Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ben burda necmettin beye gidiyorum çok memnunum can hastanesinde özel yani dışarıdan bi çok hastası var çok ilgili alakalı sagolsun

canım benim bak sana şunu söyliyeyim bişeyin üstüne çok gidersen o iş sarpa sarıp sanki seninle inat ediyormuş gibi olmuyor ben çok yaşadım evliligimin yedinci ayında hamile kaldım ama kalmadan önca çok ugraşmıştım senin gibi git doktora gel doktora hepsi başka söyledi daha snra artık oluruna b ıraktım bana hamile kalamazsın dedi doktorlar yıkılmıştım eşime dedim boşanalım ben çocuk sahibi olamıycakmışım dedim onun destegi ile oluruna bıraktık artık olursa olur dedik ve rabbim bana kızımı nasip eyledi bu o kadar mucize ki anlatamam beklemedigin ümit kestigin anda buluyor seni sabırlı ol kafandakileri at toparlanlan canım arkadaşım eminim herşey yoluna girecektir teyzesi sayım devam 53 gün rabbim hayırlısıyla dogunca resmini çekip göstericem size

abrel byn kutluay trabzon nerelerdensın canlarım kalb gerı sayım nasıl gıdıyor canım duamızdasın

tatlım saolasın sen nasılsın nasıl gdiyo agırlaştım şimdiden ne yapcam blmiyorum calışamlaar nasıl bak durmadan yapma rahm yoruyormuş haber,n olsun

canım az kaldı sabredelim bak çift sayıya düştük gün sayıyoruz nasılsın rabb,m yardımcımız olsun

Benim de son adet tarihim 26 Ekimdi. Dün yani 26 Kasım' da Beta HCG testi yaptırdım. 328 çıktı doktorum hamilesin dedi. Zannediyorum 4 haftalık. Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.

Benim de son adet tarihim 26 Ekimdi. Dün yani 26 Kasım' da Beta HCG testi yaptırdım. 328 çıktı doktorum hamilesin dedi. Zannediyorum 4 haftalık. Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah.

canım degerin çok güzel çıkmış rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

değerin çok güzel hayatım benim beklenen regli 28 kasım dün hcg 64tü canım

Teşekkür ederim Kalb ve Oğlak75 arkadaşım. Doktor değerim hakkında bir şey söylemedi. Sadece hamilesin dedi daha kese gözükmez dedi. Ultrasona sormadı. Oğlak 64 değer hamile olduğunu göstermez mi sonuçta 5' den yukarısı hamile sayılıyormuş ya

inşaallah canım benım az kalmıs bıcırığı kucagına almaya allah bahtından güldürsün canım

tatlım saolasın sen nasılsın nasıl gdiyo agırlaştım şimdiden ne yapcam blmiyorum calışamlaar nasıl bak durmadan yapma rahm yoruyormuş haber,n olsun

canım bizim herifge yumurtlama zamanım dedım adam 5 gün yanımdan kactı çalışmalar aksamada canım kendıne dıkkat et yorma kendını

kızlarrr benim adetim 1 hafta geçti ve belirtilerim çok yüksekkk...
dün kan tahlili yaptırdım 2.60 çıktıı...
ama belirtilerim devam ediyorrr..
komşum yumurtlama döneminden sonra hamile kalmış olabilirsin diyorr...
bir fikriniz var mı acabaa??

selam kızlar ben beklenen adet tarihimde beta hcg 150 idi. iki hafta geçti üzerinden şimdi 957 ve kese belli belirsiz dedi doktor. karından bakıor çok küçük dedi ama iki haftada ancak 957 ye yükselmesi garip değil mi yaa

canımsın saıl btanem sende ben gbssin asker eşi sanırım bze artık özel bakıo araştır br bakalım dr canım ya işnan hamile kaldıgında dr daha cok lazım habersiz bırakma öpüldün canım

canımsın saıl btanem sende ben gbssin asker eşi sanırım bze artık özel bakıo araştır br bakalım dr canım ya işnan hamile kaldıgında dr daha cok lazım habersiz bırakma öpüldün canım

yanlış olldu gamzelikız yazmıştım yatarak yazıom da anammm ne olcak kalkamıom

abrelim canım çok zor oluyor yatmak ya biraz daha geçsinde sen gör daha çok agırlaşacaksın gamzelim nerelerdesin

canım nasılsın bakalım gelinim nasıllarmış bakayım valla bzde unkapanına beşik bakmaya giiyoruz ben moblya alamayacam eşimin tayni temmuzda ank gelcek buradan hiç bir eşya götürmüyorum oradan sıfır alcaz bu yüzden sökülebilir bir şey alcam bir kaç aylıgına zaten 4 aylık felan olcak babamız gelene kadar ank istem,yorum ist alıştım ne yapcam bilmyorum kayınbabam bizi yanında istiyo bu son taynimiz artık orada emekli olcaz doğu bitio allahın zniyle sen aldın mı tatlım br şeyler minnak a:))

canım çok şükür iyiyiz artık gün sayıyoruz biliyorsun ama geçmek bilmiyor bende mobilya istemedim lüx oyun parkı dediklerinden begendik annanesi istanbuldan getirecek şimdi ben daha hiç bişey almadım canım bi kaç parça zıbın kıyafet o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…