Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

valla kişiden kişiye değişiyor belirtiler...bir de adet belirtileriyle aynı hemen hemen...benim hala kasıklar ağrıyor özellikle sağ taraf göğüslere ağrı saplanıyor ara ara çok sinirli ve duygusalım (ani ruh değişimleri) bir de insan hissediyor bence hissetmesem 3 gün önce test alıp yapmazdım...senin de vardır inşallah hayırlısıyla en iyisi ve kesini kan testi yaptır ve dr a muayene ol bence canım...

Dogru soyluyosun canm dedigin gibi yapim

batıma 2 gün var normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı

Kizlarr adetin.bi hafta gecikti geçen pazartesi test yaptım 0.08 çıktı ve daha hasta olmadım bundan iki hafta önce kahverengi akıntı gordum bu sabah özel bolgeme batmalar oluyordu ara ara sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yine test yapayım mı ne dersiniz bunu yaşayan canlar var mı yardım edin

Tabiki yap canim durman hata beklemesi daha zor cunku

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?

Gec dollenme olabilir canm bence bi test yapmakla bisey kaybetmezsin enazindan icin rahatlar emin olmus olursun insallah bebis vardir

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
Ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip etmiştim ve bebeğimin gelişimine büyüklüğüne bakılırsa yumurtlamadan önce hamile kalmışım.

Ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip etmiştim ve bebeğimin gelişimine büyüklüğüne bakılırsa yumurtlamadan önce hamile kalmışım.

o nasıl olmuş kı canım yumurtlamadan once ve sonra ancak bır ıkı guun once ve sonra olabılırmış nasıl olmuş kı senın kı

o nasıl olmuş kı canım yumurtlamadan once ve sonra ancak bır ıkı guun once ve sonra olabılırmış nasıl olmuş kı senın kı
Diğer günler hamile kalinmaz diye bir şey yok sadece ihtimal düşük. Adetinden 3 gün olsa nasılsa hamile kalmam diyerek korunmayip hamile kalan da var mesela.

Zaten erken olduğu kesin çünkü adetimden 5 gün once idrar testinde çıktı doktora da gittiğimde erken döllenme olmuştur dedi.

Merhaba Günaydın kızlar dün minnağımızı vajinal ultrasonla gördük çok şükür ilk gebelik olduğu için ultrason değerinden anlsmıyorum yorumlarınızı bekliyorum 5.4 cm 34 Mhz Gs0.45 4+6 Gs 032 4+1 yazıyor sat a göre 4+6 doktor un söylediği 4 +1 desiniz dedi haftaya tekrar çağırdı

Canım bana yardımcı olurmusn nasıl hamile kaldın ?
Bide Dr bana rahim duvarın kalınlaşmış kan testi yaptırdık dün 2.1 cıktı Pazartesi bidaha gel dedi gidicem de acba sende nasıl belirtiler oldu
Şimdiden teşekkürler
ben de dün yaptırdım 125 çıktı konuşmuştuk seninle hatırlarsan seninki benimkinden de yüksek maşallah :))

Merhaba , ben 20 nisanda adet gördüm her ay 5-6 gün geriye atar düzemli Bi şekilde 25 günde adet olurum 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. dün kan testi yaptım 71.68 çıktı pozitif dediler sadece doktor olmadığı için gösteremedim kaç haftalık hamileyim? Yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…