Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hayırlısı diyelim...oglusunla dağıt kafanı hiç...aklına bile getirme...bu hormonlar ne kadar hassas..en ufak bi strese degisiyo düzen...takma kafana...
Haklısın takmamak lazım aslında ama elimde değil. Adet olamadıkça aklımda.. Sağol buarada canım ya

Merhabalar. Bi kaç gündür kısa kısa bazen koyu bazen pembemsi ama adet kanaması gibi olmayan kanamalarım oluyodu. Ama çok az. Dünkü pembemsi kanamadan sonra bu gün test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Hastaneye gidip kan verdim o da hcg 237 çıktı. Ama onun sonucunu beklerken avuç ayam kadar kanamam oldu bende sonucu alınca doktora göstermek istedim doktor yoktu ebe vardı. Bu sonuca hamile diyemeyiz. Kanaman artarsa gel diyip geri saldı resmen. Yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum

Dün akşam 6 da 297 olan hcg bu gün sabah 8 de 367 çıktı ama koyu renkte damla damla akıntım oluyo. Doktor düşük tehlikesi olabilir dedi.

Arkadaşlar hcg 22 sinde 487 idi 26 sında 4000 olmuş tam 4+6 dayım ne zaman doktora gideyim kese gözükür mu bu değerde ? Tesekkur ederim.

Birde ornek açısından yazıyorum regle 3 gün varken negatifti 0.578 negatif diye iyiki ilaç almamisim belki bu durumda olana faydası olur.

Iyi aksamlar. Benm adetim 3-4 gun gecikti. Adete 1 gun kala degerim 47 idi. 4 gun sonra test yaptim 214 cikti. Degerim dusuk mu? Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim. Brnim gibi olup değeri yukselen var mi? Saglik ocaginda yaptırdim. Degerlerim 2000-3000 olursa doktora gidecegim. Adetim düzensiz 32-33-34-35 gun değişiyor araligim.

48 saatte 2 katı olması gerekiyor diyo doktorlar. yani yaptırdın =47
2 gün snra 94
2 gün snra 188 gibi olması gerekiyor diye biliyorum. bu sisteme göre artışın normal gözüküyor. ama yine de doktoruna danış istersen canım. sağlıkla al inşallah kucağına

Değerin güzel çıkmış.daha ne olsun.arkadaşımın 3 gün gecikmişti adeti değeri 230 çıkmıştı.şimdi nurtopu gibi oğlu var.adetin kaç gün gecikmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…