Tamam canim bida baktirim ozaman gebelik degilse bi rahatsizlik var ozaman goguslerimdeSuanda adetiniz gecikmedi 10 gun var degilmi hcg 2 gunde bir 2 katina cikar 1 hafta sonra baktir istersen merakta kalma :) guzel bir yukselme olurda hcgde neden olmasin :) ama daha erken yaptirma
Prolaktinin normal seviyede bu cok guzel demekki ondan degilmis. Dedigim gibi yap dikkat et kendine psikolojinide bozma varsa bile cok yeni bir gebelik olabilir 1 hafta sonra istersen baktir ama bekleyebilirsen reglin gecmesini bekle derim :)Tamam canim bida baktirim ozaman gebelik degilse bi rahatsizlik var ozaman goguslerimde((
Bekleyecem artik ozaman canim zaten ayin 9unda gogusten utrasyona gircem ozaman baktiririm nasip hersey rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icinProlaktinin normal seviyede bu cok guzel demekki ondan degilmis. Dedigim gibi yap dikkat et kendine psikolojinide bozma varsa bile cok yeni bir gebelik olabilir 1 hafta sonra istersen baktir ama bekleyebilirsen reglin gecmesini bekle derim :)
Bende bekliyorum 8 hazirani . Bende 12 gun kala baktirmistim :) simdi 6 gun kaldiBekleyecem artik ozaman canim zaten ayin 9unda gogusten utrasyona gircem ozaman baktiririm nasip hersey rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
Kac cikmisti sizin 12 kala betaniz benim 14 kala 2.5 ciktiBende bekliyorum 8 hazirani . Bende 12 gun kala baktirmistim :) simdi 6 gun kaldi)
Ayniyiz hemen hemen sizi ne dediler hamilelikle ilgili benimle ebe fazla ilgilenmedi gunun gectimi kac gun var gibi sorular sormadi drek degilsin degilsin deyip yolladi12 gun kala 2.0 cikti
676 cikti bhcg dr a gittim 2 gun sonra keseyi gorduk 1 hafta geriden geliyor yumurtlaman gec olmus olabilir dedi... zaten kese de 1200lerde anca gorunur demekki yine 2 ye katlamis tekrar bhcg bakmadilar... haftaya carsamba kontrol var kese gelisimine bakariz dedi dr a sormayi unuttum telasla yolk sac gorunuyormu diye ama elimde ultrason goruntusu var yolk sac var gibi... hayirlisiyla tam gelisirde bu stresten kurtuluruz...canm ne yaptın ne cıktı test sonuçların?
Tekrardan yaptirdinizmi canim sende durum naslBen ozelde yaptirdim sonuc icin gitti hemsire cagirdi yanina yok dedi gitti. Ama hemsireler adet gunumuz gecmis olarak hesaplayip direk yok cekip gonderiyorlar. Gecip gecmedigini bilmedikleri icin :) yani banada bisey demediler
3 haftalık falan muhtemelen uzman değilim ama. hayırlısı olsun inşallahAdetim 28 gün sürer bugün 26. Gün yumurta hapı kullandım sonrası da 16 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Kan sonucum 76 çıktı ne kadara denk geliyor bilen var mı
Ignenin 16. Günü derken igne olduğun günü de sayıyor musun canım?Adetim 28 gün sürer bugün 26. Gün yumurta hapı kullandım sonrası da 16 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Kan sonucum 76 çıktı ne kadara denk geliyor bilen var mı
Hayır saymıyorum ertesi günden sayıyorumIgnenin 16. Günü derken igne olduğun günü de sayıyor musun canım?
Benim de bugün o şekilde sayınca 15. Gün. Beta hcg 63 çıktı. Çok korkuyordum iki gün önce 28 di bugün 63 olmuş inşallah iyidir. Sağ ol canım cevap verdiğin için.Hayır saymıyorum ertesi günden sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?