Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Daha çok küçük 2 haftalık bile değildir.

Arkadaslar beta hcg tam 0 çıkar mı?
0.0 değil. Düz sadece 0 ama

Bugün test yaptım dokuz gün gecikti degerm 0.2cikti sizce geç döllenme olabilir mi doktor ultrasyonda hafif bi kalinlasma var dedi ama test yaptım negatif bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar: (

ARKADAŞLAR MERHABA, NİSANIN 10 DA SON ADETİMİ OLDUM, VE 5 MAYISTA KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.1 ÇIKTI. 1 HAFTA SONRA DOKTORA GİTTİM AMA KESE GÖRÜNMEDİ. 16 MAYISTA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 4319 ÇIKTI KAN TESTİ. SİZCE BU NORMAL Mİ? ÇÜNKÜ ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA, ÇOĞUL GEBELİK OLABILIR MI ? BİDE KARNIM ŞİŞ GİBİ ÇIKIK, ŞUANDA SON ADETİME GÖRE 5+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM.

Merhaba arkadaşlar benim son adetimin başlangıcı 13 nisandı. 16mayısta adet gecikmemin dördüncü günü test yaptırdım beta hcg 3730 çıktı. Henüz kese görmek için gitmedim.sizce kesem oluşmuş mudur? Doktora görünmek için beklemeli miyim?

1500lere gelince görünüyo diye biliyorum canm ben bence git artık

1
1500 2000 gibi alttan 3000lerde de üstten görünüyor. Bence gidin doktora.

Benim bat 16 Nisan 16 mayısta beta hcg 4905 çıktı keseyi gördük çok şükür

Son düzenleme:
Kızlar merhaba adetime 8 gün var ve sağ kasığımda sancı var 2-3 gündür sanki yumurtlama sancısı gibi halbuki yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti. Sizce kanda baktırsam çıkar mı?? Ona göre ilaç almak istiyorum kasığım sızlıyo içten sanki veya gebelik belirtisi olarak bu ağrı olabilir mi?

Kızlar dün kan testi yaptırdım beta hCG 3.62 çıktı bide benim adetim 9 gün gecikti normalde bende bu derece görülmemiş bel ağrım var gaz problemim var goguslerim şişti çok acıyor sık idrara cikiyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç

Testi tekrar yaptırıp artış varmı bakınız

Henüz erken şimdi den birşey söylemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…