Arkadaşlar adetine 4 gün var 237.6 çıktı nasil
Kızlar degerim 62 cıktı :) adetime 5 gün vardı
Yarın gidicem tekrar bakalım kaç oldu :)Tekrarladınız mı sonra.? Maşallah ne güzel çıkmış :)
Bencede gayet iyi tebrik ederim :)Arkadaşlar adetine 4 gün var 237.6 çıktı nasil
Sat 27 mayıs, 22 haziran beta hcg 354
Maşallah :) doktora gittiniz mi? Sat'larımız aynı ancak ben bu Hcg yi ayın 27 is gibi falan yakaladım. Benimki geç döllenme galiba :)
Bende bulantı olmadı henüz. Bir aksilik mi var diye korkuyorum. Sizde durum ne boza? Bulantınız, ağrınız var mı?
Bende şimdilik göğüs ağrısı ve dolgunluğu, bir de ara ara regl ağrısı gibi bir durum var. Bulantı vs yok. Ben de korkuyorum ama henüz doktora gitmediğim için sanırım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız cuma gideceğim ben doktora.
Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.lekelenmen adetin kaçıncı günü olmuştu ve adetin kaçıncı günü test yapmıştın acaba.19.günümde lekelenme oldu.27.günümde yani adet günüm idrar negatif.Bana erken uyarı veren uçuk pembe akıntı oldu. Gördüğüm gibi gebe olduğumu anladım. 5 aydır bu işleri araştırıyordum çünkü:)) Doktora hcg değerimi aldıktan 1 gün sonra gittim. Gördü hayırlı olsun dedi. Kontrolü yaptı kist mist yok dedi. Bu süreçte Yapmam gerekenleri anlattı. Dün için randevu vermişti ve Kesemi gördük. Tekrar hcg istemedi. Hcg yüksek ya da alçak demedi. İkizden şüphelenmiştim ben de ancak tek kese çıkınca pek umursamadım. Ancak ben ultrasona hazırlanırken 'hormonları uçmuş zaten' demiş eşime. İki hafta sonra tekrar gel kalp atışını dinleyeceğiz dedi. Durum bu. İnternetten Haftalık hcg değerlerine bakarsanız sizinki de 4. Hafta için gayet iyi görünüyor. İlk kan testini aldığımda orayı kontrol etmiştim.4. Hafta için en düşük hcg 20 lerde en yükseği ise 420lerdeydi. Bu değerler, sağlıklı sonuçlanan gebelikler için referans değerler sanırım. Biraz uzun anlattım ama:)) durum bu işte.
Bende de oluyor o ağrı. Doktor çok güzel, yerleştikçe kasların geriliyor. Gerilmese ağrın olmaz salar keseyi falan dedi. Bulantı konusunu kendi söyledi. Bundan sonra bulantıların başlayabilir panik yapma dedi ama henüz başlayan bir şey yok.
Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.lekelenmen adetin kaçıncı günü olmuştu ve adetin kaçıncı günü test yapmıştın acaba.19.günümde lekelenme oldu.27.günümde yani adet günüm idrar negatif.
Son adet tarihim 3 haziranSon adet olduğunuz tarih nedir?
Son adet tarihim 3 haziran
Cevabın için çok teşekkür ederim.tekrar test yapıcam.2 yıldır istiyoruz bizde.inş bu ay olmuştur.Sanırım sen testi dün yaptın, tarih olarak belirtmediğin için anlayamadım sanırım. Bugün tekrar test dene. İkinci çizgi çok hafif, silik de olsa belli eder kendini. Benim ikinci çizgi %50 belirgindi iki testte de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?