Yok canim sakin stres yapma sen simdi doktorun dediklerini taktikca karnin daha cok agrir ama karninmi agriyo yoksa adet olucak gibi kasiklarinmi agriyo adet belirtileri ayni zamanda hamilelik belirtisi canim
Ultrasyonda kan sonucun binlerdeyken gozukur canm ozman kese olusmus oluyo simdi daha yeni oldugu icin gizukmemistr dert etme bir haftaya kalmaz gozukur ikigunde bir kan degerlerin iki katina cikiyo ve senin kan degerlerinde gayet guzel adet doneminde zaten daha yeni gecmis dortgun canini sıkmaMeraba kizlaaar.. Yeni uye oldum..
Adetim 4 gun gecikti hcg degerim 755 çıktı.doktor hamilesin dedi fakat ultrasonda bisey gozukmedi iki hafta sonra tekrar gel dedi..sevindim fakat ultrasonda bisey goremeyince icime kurt düştü lutfen yardimci olur musunuz
Ultrasyonda kan sonucun binlerdeyken gozukur canm ozman kese olusmus oluyo simdi daha yeni oldugu icin gizukmemistr dert etme bir haftaya kalmaz gozukur ikigunde bir kan degerlerin iki katina cikiyo ve senin kan degerlerinde gayet guzel adet doneminde zaten daha yeni gecmis dortgun canini sıkma
Gorusrsunuz canm hic sıkma canini hamileliginin keyfine bakrabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinInsallah canim ya bu cuma gidince ogrenicem umarim gorurum ultrasonla. Yine goremezsek vajinal ultrason
Cnm ben 46 ile başlamıştım gebeliğime. Adet günü 46..sonra değer katlamıştı. Şimdiden stres yapma. Doktor her ihtimali söylemek zorunda. Böyle gebeliklerde de korkunç bir düşük olmuyor merak etme. Sadece adet gibi.Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Ya bnmde 21 simdi korku saldi beni ben bi dusuk yasadm zaten bakalm sonclarimi beklicemCnm ben 46 ile başlamıştım gebeliğime. Adet günü 46..sonra değer katlamıştı. Şimdiden stres yapma. Doktor her ihtimali söylemek zorunda. Böyle gebeliklerde de korkunç bir düşük olmuyor merak etme. Sadece adet gibi.
Cnm sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok. Benim 46 ile başlayan gebeliğim sağlıkla devam etti ama bambaşka sebeplerden dolayı doğduktan sonra kaybettim oğlumu.Ya bnmde 21 simdi korku saldi beni ben bi dusuk yasadm zaten bakalm sonclarimi beklicem
Evet cnm. Sağol. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin bize inşallah. Şuan yaşadığın stres tatlı bir heyecan. Allah daha büyük sıkıntı vermesinCok uzuldum canim Allah sabir versin cok zor. Allah saglikla kucagimza alip buyutmeyi nasip etsin gercekten hayirlisi neyse o olsun
Vallahi tatli mi bilmiyorum cNim cok korkuyorum tekrar kayip olmasindan korkuyorum tabi ki hersey Allahtan kayip olsa da yapcak biseyimiz yok tekrar beklicez fakat insan hamile kalip boyle olunca cok uzuluyor hayirlisi olur insallah sende sakin uzme kendini vardir bi hayir herseydeEvet cnm. Sağol. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin bize inşallah. Şuan yaşadığın stres tatlı bir heyecan. Allah daha büyük sıkıntı vermesin
Allah güç veriyor canım, çok sağol. Tahlil sonucunu yaz yarın yine. TakipteyimVallahi tatli mi bilmiyorum cNim cok korkuyorum tekrar kayip olmasindan korkuyorum tabi ki hersey Allahtan kayip olsa da yapcak biseyimiz yok tekrar beklicez fakat insan hamile kalip boyle olunca cok uzuluyor hayirlisi olur insallah sende sakin uzme kendini vardir bi hayir herseyde
Düşük mü sence?Cnm ben 46 ile başlamıştım gebeliğime. Adet günü 46..sonra değer katlamıştı. Şimdiden stres yapma. Doktor her ihtimali söylemek zorunda. Böyle gebeliklerde de korkunç bir düşük olmuyor merak etme. Sadece adet gibi.
Cnm ben 46 ile başlamıştım gebeliğime. Adet günü 46..sonra değer katlamıştı. Şimdiden stres yapma. Doktor her ihtimali söylemek zorunda. Böyle gebeliklerde de korkunç bir düşük olmuyor merak etme. Sadece adet gibi.
Canım benimde 44 benle senle aynı kaderi yaşıyorum şuan çok korkuyorumKızlar benim degerlerim çok mu düşük 33.26 çıktı cok yeni dendi ama korktum şimdi iki gun sonra tekrar ölçtürcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?