canım ben çok agırlaştım bi bilsen belim çok agrıyor eşim olmasa zor kalkıcam yerimden allahtan yardım ediyor sagolsun sen nasılsın bakalım ne kadarlık oldun canım
kıyamam canım benimm yaa biz de yarın 26 haftalık olacaz canımm
maşalah canım size az kaldııı ayy o gün bi gelseeeeee
bizde iyiyz teyzesi büyüyoruz bakalım
slm arkadaşlar bende kanda hamilelik testi yaptırdım sonuç 39.6 çıktı sizce ne oluyor
kızlar hcg değerim bugün 32.7 iki günde 5 kat artmış hamileyimmmm
oh canım maşallah maşallah darısıda bizlere inşallah
kızlar kahverengi akıntım var bu ne şimdi panik yaptım ya 32 değerle kimyasalda değil dedi doktorum daha regline 4 gün varken bu değer çok iyi demişti ama
kıyamam canım benimm yaa biz de yarın 26 haftalık olacaz canımm
maşalah canım size az kaldııı ayy o gün bi gelseeeeee
bizde iyiyz teyzesi büyüyoruz bakalım
canım1500 ü geçmişti degerim kalp atışlarını duydum kızımın sen duydun mu peki kalp atışlarını ve ne kadarlık oldun şu anda kendine dikkat et
kızlar kahverengi akıntım var bu ne şimdi panik yaptım ya 32 değerle kimyasalda değil dedi doktorum daha regline 4 gün varken bu değer çok iyi demişti ama
canım endişelenme benimde oldu adetten önce lekenmem ve iki sürdü..bayramda biraz falza hareket edince tekrardan başladı dr. düşük tehlikesi için iğne verdi onu kullanıyorum..dr. gidince sende söyle önlem olsın..fazla yorma kendini inş. bebişin annesini bırakmaz..
sağol canım ama korktum açıkçası çok erkenmi sevindim dedim senin hcg kaç çıkmıştı ve hangi gün yaptırmıştın canım relin geçmiş miydi yaptırdığında
canım korkma allahım korusun..
ben adetten sonraki gün yaptırdım 118.16 cıktı ama ben gec yumurtlamıştım adetten sonraki 18. günde yumurtladım ovulasyondan biliyorum onunla karşılaştırınca normal cıktı değer..eğer sende biliyosan onunla karşılatırabilrisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?