- 4 Mayıs 2016
- 2
- 0
- 1
- 41
Bence kani erken yapmissin ben derim bidaha kan ver kaybedicek biseyin olmaz enazindan ikilemde kalmazsin gec dollenmede olabilirArkadaslar merhaba 4 aydir bebek istiyoruz ama henuz olmadi malesef. Yalniz bu ay şoyle bir durum oldu yumurtlama donemimi sümuksu akintidan tahmin edebiyorum ve normalden 1 hafta gec oldu akintim tabi yumurtlama akintidan 24 48 saat sonra gibi dusunursek o araliklardada iliskide bulundum yani adetimden 9 gun onceye denk oluyor. Adetimden 1 gun once kan testi yaptirdim 1.1 cikti negatif yani. Ama yillardar hic gecikmeyen aderim 4 gun gecikti. Acaba 8 gunluk gebelik kan da cikarmiydi. Aslinda umudumu kaybetmistim ama adetim gecikince suan supheleniyorum. Hic adet olacak gibi deglim agrim sinirliligim falanda yok. Ve hic akintimda yok. Sizce gec dollenme olma ihtimalinden mi kanda iliskiden 8 gun sonra cikmadi
ben de dün yaptırdım 125 çıktı konuşmuştuk seninle hatırlarsan seninki benimkinden de yüksek maşallah :))Kizlar regl olcagim gun kan testi yaptirdim 268.95 cikti sizce nasil normalmi
bugün adet günün mü canımben de dün yaptırdım 125 çıktı konuşmuştuk seninle hatırlarsan seninki benimkinden de yüksek maşallah :))
dün adet günümdü dün baktırdım 125 çıktı canımbugün adet günün mü canım
gebelik testi yaptınız mı ne zaman yaptınız arkadaşlar dün ben adetime 5 gün kala yaptım ama çıkmadı erken miyidi?dün adet günümdü dün baktırdım 125 çıktı canım
adete 2 gün kala evde idrar testi yaptım silikti dün de adet günümde beta hcg yaptırdım 125 çıktı gülümgebelik testi yaptınız mı ne zaman yaptınız arkadaşlar dün ben adetime 5 gün kala yaptım ama çıkmadı erken miyidi?
5 gün erken tabi...gebelik testi yaptınız mı ne zaman yaptınız arkadaşlar dün ben adetime 5 gün kala yaptım ama çıkmadı erken miyidi?
o zaman umut etmeye devam edebilirim5 gün erken tabi...
anladım canım 2 gün sonra yapayım :)adete 2 gün kala evde idrar testi yaptım silikti dün de adet günümde beta hcg yaptırdım 125 çıktı gülüm
Bende adetime uc gun kala yaptim cikmadi sonra adet gunumu iki gun gecti yine cikmadi acaba erkenni diye dusunmustum ozmana ben umudumu kesim ama ilk dusugumde bes gun sonra yapmistim oda anca zor silik cizgi cikmisti gec dollenme olmus. Suandada dort gun gecti halen hastalanmadim. Canm ya sende ne gibi degisiklikler var bendeki olanlar goguslerim sis tabi her adet gibi bide agri yapiyolar ama surekli idrara cikiyorum sadece sol kasigimda batma var bide yorgunluk gibi belime hafiften agri giriyo kendimi dinlemesem farkedilmicek kadar. Akintim ilkde beyazdi simdi cok az akintim var normalde adet olmaya yakin afedersin iser gibi akintim olurdu simdi sarimtirak bisey. Bide tuhafima gitti meme uclarimda nokta nokta beyZ gibi bisey olmus acaba hamilemiyim yoksa normalmi bunlar5 gün erken tabi...
5 haftadan sonra alttan görülür, üstten 6 haftalıkken görülür, beta hcg değerleri 1500 üzerine çıkınca ancak ultrasonda görülürOzaman ikimizede hayirli olsun peki kese ne zaman goruluyor acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?