allah nazarlardan korusun canım
sağol canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür ara arar giriyorum uzanıyorum sürekli akıntılarım rengide normala döndü cok şükür..rabbim korusunn..sen orda hangi dr. gidiyosun..bizim bu gectiğimiz yaz geliboluya tayin cıktı taşındık ordan burdada hiç iyi dr. yok mecbur çanakkaleye gidiyoruz..çanakkalede uzak yol baya yoruyo ama mecburum..keşke orda olsaydık hiç olmassa orda dr. imkanı cok burda iki dr. var birisinle tartışdım birisi askeri dr. özeli yok...
canım doktora gıtmekten kafayı yedım 2 doktor yara var dondur dedı özel hastaneye gıttım bugun yaran yok hamile kalman için sorun yok kafandan atmadan hamıle kalamazsın dedı asla bebek dogurmadan rahmıne operasyon yaptırma dedı 6 ay içinde hamıle kalmazsan gel dedı bu arada doktorlardan uzak dur takı adetın ciddi oranda gecıkeseye kadar dedı takıntı yaptım dua edın
abrel byn kutluay trabzon nerelerdensın canlarım kalb gerı sayım nasıl gıdıyor canım duamızdasın
tatlım saolasın sen nasılsın nasıl gdiyo agırlaştım şimdiden ne yapcam blmiyorum calışamlaar nasıl bak durmadan yapma rahm yoruyormuş haber,n olsun
Benim de son adet tarihim 26 Ekimdi. Dün yani 26 Kasım' da Beta HCG testi yaptırdım. 328 çıktı doktorum hamilesin dedi. Zannediyorum 4 haftalık. Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.
Benim de son adet tarihim 26 Ekimdi. Dün yani 26 Kasım' da Beta HCG testi yaptırdım. 328 çıktı doktorum hamilesin dedi. Zannediyorum 4 haftalık. Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.
inşaallah canım benım az kalmıs bıcırığı kucagına almaya allah bahtından güldürsün canımcanım benim bak sana şunu söyliyeyim bişeyin üstüne çok gidersen o iş sarpa sarıp sanki seninle inat ediyormuş gibi olmuyor ben çok yaşadım evliligimin yedinci ayında hamile kaldım ama kalmadan önca çok ugraşmıştım senin gibi git doktora gel doktora hepsi başka söyledi daha snra artık oluruna b ıraktım bana hamile kalamazsın dedi doktorlar yıkılmıştım eşime dedim boşanalım ben çocuk sahibi olamıycakmışım dedim onun destegi ile oluruna bıraktık artık olursa olur dedik ve rabbim bana kızımı nasip eyledi bu o kadar mucize ki anlatamam beklemedigin ümit kestigin anda buluyor seni sabırlı ol kafandakileri at toparlanlan canım arkadaşım eminim herşey yoluna girecektir teyzesi sayım devam 53 gün rabbim hayırlısıyla dogunca resmini çekip göstericem size
tatlım saolasın sen nasılsın nasıl gdiyo agırlaştım şimdiden ne yapcam blmiyorum calışamlaar nasıl bak durmadan yapma rahm yoruyormuş haber,n olsun
kızlarrr benim adetim 1 hafta geçti ve belirtilerim çok yüksekkk...
dün kan tahlili yaptırdım 2.60 çıktıı...
ama belirtilerim devam ediyorrr..
komşum yumurtlama döneminden sonra hamile kalmış olabilirsin diyorr...
bir fikriniz var mı acabaa??
canım doktora gıtmekten kafayı yedım 2 doktor yara var dondur dedı özel hastaneye gıttım bugun yaran yok hamile kalman için sorun yok kafandan atmadan hamıle kalamazsın dedı asla bebek dogurmadan rahmıne operasyon yaptırma dedı 6 ay içinde hamıle kalmazsan gel dedı bu arada doktorlardan uzak dur takı adetın ciddi oranda gecıkeseye kadar dedı takıntı yaptım dua edın
canımsın saıl btanem sende ben gbssin asker eşi sanırım bze artık özel bakıo araştır br bakalım dr canım ya işnan hamile kaldıgında dr daha cok lazım habersiz bırakma öpüldün canım
abrelim canım çok zor oluyor yatmak ya biraz daha geçsinde sen gör daha çok agırlaşacaksın gamzelim nerelerdesin
canım nasılsın bakalım gelinim nasıllarmış bakayım valla bzde unkapanına beşik bakmaya giiyoruz ben moblya alamayacam eşimin tayni temmuzda ank gelcek buradan hiç bir eşya götürmüyorum oradan sıfır alcaz bu yüzden sökülebilir bir şey alcam bir kaç aylıgına zaten 4 aylık felan olcak babamız gelene kadar ank istem,yorum ist alıştım ne yapcam bilmyorum kayınbabam bizi yanında istiyo bu son taynimiz artık orada emekli olcaz doğu bitio allahın zniyle sen aldın mı tatlım br şeyler minnak a:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?