Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım nasılsın işte bizde böle ugraşıyoruz günler gecmiyor keşke hamilelik 9 ay olmasaydı 7 ay olsaydı ya nasıl gecircem son ayları bilmiyom haftaya rapor alcam calışamıyorum öpüyorum kendine ii bak canım benim

valla hayatım en son üç hafta önce kontrolümüz vardı o zaman 1 159 gram dı şimdi bilmiyorum ayın altısına randevu vermişti bakalım ne kdar olmuş bizim cimcime

gelinime ii bak kız doğumdan sonra görmek isterim resmini atarız bebişlerimizin bir birimize yaa hamileligim boyunca hep kader arkadaşı oldunuz sen ebuş melike hatce buda bizim askerlik anımız gibi bi şey oluyo hani erkekler askerlik arkadaşlarını anılarını unutmazlar ya bizde öle olcaz sanırsam degil mi, canım ya bana dua et cok bel agrılarım var ölecem belimden birde hafif pembe gibi kan görü
yorum pecetede cok belli belirginsiz varmı öle durumun yada öle olan cok canım sıkıldı canı m ya

evet canım ne yazıkki cekicez daha önceki tunceliydi bakalım seneye nereye yollarlar bizi görücez..
allahım yardımıcız olsun sen batıya ben doğuyo desene..:))

evet canım güle güle gidin gelin biz gibi inş merak etme orada cocugu büyütüp gelirsin sana zaman gecirir ufaklık siz bizden küçüksünüz allah kolaylık versin canım bebegine dikkat et fazla yoruılma beni,mde ilk zamanlar kanamam vardı cok şükür hemde nasıl kaç aydır yok hafif pembe gördüm 2 gündür kalbim duracak korkudan dua et bana bebegime bi şey olursa ne yaparım bilmiyorum hep kötü düşünüyorum sanırım psikolojim bozuldu iice(

canım benim teşekkür ediyorum evet aynen dedıklerını yapmaya calısıyorum bu keçiboynuzunuda bu ay başladıkkk hadi hayırlısııııı Rabbim benim ve senin gibi canı gönülden isteyen elleri geri çevirmesin aminn( hep dua ediyorum valla)

merak etme tatlım gelinine ii bakıyorum tabiki resim atarız hamileligimizin ilk gününden itibaren hep birlikteyiz sen melike ebuş hatce güzel günler geçirdik güldük agladık paylaştık hep yok canım bende öylee bi akıntı olmadı ama doktora sormanı tavsiye ederim önemli olabilir ihmale gelmez bel agrılarım benimde var tatlım ya hatta yeni bi topik bile açtım bunun için kendine dikkat et hayatım ihmalde etme öptüm seni çok duam seninle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolay degil bu işler

canım kendine dikkat et geçmiş olsun bizi habersiz bırakma canım sen kalb trabzon bynnkutluay gamzelilız duamdasınız allah kolaylıkla dogurmayı nasip eder inşaallah

canım dıkkat edın kendınıze duyunca üzüldük abrelı sana zorlamayın kendınızı bebişinizi allahın izniyle alıncaya kadar bırakın işler kalsın yaın dinlenın canlarım

canım dıkkat edın kendınıze duyunca üzüldük abrelı sana zorlamayın kendınızı bebişinizi allahın izniyle alıncaya kadar bırakın işler kalsın yaın dinlenın canlarım

tatlım günaydın dikkat etmeye çalışıyoruz ama inan vücud artık bu agırlıgı taşıyamaz hal alıyor zaman ilerledikçe ayakların agrıyor belin aynı şekilde çok zor gerçekten ama allah sabrını veriyor en zor olanıda uykusuzluk ama dogucagı günü pıtır pıtır ellerini düşününce unutuyorsun herşeyi

evetpinhaniaa hast geldim 7 gün rapor aldım yatacam ii degilim bu pembeligi anlmış degilim nedir bebegime bi şey olmasın dua et bana canım lütfenn

hatcem dua et bana cok kötü günler geciriyorum aman ona bi şey olmasında ben öleyim onaa yaaa

KKıslarr herkese slm aranıza yeni katıldımm..2.5 senelik evliyim 6 ay önce polikistik over çıktı.dr ilaç la tedavi uygun gördü 6 ay ağustosta bitti ve dr çocuk sahibi olabilirsin artık dedi.ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim iyicene düzensizleşti.adet söktürücü kullanarak adet oldum.bu ay yine gecikti test genatif çıktı yine kullandım söktürücü ama 8 gün oldu hala olmadım kasıklarım çokk ağrıo lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız bana yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kötüyüm moralim sıfır dr stres yapıosan hormonların etkilenir adetin gecikir dedi.Rabbim herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.yardımlarınızı bekliorum..beni yalnız bırakmayınn

kızlar 4+4 te hcg değerim 458 çıktı

Ben de merak ettim.
Benim kan değerim en son yaptırdğımda 1.453 çıkmıştı.
2 gün sonra doktora gitmiştim , yani daha da artmış olması lazım ve daha 4+2 gün demişti doktorum.
Bu değerler ne ifade ediyor ben anlayamadım.
Sizinkine göre benim gün sayım daha fazla olması gerekmiyor muydu ki bu değere göre.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

yüksek canım değerin ne güzel işte benimkisi düşük gidiyor zaten biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…