- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
valla kişiden kişiye değişiyor belirtiler...bir de adet belirtileriyle aynı hemen hemen...benim hala kasıklar ağrıyor özellikle sağ taraf göğüslere ağrı saplanıyor ara ara çok sinirli ve duygusalım (ani ruh değişimleri) bir de insan hissediyor bence hissetmesem 3 gün önce test alıp yapmazdım...senin de vardır inşallah hayırlısıyla en iyisi ve kesini kan testi yaptır ve dr a muayene ol bence canım...Bende adetime uc gun kala yaptim cikmadi sonra adet gunumu iki gun gecti yine cikmadi acaba erkenni diye dusunmustum ozmana ben umudumu kesim ama ilk dusugumde bes gun sonra yapmistim oda anca zor silik cizgi cikmisti gec dollenme olmus. Suandada dort gun gecti halen hastalanmadim. Canm ya sende ne gibi degisiklikler var bendeki olanlar goguslerim sis tabi her adet gibi bide agri yapiyolar ama surekli idrara cikiyorum sadece sol kasigimda batma var bide yorgunluk gibi belime hafiften agri giriyo kendimi dinlemesem farkedilmicek kadar. Akintim ilkde beyazdi simdi cok az akintim var normalde adet olmaya yakin afedersin iser gibi akintim olurdu simdi sarimtirak bisey. Bide tuhafima gitti meme uclarimda nokta nokta beyZ gibi bisey olmus acaba hamilemiyim yoksa normalmi bunlar
Dogru soyluyosun canm dedigin gibi yapimvalla kişiden kişiye değişiyor belirtiler...bir de adet belirtileriyle aynı hemen hemen...benim hala kasıklar ağrıyor özellikle sağ taraf göğüslere ağrı saplanıyor ara ara çok sinirli ve duygusalım (ani ruh değişimleri) bir de insan hissediyor bence hissetmesem 3 gün önce test alıp yapmazdım...senin de vardır inşallah hayırlısıyla en iyisi ve kesini kan testi yaptır ve dr a muayene ol bence canım...
Cok guzel cikmis sonucun tebrik ederim. Insallah sag salim kucagina alirsin.Adet tarihimin üstünden tam bir hafta geçti. Dün kan verdim 755 çıktı sonuç
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım uyuyamıyorum geceleri :)) bugün doktora gidicemCok guzel cikmis sonucun tebrik ederim. Insallah sag salim kucagina alirsin.
heyecan yapmamak insanin elinde degil heralde benmde olsa bende uyuyamazdim.Teşekkür ederim çok heyecanlıyım uyuyamıyorum geceleri :)) bugün doktora gidicem
Tabiki yap canim durman hata beklemesi daha zor cunkuKizlarr adetin.bi hafta gecikti geçen pazartesi test yaptım 0.08 çıktı ve daha hasta olmadım bundan iki hafta önce kahverengi akıntı gordum bu sabah özel bolgeme batmalar oluyordu ara ara sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yine test yapayım mı ne dersiniz bunu yaşayan canlar var mı yardım edin
Gec dollenme olabilir canm bence bi test yapmakla bisey kaybetmezsin enazindan icin rahatlar emin olmus olursun insallah bebis vardirKizlarr adetin.bi hafta gecikti geçen pazartesi test yaptım 0.08 çıktı ve daha hasta olmadım bundan iki hafta önce kahverengi akıntı gordum bu sabah özel bolgeme batmalar oluyordu ara ara sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yine test yapayım mı ne dersiniz bunu yaşayan canlar var mı yardım edin
Ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip etmiştim ve bebeğimin gelişimine büyüklüğüne bakılırsa yumurtlamadan önce hamile kalmışım.CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
Ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip etmiştim ve bebeğimin gelişimine büyüklüğüne bakılırsa yumurtlamadan önce hamile kalmışım.
Diğer günler hamile kalinmaz diye bir şey yok sadece ihtimal düşük. Adetinden 3 gün olsa nasılsa hamile kalmam diyerek korunmayip hamile kalan da var mesela.o nasıl olmuş kı canım yumurtlamadan once ve sonra ancak bır ıkı guun once ve sonra olabılırmış nasıl olmuş kı senın kı
Diğer günler hamile kalinmaz diye bir şey yok sadece ihtimal düşük. Adetinden 3 gün olsa nasılsa hamile kalmam diyerek korunmayip hamile kalan da var mesela.
ben de dün yaptırdım 125 çıktı konuşmuştuk seninle hatırlarsan seninki benimkinden de yüksek maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?