Gayet normal hiç merak etme bir hafta sora testi tekrarla.Son ölçüm sonucum 131.4 çıktı kızlar bugün normalde adetimin ilk günü olmalıydı. İlk ölçüm 17.91 Ertesi gün 55.51 ve dün ölçtürtmedim bugünde işte 131.4 çıktı. Normal ilerliyor heralde. Ay stres yaptım resmen yaaa
G gzde12 aynen dediğin gibi ben de beklemeyi tercih ettim. Elevitin içinde 0,4 mg folik asit ve birsürü diğer vitamin var. Doktorum cumartesi geldiğinde Yeni şeyler de yazacağım şimdi buna devam et dedi.Yok alttan muayne olan cok ınsan var bı tehlıke oldugunu dusunmuyorum, ben cok hoslanmadıgım ıcın 5 bıne yukselmesını bekledım zaten 4 gun bekleyınce yukselıyor. 4 gun once gıdecegıme 4 gun sora gttim tercih meselesi tamamen:) Ben gebe kalmadan 2 ay once folio baslamıstım. Doktorumda onu onerdı hali hazırda kullandıgımı belirtince cok ıyı yapmıssın dedi. 29 unda benım de kontrolum muhtemelen ilk 3 ay bıttıgı ıcın bıraktıracaktır. Elevit içinde folik asit var mı? Başlamadıysan hemen folik asit başla folio içinde b12 de var.
Ayy çok heycanlı :) ne çıktı testinin sonucu :)çok saolpapatyaozu :) yarınki doktor randevumu haftaya cumartesiye aldırdım. çünkü daha görünecek seviyede değil, 1 hafta sonra aslında belli olmalı o yüzden haftaya erteledim 1 hafta daha sabredicem. bu arada akşam test yaptırıcam onu haber ederim =)
Canım son adet tarihinin basladigi ilk gününden hesap et kaç haftalık oluyosa o.adetin kaç gün olduğunun bi önemi yok bide Dr.ultrason görüntüsüne gore bebeğin kaç haftaya uyumlu onu söyler.soyle soyleyim benim geçtiğimiz pazartesi tam 7 haftalikti ama ultrasonda 6 hafta 4 gün lük göründüKızlar bir sorum olacak şimdi genelde ortalama 28 günde bir adet olunmasına göre haftalar hesaplanmış ve bebek oluşumları ona göre anlatılmış. Ama ben 23-24 günde bir adet oluğum için neredeyse 1 hafta oynuyor. Benim sat 30 ekim ve şuan 4. Haftanın sonundayım ama aslında adetim geçeli de 5 gün olmuş olacak. Biraz kafam karıştı genel olarak diğer hamilelerin 5. Haftası şimdi benim 4. Haftam mı oluyor? Ben kendimi takip ederken 5 haftalık gibi mi takip etmeliyim? En iyisini doktor söyleyecektir biliyorum ama yine de benzer durumda olanlar varsa ya da bir fikri olanlar paylaşırsa sevinirim
Hımm o zaman ben şuan tam 4+0 ım. Ama adet olmam gereken tarihin üzerinden de 5 gün geçmiş durumda. Ya kafam şu yüzden karıştı 4 hafta gebelikler diye videoları izlerken hep diyorlar ki daha beklenen adet gecikmesi henüz olmamıştır falan aslında benim oldu ve baya gün geçti. Neyse O zaman Cumartesi doktora gittiğimde 4+6 olacağım. O da muayenede söyler zatenCanım son adet tarihinin basladigi ilk gününden hesap et kaç haftalık oluyosa o.adetin kaç gün olduğunun bi önemi yok bide Dr.ultrason görüntüsüne gore bebeğin kaç haftaya uyumlu onu söyler.soyle soyleyim benim geçtiğimiz pazartesi tam 7 haftalikti ama ultrasonda 6 hafta 4 gün lük göründü
Sen test yaptırdın var çıktı demi kaç günde adet olduğunun bi önemi yok asl olan senin sat in ilk gunu. Sen 25 günde bi düzenli adet oluyosan ve gecikme varsa daha erken öğrenmiş oluyorsun bazıları 35 te bi düzenli oluyosa bide gecikmesi olacak ona gore daha geç öğrenmiş olacak.b enim sat 3 ekim 7 hafta 6 günlük şuanda benim ordan hesapla artık:)Hımm o zaman ben şuan tam 4+0 ım. Ama adet olmam gereken tarihin üzerinden de 5 gün geçmiş durumda. Ya kafam şu yüzden karıştı 4 hafta gebelikler diye videoları izlerken hep diyorlar ki daha beklenen adet gecikmesi henüz olmamıştır falan aslında benim oldu ve baya gün geçti. Neyse O zaman Cumartesi doktora gittiğimde 4+6 olacağım. O da muayenede söyler zaten
Bence sen sanslisin bizden 1 hafta önce öğrenmiş oluyorsun bebisin varlığınıHımm o zaman ben şuan tam 4+0 ım. Ama adet olmam gereken tarihin üzerinden de 5 gün geçmiş durumda. Ya kafam şu yüzden karıştı 4 hafta gebelikler diye videoları izlerken hep diyorlar ki daha beklenen adet gecikmesi henüz olmamıştır falan aslında benim oldu ve baya gün geçti. Neyse O zaman Cumartesi doktora gittiğimde 4+6 olacağım. O da muayenede söyler zaten
Canım teşekkürler cevaplar için birazcık kafam karışmıştı şimdi daha net. O zaman sadece erken öğrenme faktörü var okadarBence sen sanslisin bizden 1 hafta önce öğrenmiş oluyorsun bebisin varlığını
Bu sonuç ciktiginda adetin ne kadar gecikmisti?Merhaba kizlar asiri kasık agrisiyla doktora gittim ultrasondan sonra beta testi istedi ve sonuc 97.47 çıktı 1 hafta sonra salı günufe ultrasonda görürüz dedi . Sizce sonuc nasil ve ben daha once bi cok kez yanildigim icin hala bi korku var icimde
Bence normal önemli olan zaten 2 kat artis olması haftaya keseyi gorebilirsin bence de2 gün gecikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?