hımm anladım canım evet tanıyorum cok duymuştum ismini ama bir türlü gitmek nasip olmadı..gidemedende tayin cıktı zaten..çanakkale anadolu hastanesinde mehmet ali kılçık diye bir dr. bulduk cok memnunum cok şükür cok ilgili bir dr. daha önce hiç bir dr bana guatır testi yapmamıştı bu dr. yaptı ve guatır yüksek cıktı bu hafta gidince testi tekrarlayıp yine aynı cıkarsa ilaç tedavisine başlıcak yani cok yakından takip ediyo sağolsun...canım ben burda necmettin beye gidiyorum çok memnunum can hastanesinde özel yani dışarıdan bi çok hastası var çok ilgili alakalı sagolsun
evet canımm asker eşiyim valla artık taşınmaktan kına geldi ama ne yapalım her mesleğin cilveleri var..bu sene olmasa seneye kesinlikle doğuya tayinciyiz inşallah bebişim sağlıklı gelirde doğuya bebişimle giderim hiç olmassa arkadaş olur bana orda...yanlış olldu gamzelikız yazmıştım yatarak yazıom da anammm ne olcak kalkamıom
abrelim canım çok zor oluyor yatmak ya biraz daha geçsinde sen gör daha çok agırlaşacaksın gamzelim nerelerdesin
gamzelim guatr bendede çıktı euthyrox dye bi ilaç veriyorlar hamileler için dozları var ben 25 likle başladım snra 50 olana geçirdi beni çok şükür bi sorun çıkmadı düzeldi bebegimide etkilemedi doktoruna söyle muhakkak ilgilensin onunla çünki çocukta zeka geriligi yapıyormuş ben 5 haftada başlamıştım seninki gizli guatr mı
canım sağolsun cok ilgili dr,umuz daha önce hiç yapılmamıştı zaten bu hemen önce onu yaptı..guatır testi 3 hafta bir olunca 3 hafta bu hafta doluyo o zaman tekrarlayıp ona göre yazıcak ilacımızı..
canım benim T3 - T4 yüksek cıktı gizlimi değilmi bilmiyorum hamile kalmadan öne cıkmamıştı..bakalım artık salı belli olucakk..ayy nasıl heyecanlıyım sorma bebişimin pıt pıtlarını görücezz inşallahh.....
seni çok iyi anlıyorum canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah çok güzel bi duygu hele o tekmeciklerini hissetmek daha güzel o zaman daha iyi anlarsın o duyguyu
canım çok şükür iyiyiz artık gün sayıyoruz biliyorsun ama geçmek bilmiyor bende mobilya istemedim lüx oyun parkı dediklerinden begendik annanesi istanbuldan getirecek şimdi ben daha hiç bişey almadım canım bi kaç parça zıbın kıyafet o kadar
ya sorma tekemelemek manyak duygu onun tepişmasi ama artık set oynuyo acıtıo ben kız 1 kg 100 g. olmuş sennki kaç klo tatlım
biz şırnak canım ama ben ist şu anda demek sende cekecen allah yardımcın olsun seneye sanırım tayin sizn biz gelcez
siz gtceksinz
kızlarrr benim adetim 1 hafta geçti ve belirtilerim çok yüksekkk...
dün kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktıı...
ama belirtilerim devam ediyorrr..
komşum yumurtlama döneminden sonra hamile kalmış olabilirsin diyorr...
bir fikriniz var mı acabaa??
kızlarrr bana cvp verebilecek biri yok mu??
üzgünüm canım ama 5 altındaki değerler negatif olarak belirleniyo ve reglinin 1 hafta geçmiş olmasıyla eğerki gebe olsaydın yüksek bi değer çıkmalıydı. amaki komşunun dediğide belki olabilir ama benim bilgilerim bundan yana
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ciciş anneler bebişler ne durumda biz iyiyiz hatcecim canım nerelerdesin
benim komşum 20 senelik ebe ve bu durumla çok karşılaştıgını söylüyorr...
acaba benim durumumu yaşayan var mı daha önce??
akadaşlar nerde yapıyorsunuz kan testini ücretlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?