- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı? yardım
Kizlar kan testi yaptirdim daha adetime var sonuc 91.82 cikto doktor var gibi dedi :)
Ailemle esim biliyor :)Tebrik ederim canım evet var gibi duruyo ama adetine kadar bekle bence kimseye bişey söyleme. Hayırlısı olsun :)
Ailemle esim biliyor :)
hayır regl olmadım. geçen perşembe bir daha idrar testi yaptım. negatif çıktı. 8 gün gecikmiş oldum. bayağı akıntım var. bakalım artık. hayıt içtim bugün. söker belkiMerhaba canım. Bi değişiklik varmı regl oldunmu?
hayır regl olmadım. geçen perşembe bir daha idrar testi yaptım. negatif çıktı. 8 gün gecikmiş oldum. bayağı akıntım var. bakalım artık. hayıt içtim bugün. söker belki
Ya böyle hayal kırıklığı yaşamaktan skldğm için hayıt otu demleyip içtm.dedm zaten hasta olcam içiym çabuk olym bari.yalnız bugün başka bi forumda testleri sürekli negatif çıkıp da 19.gün idrar testinde silik görüp doktora gderke kan testnde 53 küsürü gören bir arkadaş okudum.kan gelmeyene kadar umut kesilmez diyelim bekleyelim.senin normalde gecikir mi peki?Canım benim adetimden 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı çok net bi şekilde keşke ilaç içmeden önce bi kan testi yaptırsaydın nolur nolmaz. Bazen testler yanıltabilyo.
Bi üste yazdığım şey senin için de geçerli canım.rahim kalınlaşması var dediyse bence bi kaç güne yeniden baktır ayrcaArkadaslar benimde gunum 22 gun gecti 17 gun bthcg 2 cikti dr rahim kalinlasmadi var dedi simdi 1 hafta gecti üzerinde hala adet olmadim sizce beta hcg negatif olup yukselir mii
haber ver bugünkü kontrolünden sonraYarina tekrar randevu aldim suan cok bel agrim var inşallah hayrli haberler veririmm 15 aydr olmuo esimde biraz problem bende biraz problem 1 basarisz asilama inşallah rabbim buyuk psikolojik olarakta pek ii deglm
Ya böyle hayal kırıklığı yaşamaktan skldğm için hayıt otu demleyip içtm.dedm zaten hasta olcam içiym çabuk olym bari.yalnız bugün başka bi forumda testleri sürekli negatif çıkıp da 19.gün idrar testinde silik görüp doktora gderke kan testnde 53 küsürü gören bir arkadaş okudum.kan gelmeyene kadar umut kesilmez diyelim bekleyelim.senin normalde gecikir mi peki?
Evet canım kese görünür, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaharkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Canım aynı durumu geçen hafta yasadimSelam kızlar, bana yardım eder misiniz? Ben adetime 2 hafta kala kan testi yaptırdım. Sonuç 0.37 çıktı, adetimi 1 gün geçince tekrar yaptırdım sonuç 0.12 çıktı. Duramadım adetimi 3 gün geçince yine yaptırdım sonuç 2 çıktı. Negatif yani ama biraz yükselme var. Doktoru aradım bu tarz durumlar oluyormuş yani sonradan yükseldiği oluyormuş. 5- 6 gün bekle yine olmazsan test yaptır dedi. Aranızda bu tarz örnekler yaşayanlar var mı? Hiç gecikmem olmazdı kafayı yiyeceğim...
Benim 10 bucuk aylık bir oğlum var zaten. Şuan çok erken benim için. Allahın dediği olur 5- 6 gün daha bekleyeceğim. Sonra tekrar test yaptıracağım. Olurum inşallah ben de hayırlısı.Canım aynı durumu geçen hafta yasadim
Adetten 1 gün önce kan tahlilinde 0.494 çıktı adetime 4 gün geçti
Çok bunalmıştım tekrar kan tahlili yaptirdim sonuç 3.6 çıktı
Doktorum yükselme var dedi
Ama aksama adet oldum allah herkese hayırlı bebek haberi almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?