Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

2 güne bir tekrarla kan tahlilini..değişebiliyor değerler..benim ilk 16 çıktı bir hafta olmadan 587...mutlaka tekrarla..bence iyi değerin...gönlünü ferah tut

Etmez miyim hiç?inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın.
Aminn canim cookkk sagol isteyen herkese nasip etsin rabbim.yarin test yapsammi acaba ya bide erken gebelik testi die bisey varya onunlami yapsam acaba bilemedm bgun adetimn ikinci gnu

2 güne bir tekrarla kan tahlilini..değişebiliyor değerler..benim ilk 16 çıktı bir hafta olmadan 587...mutlaka tekrarla..bence iyi değerin...gönlünü ferah tut

Inşallah cnm Allah razı olsn.2 günde bir dedi doktorum Yarın gitcm bakalm inşallah iyi yükselmiştir

Inşallah cnm Allah razı olsn.2 günde bir dedi doktorum Yarın gitcm bakalm inşallah iyi yükselmiştir
İnşallah canım benim okudum yazılarını Rabbim.tez zamanda güzel haberler nasip etsin bende bugün gittim çok şükür kese göründü haftaya kalp atışı inşallah Allahtan hayırlısı kucagimiza versin sağlıkla evlatlarimizi

Amin cnm inşallah.Sen hayrlsyla kalp atislrni duy bende keseyi goreyim inşallah.bat.tan Kaç gün sonra gordnz keseyi ya da beta hcg kaça yukseldikten sonra.

Kızlar kalp atışı duyan veya kese görenler...vajinal ultrasonda mı bakıldı,karından mı?biraz korkuyorum ben cuma gideceğim

Arkadaslar Merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Bugün cubuk testte çift çizgiyi gördüm ve kan testi yaptırdım. Bat 30 ocak betahcg 5183. Sizce bu değer nasıl? Bu arada son zamanlarda adet günlerim düzensizdi. Mesele eskiden 28 günde 1ken geçen ay 37 gün falan sürdü.

Amin cnm inşallah.Sen hayrlsyla kalp atislrni duy bende keseyi goreyim inşallah.bat.tan Kaç gün sonra gordnz keseyi ya da beta hcg kaça yukseldikten sonra.
Hcg dün 1453 du bugün gittim 2000 é yakındır ve kese üstten gözüktü çok şükür korkmayin Allah deyin ötesini bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…