günaydın canım bende hamilelikle ılgılı bırsey düşünmeyeyım dıye kendıme ev işlerine yogunlaştırdım:) durmadan sil süpür canım bebişlere hazırlık başlamış allah kucagınıza almayı nasip etsın bu aylarda dıkkat edın kendınızı yormayın canım dualarımızdasınız abrel sen trabzon bynkutluay gamzelıkız hep
valla hayatım en son üç hafta önce kontrolümüz vardı o zaman 1 159 gram dı şimdi bilmiyorum ayın altısına randevu vermişti bakalım ne kdar olmuş bizim cimcime
evet canım ne yazıkki cekicez daha önceki tunceliydi bakalım seneye nereye yollarlar bizi görücez..
allahım yardımıcız olsun sen batıya ben doğuyo desene..:))
canım komşulardan tecrübeli bayanlar söyledı ılk başta hamıle kalmak ıcın yatma esınle ve esınle beraber olmadan önce besmele çek allahım hayırlı evlat ver dıye başla esınle beraber olduktan sonra ayaga kalkma ayaklarını havaya dık ve 30 dakıka bekle belıne yastık koy dedıler canım genel bılınen seyler canım dua edelım canım bırbırımıze ha bıde canım sıtede okudum kocasına keçiboynuzu yedıren varmıs etkılı ımıs canım
canım bizim herifge yumurtlama zamanım dedım adam 5 gün yanımdan kactı çalışmalar aksamada canım kendıne dıkkat et yorma kendını
gelinime ii bak kız doğumdan sonra görmek isterim resmini atarız bebişlerimizin bir birimize yaa hamileligim boyunca hep kader arkadaşı oldunuz sen ebuş melike hatce buda bizim askerlik anımız gibi bi şey oluyo hani erkekler askerlik arkadaşlarını anılarını unutmazlar ya bizde öle olcaz sanırsam degil mi, canım ya bana dua et cok bel agrılarım var ölecem belimden birde hafif pembe gibi kan görü
yorum pecetede cok belli belirginsiz varmı öle durumun yada öle olan cok canım sıkıldı canı m ya
ayy canım sorma bende o derttenimm hahahahahh
gelinime ii bak kız doğumdan sonra görmek isterim resmini atarız bebişlerimizin bir birimize yaa hamileligim boyunca hep kader arkadaşı oldunuz sen ebuş melike hatce buda bizim askerlik anımız gibi bi şey oluyo hani erkekler askerlik arkadaşlarını anılarını unutmazlar ya bizde öle olcaz sanırsam degil mi, canım ya bana dua et cok bel agrılarım var ölecem belimden birde hafif pembe gibi kan görü
yorum pecetede cok belli belirginsiz varmı öle durumun yada öle olan cok canım sıkıldı canı m ya
merak etme tatlım gelinine ii bakıyorum tabiki resim atarız hamileligimizin ilk gününden itibaren hep birlikteyiz sen melike ebuş hatce güzel günler geçirdik güldük agladık paylaştık hep yok canım bende öylee bi akıntı olmadı ama doktora sormanı tavsiye ederim önemli olabilir ihmale gelmez bel agrılarım benimde var tatlım ya hatta yeni bi topik bile açtım bunun için kendine dikkat et hayatım ihmalde etme öptüm seni çok duam seninle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolay degil bu işler
canım dıkkat edın kendınıze duyunca üzüldük abrelı sana zorlamayın kendınızı bebişinizi allahın izniyle alıncaya kadar bırakın işler kalsın yaın dinlenın canlarım
tatlım günaydın dikkat etmeye çalışıyoruz ama inan vücud artık bu agırlıgı taşıyamaz hal alıyor zaman ilerledikçe ayakların agrıyor belin aynı şekilde çok zor gerçekten ama allah sabrını veriyor en zor olanıda uykusuzluk ama dogucagı günü pıtır pıtır ellerini düşününce unutuyorsun herşeyi
canım dıkkat edın kendınıze duyunca üzüldük abrelı sana zorlamayın kendınızı bebişinizi allahın izniyle alıncaya kadar bırakın işler kalsın yaın dinlenın canlarım
hatcem dua et bana cok kötü günler geciriyorum aman ona bi şey olmasında ben öleyim onaa yaaa
canım allah korusun ikinizide birsey olmasın bıtanem dualarımız senle canım
kızlar 4+4 te hcg değerim 458 çıktı
yüksek canım değerin ne güzel işte benimkisi düşük gidiyor zaten birazBen de merak ettim.
Benim kan değerim en son yaptırdğımda 1.453 çıkmıştı.
2 gün sonra doktora gitmiştim , yani daha da artmış olması lazım ve daha 4+2 gün demişti doktorum.
Bu değerler ne ifade ediyor ben anlayamadım.
Sizinkine göre benim gün sayım daha fazla olması gerekmiyor muydu ki bu değere göre.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?