- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Anormal degil benceee ay cok sevndm canimmmm gozun aydinnn587 çıktı sonucum :) salı 16,perşembe 35 bugün 587..artış çok mu anormal?herşeyden kaygılanır oldum
Çok teşekkür ederim..inşallah herşey yolunda gider..herkes yavrusuna kavuşurAnormal degil benceee ay cok sevndm canimmmm gozun aydinnn
2 güne bir tekrarla kan tahlilini..değişebiliyor değerler..benim ilk 16 çıktı bir hafta olmadan 587...mutlaka tekrarla..bence iyi değerin...gönlünü ferah tutMerhaba kızlar
Benim değerim normal mi acaba cvp yazarsnz çok mutlu olurum
Bat 5 martti bugün kan verdim degerm 83 küsür çıkmış.sat 8 şubatti.
3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım battan 1 hafta sonra değerim 82 çıkmıştı ondan tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuorm.
2 gün geçinmeye göre değerim normal mi acaba ne dersnz
Insallah canim insaallh banada dua et hamile oluyum cok istiorummÇok teşekkür ederim..inşallah herşey yolunda gider..herkes yavrusuna kavuşur
Etmez miyim hiç?inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın.Insallah canim insaallh banada dua et hamile oluyum cok istiorumm
Aminn canim cookkk sagol isteyen herkese nasip etsin rabbim.yarin test yapsammi acaba ya bide erken gebelik testi die bisey varya onunlami yapsam acaba bilemedm bgun adetimn ikinci gnuEtmez miyim hiç?inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın.
Test yaptim bugunEtmez miyim hiç?inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın.
Oooo çok güzel..hemen kan ver..2.çizgi bariz belli...çok mutlu oldum hadi güzel haberler gelsinTest yaptim bugun
Yarn kan verecem canimmm ay insallahh:)Oooo çok güzel..hemen kan ver..2.çizgi bariz belli...çok mutlu oldum hadi güzel haberler gelsin
2 güne bir tekrarla kan tahlilini..değişebiliyor değerler..benim ilk 16 çıktı bir hafta olmadan 587...mutlaka tekrarla..bence iyi değerin...gönlünü ferah tut
İnşallah canım benim okudum yazılarını Rabbim.tez zamanda güzel haberler nasip etsin bende bugün gittim çok şükür kese göründü haftaya kalp atışı inşallah Allahtan hayırlısı kucagimiza versin sağlıkla evlatlarimiziInşallah cnm Allah razı olsn.2 günde bir dedi doktorum Yarın gitcm bakalm inşallah iyi yükselmiştir
Oooo çok güzel..hemen kan ver..2.çizgi bariz belli...çok mutlu oldum hadi güzel haberler gelsin
İnşallah canım benim okudum yazılarını Rabbim.tez zamanda güzel haberler nasip etsin bende bugün gittim çok şükür kese göründü haftaya kalp atışı inşallah Allahtan hayırlısı kucagimiza versin sağlıkla evlatlarimizi
Süper haber..hadi hayırlı olsun.ok sevindim..gözümüz aydın :)Kan verdim canim 222 ckti
Cok sagol canim benim artik bebeklerimizin gelsimnden bahsederz bol bol :)Süper haber..hadi hayırlı olsun.ok sevindim..gözümüz aydın :)
Hcg dün 1453 du bugün gittim 2000 é yakındır ve kese üstten gözüktü çok şükür korkmayin Allah deyin ötesini bırakınAmin cnm inşallah.Sen hayrlsyla kalp atislrni duy bende keseyi goreyim inşallah.bat.tan Kaç gün sonra gordnz keseyi ya da beta hcg kaça yukseldikten sonra.
Üstten baktı canım kese var kalp atisi haftaya inşallahKızlar kalp atışı duyan veya kese görenler...vajinal ultrasonda mı bakıldı,karından mı?biraz korkuyorum ben cuma gideceğim
Bide adetin 31. Günüydü sat bende 7 Şubat bugün kese göründü vcook şükür elhamdülillahHcg dün 1453 du bugün gittim 2000 é yakındır ve kese üstten gözüktü çok şükür korkmayin Allah deyin ötesini bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?