Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Tamam canim bida baktirim ozaman gebelik degilse bi rahatsizlik var ozaman goguslerimde ((
Prolaktinin normal seviyede bu cok guzel demekki ondan degilmis. Dedigim gibi yap dikkat et kendine psikolojinide bozma varsa bile cok yeni bir gebelik olabilir 1 hafta sonra istersen baktir ama bekleyebilirsen reglin gecmesini bekle derim :)

Prolaktinin normal seviyede bu cok guzel demekki ondan degilmis. Dedigim gibi yap dikkat et kendine psikolojinide bozma varsa bile cok yeni bir gebelik olabilir 1 hafta sonra istersen baktir ama bekleyebilirsen reglin gecmesini bekle derim :)
Bekleyecem artik ozaman canim zaten ayin 9unda gogusten utrasyona gircem ozaman baktiririm nasip hersey rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin

Ben ozelde yaptirdim sonuc icin gitti hemsire cagirdi yanina yok dedi gitti. Ama hemsireler adet gunumuz gecmis olarak hesaplayip direk yok cekip gonderiyorlar. Gecip gecmedigini bilmedikleri icin :) yani banada bisey demediler

canm ne yaptın ne cıktı test sonuçların?
676 cikti bhcg dr a gittim 2 gun sonra keseyi gorduk 1 hafta geriden geliyor yumurtlaman gec olmus olabilir dedi... zaten kese de 1200lerde anca gorunur demekki yine 2 ye katlamis tekrar bhcg bakmadilar... haftaya carsamba kontrol var kese gelisimine bakariz dedi dr a sormayi unuttum telasla yolk sac gorunuyormu diye ama elimde ultrason goruntusu var yolk sac var gibi... hayirlisiyla tam gelisirde bu stresten kurtuluruz...

Adetim 28 gün sürer bugün 26. Gün yumurta hapı kullandım sonrası da 16 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Kan sonucum 76 çıktı ne kadara denk geliyor bilen var mı

Adetim 28 gün sürer bugün 26. Gün yumurta hapı kullandım sonrası da 16 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Kan sonucum 76 çıktı ne kadara denk geliyor bilen var mı
3 haftalık falan muhtemelen uzman değilim ama. hayırlısı olsun inşallah

Kusura bakmayinn Lütfen.... ama kafam karıstı kimse anlamıyor buay gebelik süphem vardı hcg rel olmaya 12 13 varken 2.5 cikti sonra 2 3 gun sonra tekrar baktirdirdim <0.0 cikti regl olmama 7 gun var suan bugun normal genel rutin hormonlarima baktirdim nonpregnant 2.8-29.2 anlayamadim onun ney oldugunj internette arastirdim hep yabanci cikiyor biliyormusuniz hanimlar....

kızlar iyi geceler. bugun adetim 6 gün gecikince idrar testi yaptım silik çizgi gördüm. kan tahlili yaptırdım ve 26.6 çıktı. bana değer düşük gibi geldi endiseleniyorum bu yuzden. karnım ağrıyor ve akıntım da fazla. daha önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım. şimdi de aynı seylerı yasamaktan korkuyorum değer sizce normal mi ?

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı? yardım

Ignenin 16. Günü derken igne olduğun günü de sayıyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…