Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetime 6 gün kala kan tahlilim 0.43 çıktı. Bel kasık ağrısı mide bulantısı ara ara yaşıyorum bide midemde yama var yemek yesemde geçmiyor. Acaba bu sonuç kesin midir ? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba kızlar,
Son regl tarihim 16 Nisandı.
Bişeyler hissedince erkenden dayanamayıp 11 Mayıs da test yaptım 2. çizgi silikti daha sonra 13 Mayısda tekrar yaptım net bir şekilde çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 33.8 çıktı doktor 16 Mayıs da yani adet olmam gereken günde tekrar kan testi istedi ve yaptırdığımda 113 dü içim rahat etmedi 1 hafta daha bekleyip 21 Mayısda acile gittim tekrar yaptırdım 1215 çıktı.
Değerlerim nasıl kese artık görünür mü sizce? Ayrıca kaçıncı haftadayım sizce hesaplayamıyorum..
Bu c.tesi doktor randevum var inş keseyi görürüz kalp atışlarını duyabiliriz. İster istemez bi korku var

Kızlar nolur bana yardım edin betahcg 82 çıktı ama doktor kese goremedim dedi sizce disgebelik olabilir mi iki gündür hafif kanamam var

Kızlar nolur bana yardım edin betahcg 82 çıktı ama doktor kese goremedim dedi sizce disgebelik olabilir mi iki gündür hafif kanamam var
Değerin düşük zaten görülmemesi normal benimde 33.8 iken doktor bakmadı bile hiç görünmez diye. Kanama da belki yerleşme kanamasıdır.
İçini ferah tut ama bence hemen bi doktora da görün derim ben

Değerin düşük zaten görülmemesi normal benimde 33.8 iken doktor bakmadı bile hiç görünmez diye. Kanama da belki yerleşme kanamasıdır.
İçini ferah tut ama bence hemen bi doktora da görün derim ben
Dakkoo tsk ederim bu arada cvp yazdığın için bugün gittim doktora kan tahlilinide bugün yaptım iki gün sonra tekrar gel değerin iki katı olması gerekir dedi iki günde 160 olur mu 82

Maşallah hayırlı olsun.. 16 mayısta 4 - 5 haftalık olsan şimdi 6 haftalıksın canım.. kese görünebilir ama benim zor görünmüştü vajinal baktılar. bence cumaya falan alabilirsin randevuyu kese görünür ama kalp atışı için biraz erken..

Dakkoo tsk ederim bu arada cvp yazdığın için bugün gittim doktora kan tahlilinide bugün yaptım iki gün sonra tekrar gel değerin iki katı olması gerekir dedi iki günde 160 olur mu 82
Valla bende kızlara sordum
Çalıştığım için c.tesi ancak gidebilirim. Ama kese görünmeden kalp atışını duymadan rahat edemicem sanırım.
Birde değerlerim nasıl ki sence ? Normali böyle mi ilk gebeliğim hep bir korku tüm gün forumlarda okuyorum kiminin çok yüksek kiminin düşük kaç haftalık olduğunu da alamıyorum

Tatlım bence bi acile git kan ver hemen yapıyorlar. Ben c.tesi akşam 8 de gittim doktora dedim test yaptım silik çıktı kan testi yaptırmak istiyorum dedim hemen aldılar 1 saate de çıktı.

ben mesajı yazdıktan sonra gördüm canım .. randevuyu cumartesi alman iyi olmuş ... inşallah kalbide atıyordur yavrunun sesini duyarsın.. Değerlerinde iyi maşallah 2 günde bir 2 katına çıkmış ...ilk muayenelerde vajinal bakabilirler kese görünmüyor bazen hazırlıklı ol ... İyi haberlerle gel inşallah...

Vajinal muayenenin düşük riskini arttırdığını söylüyorlar ki birkaç yerde de okudum muayeneden sonra hafif lekelenme oldu felan diye. Pek sıcak bakamıyorum ona :/

Vajinal muayenenin düşük riskini arttırdığını söylüyorlar ki birkaç yerde de okudum muayeneden sonra hafif lekelenme oldu felan diye. Pek sıcak bakamıyorum ona :/
Bende kanama olmadi canim.zaten doktorum israrla bebege zarari yok demisti.ben dusuk yaptim ama bebek gelismemisti muayneyle ilgisi yok

Kızlar 6 mayısta doktora bebişim olmuyo diye gitmiştim doktor muayne etti herşey gayet normal sağlıklısın tam yumurtlama dönemin bu haftayı iyi değerlendir dedi. Ve doktor gittikten sonra bidaha hastalanmadım din bhcg 638 çıktı çok mutluyumm ama sanki değerim biraz düşük gibi geldi benim hesaplamalarıma göre normalde 15-17 günlük falan. Sizce normalmi merak ediyorum da

Slm bana yardımcı olabilir misiniz en son 12.4 adet oldum her 33 günde bir adet oluyorum 2 idrar gebelik test yaptım silik sonuç veriyor bu ayın 3 de yani 3.5 kadın doktoruna gittim doktor herşey yolunda yumurtlama günün olmamış bugün itibariyle 1 hafta olabilir her gün ola bilir dedi adet günüm 15.5 olmam lazımdı bugün tam 9 gün adet gecikmesinin dün yani 23.5 kan testi yaptırdım hcg tam 5 çıktı buna benzer bir durum yaşayan oldumu lütfen yardımcı olabilirmisiniz yarın tekrar kan testi yapacam hiç bir ağrı sızım yok bugün tekrar idrar testi yatım yine biraz silik çıktı ama 4 gün önceden yaptimdan biraz daha belli bugünkü yaptım kusura bakmayın hata varsa yurt dışında yasiyorum

Normaldir, herkeste farklı sonuçlar çıkıyor. Önemli olan iki günde iki katına katlaması. Hesabınızı yaparken de son regli gününüz hamileliğin ilk günü kabul edilmeli
hayırlı olsun.

İki ihtimal geliyor aklıma. Biri geç döllenme, diğeri kimyasal gebelik. Eğer geç döllenmeyse değeriniz 25.05 de test yaptırırsanız 10 ve üzeri olmalı, ama düşüyorsa kimyasal gebeliktir.

Normaldir, herkeste farklı sonuçlar çıkıyor. Önemli olan iki günde iki katına katlaması. Hesabınızı yaparken de son regli gününüz hamileliğin ilk günü kabul edilmeli
hayırlı olsun.
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bukadar yükselmemişti ama 80 e çıkıp düştü tekrar şimdi yine aynı şeyin olmasından çekiniyorum açıkçası. Yarın doktor randevumuz var inşallah herşey sağlıklıdır

İçini ferah tut. Bende korkuyorum c.tesi randevum var. Kalp atışlarını bi duysam kocaman ohhhh çekicem. Değerleri artış gösteriyor ama hala evet kesin hamileyim diyemiyorum

İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Merhaba arkadaslar ben 6ay evvel myom ameliyati oldum ve suan tesadufen 3gun evvel yaptirdigim tahlilde beta sonucum 236 doktor degerimi yeterli bulmadi dis gebelik olabilir dedi ve testi tekrarladi bugun sonucuk 520 cikti doktor yine yeterli degil biraz daha bekle dis gebelik olabilir suanki degerlerin 1000 in uzerinde olmali deyince bende biraz uzuldum tabi cunku 4senedir bekliyorum sorum sudurki boyle birsey yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…