte ..kuZenim eşine sürpriz yapmak istiyo ama bence hamile değil sizce?
Hayır canım adet olmuş ama 1hafta erken olmuş üstüne görülmeden şüphe ediyo beklenen adet tarihine göre 4gün geçince yaptı testi hep 0çıkıyomuş bu sefer3küsür çok umutlandı ama boş bi umut sanırım..Şuan adet mi yani anlayamadım
Bence bikaç gün daha beklesin canm iki gün sonra tekrar yapsn daha iyi olur hem sonuc sonradan negatif cikarsa ikiside çok üzülürKızlar 3.89 değeri yükselebilir mi adetin 4.günü yapılan testte ..kuZenim eşine sürpriz yapmak istiyo ama bence hamile değil sizce?
Bana da öyle geldiHayır canım adet olmuş ama 1hafta erken olmuş üstüne görülmeden şüphe ediyo beklenen adet tarihine göre 4gün geçince yaptı testi hep 0çıkıyomuş bu sefer3küsür çok umutlandı ama boş bi umut sanırım..
Haklısın canım..Bence bikaç gün daha beklesin canm iki gün sonra tekrar yapsn daha iyi olur hem sonuc sonradan negatif cikarsa ikiside çok üzülüren iyisi bekleyip tekrar kan testi yaptrp öyle söylemek.
Neden 0dan 3e yükseldi acaba neyse tekrar bi test yapsında ..Bana da öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?