az önce beta hcgyi yeniden yaptım cumartesi 897 çıkmıştı bugün 2395 olmuş iyi yükselmiş gibi geldi bana canım sence de iyi mi?:)ben ztn meraktan 2günde baktırıyorm delik deşik oldumbende bi gidiyim de görürüm belki şansıma diyorum hani bir umut yoksa 1 hafta bekliez Allah yardımçımız olsun çnm sende yaz yarın
az önce beta hcgyi yeniden yaptım cumartesi 897 çıkmıştı bugün 2395 olmuş iyi yükselmiş gibi geldi bana canım sence de iyi mi?:)sürekli soruyorum kusura bakma canim ama ben ilk gebeligimde hiç beta hcg baktirmadim test pozitif çıkınca doktora gittim direkt o yüzden normal degerler nasil olmali bilmiyorum
Canim bugün yaptim tekrar beta hcg. Cumartesi 897 idi bugün 2395 olmus nasil sence tecrübeli olduğun icin soruyorum ilk gebeligimde hic hcg baktirmamistim o yüzden normal degerler nasil olmali pek bilmiyorum daınsallah canım tabıkı gercek bu degerın gercekten cook ıyı sakın stres yapma..zaten bıldıgın uzere 2 gunde 2 katına cıkması lazım beta hcg...kalp atısı duyuluyo ınsallah snra
mrb canım ıkı gunde bır ıkı katına cıkması lazım suan degerlerın yakın gorunuyor...bırde mumkunse farklı hastanelerde yaptırma sonuclar degısken olabılır...suan 3000 kusur olması lazımdı ama bu artısda ıyı 4.gunun bugun...sonucta kımlerının cook yuksek artıyo..kımının az degerlerle...sıkıntı yok...keske dr a muane olsaydın degerın 1500lerı gecmıs allahın ıznıyle kesın kese yada keselerı gorurdun eger ıkızse ....kalp atısı bıle duyabılme ıhtımalın vardı...hadı hayırlısı darısı basıma sonuclarını yaz ınsallahCanim bugün yaptim tekrar beta hcg. Cumartesi 897 idi bugün 2395 olmus nasil sence tecrübeli olduğun icin soruyorum ilk gebeligimde hic hcg baktirmamistim o yüzden normal degerler nasil olmali pek bilmiyorum da
yok canım farklı hastanelerde yaptırmadım. yarın doktora gidicem inşallah. sonucu haber veririm canımmrb canım ıkı gunde bır ıkı katına cıkması lazım suan degerlerın yakın gorunuyor...bırde mumkunse farklı hastanelerde yaptırma sonuclar degısken olabılır...suan 3000 kusur olması lazımdı ama bu artısda ıyı 4.gunun bugun...sonucta kımlerının cook yuksek artıyo..kımının az degerlerle...sıkıntı yok...keske dr a muane olsaydın degerın 1500lerı gecmıs allahın ıznıyle kesın kese yada keselerı gorurdun eger ıkızse ....kalp atısı bıle duyabılme ıhtımalın vardı...hadı hayırlısı darısı basıma sonuclarını yaz ınsallah
hadı ınsallah canım guzel haberlerle gelyok canım farklı hastanelerde yaptırmadım. yarın doktora gidicem inşallah. sonucu haber veririm canım
bnçe güzel çnm ultrasona girdin miaz önce beta hcgyi yeniden yaptım cumartesi 897 çıkmıştı bugün 2395 olmuş iyi yükselmiş gibi geldi bana canım sence de iyi mi?:)
Yok canim yarın gidicem ultrason için inşallah güzel sonuclarla dönerimbnçe güzel çnm ultrasona girdin mi
İnşallah bende bugün gidiyorum doktora bende iyi haberler alırım inşallah ikimizede ALlah yardım etsin sonucu yaz cnmYok canim yarın gidicem ultrason için inşallah güzel sonuclarla dönerim
idrar testinde 2. çizgiyi görünce o gece kanda baktırdım 152.2 çıktı değerim..
Regl günümdü ama olmadım tabii.
2 gün sonra yani pazartesi yin baktırdım. 490 olmuş benim mercimeğim.
şimdi bekliyoruz ultrasonda ne zaman görünür acaba
Canım sağol çok tşk ederim.Günaydın,
insan sabredemiyor belki ama benim sana tavsiyem 7.haftada gitmen..eğer şikayetin Allah korusun kanaman ya da şiddetli karın/kasık ağrın olursa hemen gitmelisin.
Ama 7.haftadan önce çok erken doğrusu
Sabır ve sağlık dilerim :)
Canım sağol çok tşk ederim.
O zaman biraz daha beklemelimiyim.
Korkuyorum da biraz,ilk gebeliğim.
Dediğim gibi herhangi bir sıkıntın yoksa 7haftalıkken gittiğinde keseyi de bebeği de görürsün inşallah.Ondan önce gittiğinde bi şeyleri görmeme ihtimalin olacak..Mutlaka idrara çok sıkışık git.
İlk gebeliklerde tecrübesizliğimiz ve haklı sabırsızlığımızla çift çizgiyi görür görmez gidiyoruz :)
Sağlıkla kucağına al inşallaaahhhhh
Amiin cnm inşlh..
Sende öyle inşlh sağlıkla kavuşursun bebişine...
Doktoruma gitmedim ben tel açtım değerleri söyledim,cuma gel bakalım dedi.
Ama içime sinmiyor çünkü keseye bakıcak sanırım.
benim korkum boş olması,Allah korusun inşlh öyle bişi olmaz..
herkes bişi söylüyor kafam dopdolu.
benim normalde adet yaklaşacağında göğüslerim şişer ve ağrırdı.bu kez öyle olmadı ve sadece göğüs uçlarımda inceden sızlamalar olmuştu.başka da adet öncesi hiçbir belirti yaşamadım canım.bugün adet günümü 8 gün geçtim.çokk felaket göğüslerim şişti ve çok ağrı var.kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi de kısa süreli sancılar oluyor.:)Bu arada çok soru soruyorum ama erken belirti yaşadınız mı adet gününüz gelmeden
Lütfen içini ferah tut lütfen lütfen!!
ben şu an hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren yaşadığım kaygıları maalesef yaşıyorum..Ve bol bol duaya ihtiyacım var.
Cumartesi günü 2farklı doktorda randevum var ve inşallaahhh iyi haberler alacağım.
Gönlünü ferah tut,beslenmene çok çok dikkat et
benim normalde adet yaklaşacağında göğüslerim şişer ve ağrırdı.bu kez öyle olmadı ve sadece göğüs uçlarımda inceden sızlamalar olmuştu.başka da adet öncesi hiçbir belirti yaşamadım canım.bugün adet günümü 8 gün geçtim.çokk felaket göğüslerim şişti ve çok ağrı var.kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi de kısa süreli sancılar oluyor.:)
Maşallah bebişine allahım sana bağışlasın kendini belli ediyor ben buradayım anne diyor sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?