Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gayet normal hiç merak etme bir hafta sora testi tekrarla.

Arkadaşlar merhaba hepinize Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Sizlere bir şey danışmak istiyorum son adet tarihim 29.10.2016, ondan bir önceki 4.10.2016, ondan da bir önceki 07.09.2016.
Aşılama yapıldı 2 ay önce negatif oldu 1 ay doktorum dinlen dedi spontane gelişti. Beklenen adet tarihim dün ya da bugün, normalde adetlerim 27-28 günde bir olur. Dün çok az kahverengi sonra pembe renk geldi normalde ardından kırmızılar basardı kesildi tamamen şeffaf oldu şüphelendim. Bugün sabah hcg testi yaptırdım 5.1 çıktı. Doktorum şüpheli dedi yarın bir daha bakalım kan değerine dedi. Siz duydunuz mu böyle değer?

kızlar merhabalar aranızda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan var mı acaba varsa kaç ay sonra hamile kaldınız? kafam çok karışıkta ben çektireli 2 ay oldu doktor 3 ay içinde olmazsa tüp bebek yapalım diyor iki senelik evliyim bir kimyasal birde dış gebelik geçirdim sizce hemen tüp bebek yapmalıyım yoksa beklemelimiyim yardımcı olurmusunuz??

G gzde12 aynen dediğin gibi ben de beklemeyi tercih ettim. Elevitin içinde 0,4 mg folik asit ve birsürü diğer vitamin var. Doktorum cumartesi geldiğinde Yeni şeyler de yazacağım şimdi buna devam et dedi.

Ayy çok heycanlı :) ne çıktı testinin sonucu :)

Kızlar bir sorum olacak şimdi genelde ortalama 28 günde bir adet olunmasına göre haftalar hesaplanmış ve bebek oluşumları ona göre anlatılmış. Ama ben 23-24 günde bir adet oluğum için neredeyse 1 hafta oynuyor. Benim sat 30 ekim ve şuan 4. Haftanın sonundayım ama aslında adetim geçeli de 5 gün olmuş olacak. Biraz kafam karıştı genel olarak diğer hamilelerin 5. Haftası şimdi benim 4. Haftam mı oluyor? Ben kendimi takip ederken 5 haftalık gibi mi takip etmeliyim? En iyisini doktor söyleyecektir biliyorum ama yine de benzer durumda olanlar varsa ya da bir fikri olanlar paylaşırsa sevinirim

Canım son adet tarihinin basladigi ilk gününden hesap et kaç haftalık oluyosa o.adetin kaç gün olduğunun bi önemi yok bide Dr.ultrason görüntüsüne gore bebeğin kaç haftaya uyumlu onu söyler.soyle soyleyim benim geçtiğimiz pazartesi tam 7 haftalikti ama ultrasonda 6 hafta 4 gün lük göründü

Hımm o zaman ben şuan tam 4+0 ım. Ama adet olmam gereken tarihin üzerinden de 5 gün geçmiş durumda. Ya kafam şu yüzden karıştı 4 hafta gebelikler diye videoları izlerken hep diyorlar ki daha beklenen adet gecikmesi henüz olmamıştır falan aslında benim oldu ve baya gün geçti. Neyse O zaman Cumartesi doktora gittiğimde 4+6 olacağım. O da muayenede söyler zaten

Sen test yaptırdın var çıktı demi kaç günde adet olduğunun bi önemi yok asl olan senin sat in ilk gunu. Sen 25 günde bi düzenli adet oluyosan ve gecikme varsa daha erken öğrenmiş oluyorsun bazıları 35 te bi düzenli oluyosa bide gecikmesi olacak ona gore daha geç öğrenmiş olacak.b enim sat 3 ekim 7 hafta 6 günlük şuanda benim ordan hesapla artık:)

Bence sen sanslisin bizden 1 hafta önce öğrenmiş oluyorsun bebisin varlığını

Merhaba kizlar asiri kasık agrisiyla doktora gittim ultrasondan sonra beta testi istedi ve sonuc 97.47 çıktı 1 hafta sonra salı günufe ultrasonda görürüz dedi . Sizce sonuc nasil ve ben daha once bi cok kez yanildigim icin hala bi korku var icimde

Bu sonuç ciktiginda adetin ne kadar gecikmisti?

Cok teşekkür ederim gercekten. Beklenmedik bir mucize oldugu için hep bi tereddut var. Pazartesi testi yaptirdim doktorum onumuzdeki salı gunune randevu verdi kesede görmek için görünce rahatlicamm biraz daha

Kızlar selam ben 4 haftalık hamileyim ayın 25'inde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün geciktim 28'inde test yaptırdım. Bebeğimin kesesini de gördüm. Size danışmak istediğim beta hcg değerim 3855.00 cıkmıstı. Doktor herhangi bir yorum yapmada 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım Dedi. Ama duyan herkes değerin çok Yüksek cıkmıs diyor.Sizce bu anormal mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…