Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba ,bende aranıza yeni katıldım. pko su olan biriyim.bir tane oğlum var 6 yasında ve ikinci bebek için bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor 3 aydır da tevadi görüyordum ama bu ay şöyle bir durum gelişti adetine 2 gün vardı ve ben dün dayanamayıp beta hcg yaptırdım sonuç 6.9 çıktı ümitlenmek istemiyorum ama etmeden de duramıyorum adetimin 21.gününde de progesteron 20.3 çıkmıstı doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi ve yarın bugün geçmek bilmiyor.sizce değerim çokmu düşük acaba negatifmi dersiniz.

Kizlar yumurtlama günüm27 nisandi. Bugün eşimin zorlamasıyla hcg olcturduk. 0.15 ekteki gibi. Yani henüz 9 gün geçti. Bi daha olcturmeme gerek var mi? Kesin hamile değilim bence :S Erken yaptirdim biliyorum ama eşim çok istedi.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-20-49-51.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 376
Merhabalar benim sat 9 nisan adetin 21.günü progesteronum 28.29 bat a 5 gün veya 7 gün var çünkü benim 2 gün önce veya sonra gelir perşembe akşamı idrar testinde pozitif inanamadık tekrar test yaptım ikinci çizgi biraz geç çıktı Cuma günü Beta hcg 154 çıktı değerim nasıl kızlar bu arada belimde sancım oluyor ara ara işte o anda kalbim duracak gibi hissediyorum Ekim ayında tüp bebek yaptırdım sonuç pozitifti 6. Haftasında belime giren sancıyla kanamam başladı bu arada 8 yılı aşkın süredir bekliyoruz 3 tüp 5 aşılama ve sonunda Rabbimin bize mucizesi

Arkadaslar merhaba 4 aydir bebek istiyoruz ama henuz olmadi malesef. Yalniz bu ay şoyle bir durum oldu yumurtlama donemimi sümuksu akintidan tahmin edebiyorum ve normalden 1 hafta gec oldu akintim tabi yumurtlama akintidan 24 48 saat sonra gibi dusunursek o araliklardada iliskide bulundum yani adetimden 9 gun onceye denk oluyor. Adetimden 1 gun once kan testi yaptirdim 1.1 cikti negatif yani. Ama yillardar hic gecikmeyen aderim 4 gun gecikti. Acaba 8 gunluk gebelik kan da cikarmiydi. Aslinda umudumu kaybetmistim ama adetim gecikince suan supheleniyorum. Hic adet olacak gibi deglim agrim sinirliligim falanda yok. Ve hic akintimda yok. Sizce gec dollenme olma ihtimalinden mi kanda iliskiden 8 gun sonra cikmadi

Bence kani erken yapmissin ben derim bidaha kan ver kaybedicek biseyin olmaz enazindan ikilemde kalmazsin gec dollenmede olabilir

kızlar merhaba benimde tüp bebek denemem oldu.pazartesi 15,14 çarşbamba 26,06 cuma 19,92 çıktı değerlerim sizce kimyasal mı dır.doktorum ilaçları bırak dedi.böyle olup artan arkadaşlar varmı aramızda .cumadan beri hastalanmadım bu arada

Kızlar adetimden iki gün gecikti bundan bir hafta öncede kahverengi akıntı gordum çamaşırım kirlenecek kadar bugün test yaptım beta 0.08cikti yine husran(

5 gün erken tabi...
Bende adetime uc gun kala yaptim cikmadi sonra adet gunumu iki gun gecti yine cikmadi acaba erkenni diye dusunmustum ozmana ben umudumu kesim ama ilk dusugumde bes gun sonra yapmistim oda anca zor silik cizgi cikmisti gec dollenme olmus. Suandada dort gun gecti halen hastalanmadim. Canm ya sende ne gibi degisiklikler var bendeki olanlar goguslerim sis tabi her adet gibi bide agri yapiyolar ama surekli idrara cikiyorum sadece sol kasigimda batma var bide yorgunluk gibi belime hafiften agri giriyo kendimi dinlemesem farkedilmicek kadar. Akintim ilkde beyazdi simdi cok az akintim var normalde adet olmaya yakin afedersin iser gibi akintim olurdu simdi sarimtirak bisey. Bide tuhafima gitti meme uclarimda nokta nokta beyZ gibi bisey olmus acaba hamilemiyim yoksa normalmi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…