- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Daha çok küçük 2 haftalık bile değildir.Merhaba , ben 20 nisanda adet gördüm her ay 5-6 gün geriye atar düzemli Bi şekilde 25 günde adet olurum 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. dün kan testi yaptım 71.68 çıktı pozitif dediler sadece doktor olmadığı için gösteremedim kaç haftalık hamileyim? Yardım eder misiniz
Ben ilk defa duydum düz sadece sıfır çıktığınıArkadaslar beta hcg tam 0 çıkar mı?
0.0 değil. Düz sadece 0 ama
Arkadaşım cuma günü tahlil yaptırdı. Doktoru pazartesi izinliymis. Bugün netten sonucuna baktık. Düz sadece 0 yazıyordu. Şaşırdık.Ben ilk defa duydum düz sadece sıfır çıktığını
Merhaba; gec döllenme olsa da 9 gunluk gecikme gebeligin belli olmazi icin bence yeterli.beta degerin hamilelik degeri kadar yuksek degil.doktorun bu degerde de rahim kalinlasmasi var demesi garip.Yok.mu fikri olan
canım beta hcg nasıl yükseldi mi dün keseyi gördük üstten çok şükür...Kizlar regl olcagim gun kan testi yaptirdim 268.95 cikti sizce nasil normalmi
1500lere gelince görünüyo diye biliyorum canm ben bence git artıkMerhaba arkadaşlar benim son adetimin başlangıcı 13 nisandı. 16mayısta adet gecikmemin dördüncü günü test yaptırdım beta hcg 3730 çıktı. Henüz kese görmek için gitmedim.sizce kesem oluşmuş mudur? Doktora görünmek için beklemeli miyim?
1500 2000 gibi alttan 3000lerde de üstten görünüyor. Bence gidin doktora.Merhaba arkadaşlar benim son adetimin başlangıcı 13 nisandı. 16mayısta adet gecikmemin dördüncü günü test yaptırdım beta hcg 3730 çıktı. Henüz kese görmek için gitmedim.sizce kesem oluşmuş mudur? Doktora görünmek için beklemeli miyim?
Benim bat 16 Nisan 16 mayısta beta hcg 4905 çıktı keseyi gördük çok şükürMerhaba arkadaşlar benim son adetimin başlangıcı 13 nisandı. 16mayısta adet gecikmemin dördüncü günü test yaptırdım beta hcg 3730 çıktı. Henüz kese görmek için gitmedim.sizce kesem oluşmuş mudur? Doktora görünmek için beklemeli miyim?
Testi tekrar yaptırıp artış varmı bakınızKızlar dün kan testi yaptırdım beta hCG 3.62 çıktı bide benim adetim 9 gün gecikti normalde bende bu derece görülmemiş bel ağrım var gaz problemim var goguslerim şişti çok acıyor sık idrara cikiyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç
Henüz erken şimdi den birşey söylemek zorKızlar merhaba adetime 8 gün var ve sağ kasığımda sancı var 2-3 gündür sanki yumurtlama sancısı gibi halbuki yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti. Sizce kanda baktırsam çıkar mı?? Ona göre ilaç almak istiyorum kasığım sızlıyo içten sanki veya gebelik belirtisi olarak bu ağrı olabilir mi?
Adet tarihin yaklaştığında çıkarKanda gebelik ennnnn gec kac gunde belli olur kizlar
Tsk ederimTesti tekrar yaptırıp artış varmı bakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?