Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canımm benim boşver ya kusura bakmada dengesiz dengesiz konuşan insanları takma işte herşer Rabbimden diyip sesini kesmeyi bilmeyen insanlardan nefret ediyorum takma kafana canım boşanmayı falan aklına getirme Rabbim büyük canım herşey yoluna girer

hoş geldin kaybolma şeker yüklemesi yaptım naclık 89 şeker sonrası 147 cıktı sen yaptın mı canım bırakma biz yaa ebuş gitti hatce sen ve pınarcım var
bende yaptırdım aplacım çok şükür bi sorun çıkmadıı
ya ubuşumm naptıki meleği nasıl kiii
canım sen nerelerdesin özletiyorsun kendini nasılsın neler yapıyorsun babiş nasıl kızlar aranızda bi benimkimi kız
geldim datlum geldimmm buralardayım artıkınn
evet canım seninki çiçek kaldı aradaa
bebeiş de bende iyiyim çok şükürr sen nasılsınn melekk nasıl bakım
kızlar nasılsınız bakalım ne var yok hatce melike hayriye napıyonuz

çok şükür canım bugün oğluşumla sohbete gittik geldik biraz yürüyüş yaptık

Kızlar benim adetim 1 gün gecikti 4 tane idrar testi negatif çıktı.Dün tam günümdü kan sonucum 1,87 çıktı.Ama hala adet olmadım.Şimdiye kadar bi kere kimyasal gebelik geçirdiğimde adetim geçmişti.Bide bu ay.adetlerim çok düzenlidir normalde hiç saşmaz.Ne diyorsunuz yaaa hamile olma ihtimalim olabilirmi sizce(Kaıklarım şiş ve ağrıyor ama adet olamıyorum bi türlü((Kan değerim çok düşük biliyorum.hamileliğin yakınından bile geçmiyor.Burada böyle bir tecrübe yaşayan varmı???Bu ay tedavi falan hiç bişyde olmadı öyle kist falan yapacak.kendi haline bıraktık.Çok korkuyorum yaaaa...Adetlerim düzenliydi oda gitti...

haticecim canım benim bak topige göreceksin bir aralar boşanacam felan yazmışım hemde hamile halmle aslında artallık boş ver daha toysunuz yavaş yaaş metodla adam edecen kocanı fark ediyorsan anasıda metodla yapıor benim bebegim için erkek degil dediler
neler neler kocam telefon actı 4 aylıkm hamileym git kendini apartmandan aşagıya at dedi neler gecrdm cnsyeti dr rapor edilince kesnleşti sesi keszildi ama bennnnnn unuttum sanmaaa bunların acısını cıkaracammm onun oglunun anasıyım alllah kazasız belasız dourayım pes etme herşeyden önce cocuk çin mücadele et tek hedefin cocuk şu an tamma mı şimdi kocamm görsennn öl desem ölcek oglu karnımda yaa işte böyleler canım abla tavsiyesi b anlık hırsına kapılma

canım ben ilk bebegime hamileyken 5 gün 1.20 de kaldı fırladı ama adetime 10 gün kala allah gönlün e göre versn

pınarcım biraz gezdm bebege tulum aldım oyun parkı alcam kocam 10 gün sonra gelio oyun parkına karar vrdm cünkü agustos tayinimiz ben ank kocamla beraber gidiyom cok şükür bebgmiz 6 aylık olcak babamız gelcek tek başım a şiş göbegimle yatıyorum korkuyorum ölsem cesedim kokacak ama yok kocam ddenetliyo devamlı valla f16 biner gelir die korkuyomn ulaşamazsa bana kızz gece uyku son zmaanlar bitecek yarın yatar ytamayı dene ii gelcek ben öle yapıom ttalım

ya bızım bu kaynanalardan gorumcelerden eltılerden cektıımız ne ay bole ...ben 1 yıllık ewlıyım ama sorunlar nıkahımda basladı kac aydır kusum gıdıp gelmıyorum ben sewıyelı oluncada gelemıolar bayramda gıttık bı bırde dusunun ben kayınwalıdeyle altlı ustlu oturuyorum we yuzlerını gormuyorum...uzmeyın kendınızı bu kadar bebegıde etkılıo hormonlarıda etkılıo sewıye koyun hep onlarmı bıze suratsız olcaklar bırazda bızler surat yapalım...benım esımle aramı bozmak ıcın kaynanam neler demedı bana boswrın umursamayın ıltıhapp sonucta herkesde olan bı durum bunu onlemek bızım elımızde olmuyo ne kadarr korunsakda oluyoo...uzme kendını ıcınde klmasın ıcındekılerı dokuwerrr onlar o zaman uzak dururlar bırazcık sert ol yaklasmasınlar...

günaydın hayatım nasılsın bende oyun parkı alıcam ama benimkini istanbuldan annanesi getirecek pusetimizi arabamızı da annanesi alıcak bizde sanırım bu ayın yirmisinden snra yaparız alışverişimizi ben bi kaç ufak tefek aldım ama kızımın babaannesiyle yapıcaz alışverişi ya öyle yatsam bile yne uyku olmuyor bende bak gece uykusuzluktan ölüyorum yatıyorum uyurum dye ama benim kız uyutmuyor tıpır tıpır teyzesi

canım benim iyi olmana sevindim ya melek iyi nasıl olsun anneyi uyutmuyor sadece kafam sersem gibi oluyor canım ya uykusuzluktan ebuşta yok merak ediyorum onuda nasıl oldu dye aman canım kendine dikkat et

canım benim iyi olmana sevindim ya melek iyi nasıl olsun anneyi uyutmuyor sadece kafam sersem gibi oluyor canım ya uykusuzluktan ebuşta yok merak ediyorum onuda nasıl oldu dye aman canım kendine dikkat et

uyy çirkinn şimdiden başlattı ha uykususz geceleree canım mecburen alışacazzz
sende dikkat et tatlımm

merhaba tatlım benişm derdim gece uykusuz olmam yatamamam bel agrısı sanki yatacagım hç bir pozisyon degil sezeryan oldugumda eşme dedim memem orada al emzir cocugu 3 gün sakın dokunma durmadan uyuyacam 7 aydır uyku sıfır inan bu bebek uykumu aldı geldi geleli kuzum canı sagolsun saglıkla kurtulalımda evet burada cok güzel çeşitler var bende oyun parkı alıyorum ank gidnce asıl alınacak herşeyi

evet canım gerçekten güzel bende yaşına girene kadar oda yapmıycam snra oda hazırlıycam oyun parkları kullanışlı ve güzel oluyorlar damadıma ii bak he annesi

kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..

kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..

canım gecmiş olsun başka bır doktora gıttınız mı belkı vardır canını sıkma herseyın hayırlısı canım

kızlar kocamla aramı düzeltmeye calışıyorum dedıgınız gıbı pire ıcın yorgan yakmayacam cadı kaynanın kızına gercekten iftıra atsam kötü laf söylesem kapının önüne koyduracak benı allah bıldıgı gıbı yapsın 10 aralıkta gelecek allah bidigı gıbı yapsın başka bırsey demıyorum annemde gelecek benı anneme sıkayet edecekler analı ogullu sabır dıyorum

çok iyi yapıyosun canım sala kaynanayıda üzme tatlı canını
Rabbime havale et o en güselini bilirr
canım inşalahh meleğin en kısa zanada cee derr
hemde ne çirkin teyzesi tatlı uykusuzluklar bunlar onlar için herşeyi yapıyoruz dahada neler yapıcaz meleklerimiz saglıklı sıhhatli olsunlada
tabi ki canım önemli olan o zaten inşalah hayırlı sağlıklı olacak melkelerimiz
canım benim hayırlısı buymuş zor Rabbim sabır versin çok üzüldüm inşalah meleğin tekrardan gelir annesine

canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin canım üzme kendini bundada vardır bi hayır sen metanetini kaybetme

sabret canım muradına eninde sonunda ereceksin herkes kendi yaptıgından utansın acaba kendi kızına bu yapılsa ne yapar o kaynana

kızlar mrb cok onemlı benım ıcın gebelık testı aldım ve normalde yarın adet olmam lazım klomen kullandım bu ay artık beklıcek dermanım kalmadı gebelık testı nı en erken ne zman yapabılırım bılen varsa lutfen yardım etsınnnnnn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…