Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slmm şekerlerrrrr nasılsınızzz ya ben kötüyüm mide bulantısı delirtiyor beni bide bu kramplarr anlatın bakemm nasılsınız abrel aplamm kelpcimm hayçee ayy ebuşumuda çok merak ediyorum meleğine kavuştu ne güsell

merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim bende adetim gecikince doktora gittim kan testinde 7748 çıktı doktor 5 haftalık felen dedi haftaya kalp atışlarını dinlemek için gitcez sizde bu değer normal mi

abrel kalb bynkutluay gamzelikız fıstıklar kendınıze dıkkat edın abrel canım allah razı olsun bu topiği yazdığımdan beri benı hiç yalnız bırakmadınız allah kalbınızın tüm sizin için hayırlı olanlarını versın canlarım

canım aramıza hoş geldın öncelikle bende bebek sahibi olmayı istiyorum ama strestten olamıyorum canım bebek düşüncesine bır kenara atmaya calıs bılıyorum zor bende uygulamaya calıssamda olmuyor başka meşgalleler bul

nerelerdesin bacım yaaa kayboldun merak ettim sen yoksun kaç gündür aynen bendee ölyüm mide yanması bulanması erkek çocugu son ay bölee dogurana kadar böle gidecek sodayla ayakta duruyom yavrumm gecmş olsun bende izinliyim rapor aldım 10 gün evde ense yapıom ohhhhhh çok şükür

canım adet olcaksın merak etme ama adet olman lazımk gebe kalman için önce adetne bir care bul stres yapma hadi nş müjdeli haber verirsin

degerlerin cok güzel neden sıkıntı yapıyorsunki

canımsın hç dert etme sennki sadece stres bi bakacaksın bebişin seninle takmaa görceksn bak ablana güven allahın izniyle

merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım iki düşük yaptım şimdi üçüncüye hamileyım gunum gectıkten bır gun sonra betahcg değerim 107 sizce nasıl değerim

benim regl günü 122 ydi baz arkadşalrın 7000 lerde filan neden bu kadar fark var arada bende bir sorun mu var diye korkmaya başladım

burda mıydı bir arkadaş yazmış başak topicte miydi adetimi bir gün geçe 7000 küsur diye şoka girdim okuyunca kesin bende sorun var dedim

sende değildir canım o çok extrem bi rakam yani ben ilk defa duyuyorum
ama senin rakamını birçok kez duydum
sen takma kafAnı

benim regl günü 122 ydi baz arkadşalrın 7000 lerde filan neden bu kadar fark var arada bende bir sorun mu var diye korkmaya başladım

bence bu kişiden kişiye değişiyor benim değerım senınkınden düşük ama sorun olacagını sanmam bu benım üçüncü hamileliğim ikisi düşük oldu üçüde farklı değerlerdi

bence bu kişiden kişiye değişiyor benim değerım senınkınden düşük ama sorun olacagını sanmam bu benım üçüncü hamileliğim ikisi düşük oldu üçüde farklı değerlerdi

sağol canım biraz endişelendim açıkçası düşük geldi bana diğerlerine nazarn benden hamileliği 2 gün küçük olan bir arkadaşın da 3800lü birşey

arkadaşlar ben adetimin gecikmesinden 5 gün sonra gitmiştim 7748 çıktı onun için sormuştum size iyi mi diye yüksek mi sizce değerim daha fazla haftalık olabilir mi

herkese selamlar kızlar nasılsınız abrel nasıl oldun hayatım merak ettim seni çok inş iyisindir kendine dikkat et canım hatce kız sen nasılsın kafana hiç bişeyi takma allahın izniyle bi bızdık sende bulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…