canım aramıza hoş geldın öncelikle bende bebek sahibi olmayı istiyorum ama strestten olamıyorum canım bebek düşüncesine bır kenara atmaya calıs bılıyorum zor bende uygulamaya calıssamda olmuyor başka meşgalleler bulKKıslarr herkese slm aranıza yeni katıldımm..2.5 senelik evliyim 6 ay önce polikistik over çıktı.dr ilaç la tedavi uygun gördü 6 ay ağustosta bitti ve dr çocuk sahibi olabilirsin artık dedi.ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim iyicene düzensizleşti.adet söktürücü kullanarak adet oldum.bu ay yine gecikti test genatif çıktı yine kullandım söktürücü ama 8 gün oldu hala olmadım kasıklarım çokk ağrıo lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız bana yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kötüyüm moralim sıfır dr stres yapıosan hormonların etkilenir adetin gecikir dedi.Rabbim herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.yardımlarınızı bekliorum..beni yalnız bırakmayınn
slmm şekerlerrrrr nasılsınızzz ya ben kötüyüm mide bulantısı delirtiyor beni bide bu kramplarr anlatın bakemm nasılsınız abrel aplamm kelpcimm hayçee ayy ebuşumuda çok merak ediyorum meleğine kavuştu ne güsell
KKıslarr herkese slm aranıza yeni katıldımm..2.5 senelik evliyim 6 ay önce polikistik over çıktı.dr ilaç la tedavi uygun gördü 6 ay ağustosta bitti ve dr çocuk sahibi olabilirsin artık dedi.ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim iyicene düzensizleşti.adet söktürücü kullanarak adet oldum.bu ay yine gecikti test genatif çıktı yine kullandım söktürücü ama 8 gün oldu hala olmadım kasıklarım çokk ağrıo lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız bana yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kötüyüm moralim sıfır dr stres yapıosan hormonların etkilenir adetin gecikir dedi.Rabbim herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.yardımlarınızı bekliorum..beni yalnız bırakmayınn
Ben de merak ettim.
Benim kan değerim en son yaptırdğımda 1.453 çıkmıştı.
2 gün sonra doktora gitmiştim , yani daha da artmış olması lazım ve daha 4+2 gün demişti doktorum.
Bu değerler ne ifade ediyor ben anlayamadım.
Sizinkine göre benim gün sayım daha fazla olması gerekmiyor muydu ki bu değere göre.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
abrel kalb bynkutluay gamzelikız fıstıklar kendınıze dıkkat edın abrel canım allah razı olsun bu topiği yazdığımdan beri benı hiç yalnız bırakmadınız allah kalbınızın tüm sizin için hayırlı olanlarını versın canlarım
benim regl günü 122 ydi baz arkadşalrın 7000 lerde filan neden bu kadar fark var arada bende bir sorun mu var diye korkmaya başladım
7000 mi hey maşallah
bence senin değerin normal
genelde böyle değerler gördüm bu forumda regl günü falan
burda mıydı bir arkadaş yazmış başak topicte miydi adetimi bir gün geçe 7000 küsur diye şoka girdim okuyunca kesin bende sorun var dedim
benim regl günü 122 ydi baz arkadşalrın 7000 lerde filan neden bu kadar fark var arada bende bir sorun mu var diye korkmaya başladım
bence bu kişiden kişiye değişiyor benim değerım senınkınden düşük ama sorun olacagını sanmam bu benım üçüncü hamileliğim ikisi düşük oldu üçüde farklı değerlerdi
kızlar yarın dr. gidiyoruz bizim için dua edin herşey yolunda olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?