Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ben çok agırlaştım bi bilsen belim çok agrıyor eşim olmasa zor kalkıcam yerimden allahtan yardım ediyor sagolsun sen nasılsın bakalım ne kadarlık oldun canım

kıyamam canım benimm yaa biz de yarın 26 haftalık olacaz canımm
maşalah canım size az kaldııı ayy o gün bi gelseeeeee
bizde iyiyz teyzesi büyüyoruz bakalım

kıyamam canım benimm yaa biz de yarın 26 haftalık olacaz canımm
maşalah canım size az kaldııı ayy o gün bi gelseeeeee
bizde iyiyz teyzesi büyüyoruz bakalım

hayırlısıyla gelir hayatım merak etme ama zaman ilerledikçe agırlaşıyor insan görüceksin bak sende rabbim hayırlısı olsun sıra size salmama az kaldı tatlım aman kendine dikkat et

slm arkadaşlar bende kanda hamilelik testi yaptırdım sonuç 39.6 çıktı sizce ne oluyor

yeni anne adaylarını candan tebrik ediyorummmmmm çok sevindimmm İnşallah Allah tamamına erdirirrrr..... Darısı artık ben ve benim gibi bebiş isteyenlerin başınaaaa inşallahhhhhh (AMİNNN)

kızlar kahverengi akıntım var bu ne şimdi panik yaptım ya 32 değerle kimyasalda değil dedi doktorum daha regline 4 gün varken bu değer çok iyi demişti ama

canım1500 ü geçmişti degerim kalp atışlarını duydum kızımın sen duydun mu peki kalp atışlarını ve ne kadarlık oldun şu anda kendine dikkat et

hımm anldım canım..ben bir kez kan yaptırdım oda ilk öğrendiğimde..dr. gerek yok tekrarlamay demişti..pazartesi gittik kesemizi gördük o zamanda 6+2 daha cok kücük kalp atışları duyulmaz dedi dr...salı gidicez kalp atışları için inşallah rabbim pıt pıtlarıda duymayı nasip eder...şuanda 6+5 oldun salı günü 7+3 olucaz inşallah duyarız...

kızlar kahverengi akıntım var bu ne şimdi panik yaptım ya 32 değerle kimyasalda değil dedi doktorum daha regline 4 gün varken bu değer çok iyi demişti ama

canım endişelenme benimde oldu adetten önce lekenmem ve iki sürdü..bayramda biraz falza hareket edince tekrardan başladı dr. düşük tehlikesi için iğne verdi onu kullanıyorum..dr. gidince sende söyle önlem olsın..fazla yorma kendini inş. bebişin annesini bırakmaz..

sağol canım ama korktum açıkçası çok erkenmi sevindim dedim senin hcg kaç çıkmıştı ve hangi gün yaptırmıştın canım relin geçmiş miydi yaptırdığında

sağol canım ama korktum açıkçası çok erkenmi sevindim dedim senin hcg kaç çıkmıştı ve hangi gün yaptırmıştın canım relin geçmiş miydi yaptırdığında

canım korkma allahım korusun..
ben adetten sonraki gün yaptırdım 118.16 cıktı ama ben gec yumurtlamıştım adetten sonraki 18. günde yumurtladım ovulasyondan biliyorum onunla karşılaştırınca normal cıktı değer..eğer sende biliyosan onunla karşılatırabilrisin..

hayatım ovulasyon günü oalarak tam olarak hangi günü baz alıyoruz onu anlayamadım canım ben ovulasyon testinde 2.çizgiyi tam koyu gördüğümüz gün mü oluyor ovulasyon günü yoksa ondan sonraki gün çatlamıştır büyük olasılıkla o gün mü oluyor ovulasyon günü canım

oğlakcım senin adına çok sevindim canım rabbim kuacğına aldığın günleride göstersin ben malesef bugün öğleden sonra adet oldum ve ilk etapta siyah geldi şimdi şimdi normale döndü bu neydi anlamadım ama umutlar bidahaki aylara ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…