canımm benim boşver ya kusura bakmada dengesiz dengesiz konuşan insanları takma işte herşer Rabbimden diyip sesini kesmeyi bilmeyen insanlardan nefret ediyorum takma kafana canım boşanmayı falan aklına getirme Rabbim büyük canım herşey yoluna girergercek adım hatice canlarım bende koca ıle kavgalıyım tam gebelık sansımın yüksek oldugu günlerde kavga cıkıyor ablası bende sende ne sorun var dıye sordu bebekle ılgılı bende esıme söyledım canımı yakıyor dıye annesını aradı esım annesı onun lafına bakma sen ablan kötü nıyetle söylemedı dıye benı yalancı kavgacı lafı ters anlayan bırı ılan ettıler oglu anasının gazı ıle ne laflar ettı bana moralım cok bozuk böyle devam ederse esımı ne kadar sevsemde bosanacam tahammül sınırım kalmadı düşük yaptıgımdan beri ne çürüklüğüm kaldı ne sorunlu hastalıklı saka ıle laf vurmaları benı bıtırdı dua edın
bende yaptırdım aplacım çok şükür bi sorun çıkmadııhoş geldin kaybolma şeker yüklemesi yaptım naclık 89 şeker sonrası 147 cıktı sen yaptın mı canım bırakma biz yaa ebuş gitti hatce sen ve pınarcım var
geldim datlum geldimmm buralardayım artıkınncanım sen nerelerdesin özletiyorsun kendini nasılsın neler yapıyorsun babiş nasıl kızlar aranızda bi benimkimi kız
kızlar nasılsınız bakalım ne var yok hatce melike hayriye napıyonuz
gercek adım hatice canlarım bende koca ıle kavgalıyım tam gebelık sansımın yüksek oldugu günlerde kavga cıkıyor ablası bende sende ne sorun var dıye sordu bebekle ılgılı bende esıme söyledım canımı yakıyor dıye annesını aradı esım annesı onun lafına bakma sen ablan kötü nıyetle söylemedı dıye benı yalancı kavgacı lafı ters anlayan bırı ılan ettıler oglu anasının gazı ıle ne laflar ettı bana moralım cok bozuk böyle devam ederse esımı ne kadar sevsemde bosanacam tahammül sınırım kalmadı düşük yaptıgımdan beri ne çürüklüğüm kaldı ne sorunlu hastalıklı saka ıle laf vurmaları benı bıtırdı dua edın
Kızlar benim adetim 1 gün gecikti 4 tane idrar testi negatif çıktı.Dün tam günümdü kan sonucum 1,87 çıktı.Ama hala adet olmadım.Şimdiye kadar bi kere kimyasal gebelik geçirdiğimde adetim geçmişti.Bide bu ay.adetlerim çok düzenlidir normalde hiç saşmaz.Ne diyorsunuz yaaa hamile olma ihtimalim olabilirmi sizce(Kaıklarım şiş ve ağrıyor ama adet olamıyorum bi türlü ((Kan değerim çok düşük biliyorum.hamileliğin yakınından bile geçmiyor.Burada böyle bir tecrübe yaşayan varmı???Bu ay tedavi falan hiç bişyde olmadı öyle kist falan yapacak.kendi haline bıraktık.Çok korkuyorum yaaaa...Adetlerim düzenliydi oda gitti...
canım agızlarına lafı tıkınca daha cok analı kızlı saldırıyorlar susuyorum esıme söylüyorum ama o da onları tuttu bana yaptıklarını anlatsam onlar ıcın önemsız benım ıcın cok önemlı seyler yaptılar ben bugun boşansam ertesi gun daha bosanmadan esıme kız bulurlar bu strestle nasıl hamıle kalırım canımı cok yaktılar
pınarcım biraz gezdm bebege tulum aldım oyun parkı alcam kocam 10 gün sonra gelio oyun parkına karar vrdm cünkü agustos tayinimiz ben ank kocamla beraber gidiyom cok şükür bebgmiz 6 aylık olcak babamız gelcek tek başım a şiş göbegimle yatıyorum korkuyorum ölsem cesedim kokacak ama yok kocam ddenetliyo devamlı valla f16 biner gelir die korkuyomn ulaşamazsa bana kızz gece uyku son zmaanlar bitecek yarın yatar ytamayı dene ii gelcek ben öle yapıom ttalım
canımm benim boşver ya kusura bakmada dengesiz dengesiz konuşan insanları takma işte herşer Rabbimden diyip sesini kesmeyi bilmeyen insanlardan nefret ediyorum takma kafana canım boşanmayı falan aklına getirme Rabbim büyük canım herşey yoluna girer
bende yaptırdım aplacım çok şükür bi sorun çıkmadıı
ya ubuşumm naptıki meleği nasıl kiii
geldim datlum geldimmm buralardayım artıkınn
evet canım seninki çiçek kaldı aradaa
bebeiş de bende iyiyim çok şükürr sen nasılsınn melekk nasıl bakım
çok şükür canım bugün oğluşumla sohbete gittik geldik biraz yürüyüş yaptık
canım benim iyi olmana sevindim ya melek iyi nasıl olsun anneyi uyutmuyor sadece kafam sersem gibi oluyor canım ya uykusuzluktan ebuşta yok merak ediyorum onuda nasıl oldu dye aman canım kendine dikkat et
hemde ne çirkin teyzesi tatlı uykusuzluklar bunlar onlar için herşeyi yapıyoruz dahada neler yapıcaz meleklerimiz saglıklı sıhhatli olsunladauyy çirkinn şimdiden başlattı ha uykususz geceleree canım mecburen alışacazzz
sende dikkat et tatlımm
günaydın hayatım nasılsın bende oyun parkı alıcam ama benimkini istanbuldan annanesi getirecek pusetimizi arabamızı da annanesi alıcak bizde sanırım bu ayın yirmisinden snra yaparız alışverişimizi ben bi kaç ufak tefek aldım ama kızımın babaannesiyle yapıcaz alışverişi ya öyle yatsam bile yne uyku olmuyor bende bak gece uykusuzluktan ölüyorum yatıyorum uyurum dye ama benim kız uyutmuyor tıpır tıpır teyzesi
merhaba tatlım benişm derdim gece uykusuz olmam yatamamam bel agrısı sanki yatacagım hç bir pozisyon degil sezeryan oldugumda eşme dedim memem orada al emzir cocugu 3 gün sakın dokunma durmadan uyuyacam 7 aydır uyku sıfır inan bu bebek uykumu aldı geldi geleli kuzum canı sagolsun saglıkla kurtulalımda evet burada cok güzel çeşitler var bende oyun parkı alıyorum ank gidnce asıl alınacak herşeyi
kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..
çok iyi yapıyosun canım sala kaynanayıda üzme tatlı canınıkızlar kocamla aramı düzeltmeye calışıyorum dedıgınız gıbı pire ıcın yorgan yakmayacam cadı kaynanın kızına gercekten iftıra atsam kötü laf söylesem kapının önüne koyduracak benı allah bıldıgı gıbı yapsın 10 aralıkta gelecek allah bidigı gıbı yapsın başka bırsey demıyorum annemde gelecek benı anneme sıkayet edecekler analı ogullu sabır dıyorum
tabi ki canım önemli olan o zaten inşalah hayırlı sağlıklı olacak melkelerimizhemde ne çirkin teyzesi tatlı uykusuzluklar bunlar onlar için herşeyi yapıyoruz dahada neler yapıcaz meleklerimiz saglıklı sıhhatli olsunlada
canım benim hayırlısı buymuş zor Rabbim sabır versin çok üzüldüm inşalah meleğin tekrardan gelir annesinekızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..
kızlarr benim bebeğim yokmuş kesemiz boşmuş.salı günü kürtaj oluyorum..nasip değilmişş allah bunu hayırlı görmüş inş. tekrardan hamile kalınca sağlılı kucaklmak nasip olur..
kızlar kocamla aramı düzeltmeye calışıyorum dedıgınız gıbı pire ıcın yorgan yakmayacam cadı kaynanın kızına gercekten iftıra atsam kötü laf söylesem kapının önüne koyduracak benı allah bıldıgı gıbı yapsın 10 aralıkta gelecek allah bidigı gıbı yapsın başka bırsey demıyorum annemde gelecek benı anneme sıkayet edecekler analı ogullu sabır dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?