Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

böyle olan sonra hamile olan var tıp olarak 5 üstü zaten hamile gec döllenme de böle oluyo ama

Bu konunun ilk sayfalarını okuyorum şimdi. Adet günü beta Hcgsi 1.9 olan ve günden güne artarak hamile olduğunu öğrenen birisi varmış. Kişiden kişiye değişiyor demek ki bu durum. Ümitlenmemeye çalışsam da adetimi görene kadar derinlerimde bir yerlerde umut beslediğimi biliyorum... Bekleyip göreceğim artık. Hayırlısı Allah'tan... Teşekkür ederim cevabın için abrel. Sevgiler.

kızlar görüşmeyeli nasılsınız aramıza yenı hamile arkadaşlar katılmış allah tamamına erdırsın darısı bızım gibi isteyenlerın başına inşallah

Canım benim adet günümden 4 gün önce 17,7 çıktı. Bugün adet günümü 1 gün geçti ve beklemedeyim...

adet günümü 17 gün geçti. hala tık yok. cuma günü 11.81 çıktı çok düşükkkk bir değer.. ama 5in üstü sonuçta.doktor da 10 gün sonra gel dedi. 10 gün çok değil mi 2 günde katlandığına göre bari 3 4gün sonra deseydiii... offfffffffffffffff

canım bende ilk hamile iken bilmiyordum 1.20 sen hiç üzülme inş var stress olma ama

[ı][/ı]arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir sorum olucaktı yardımcı olursnız sevınırım.bu ay adetıme 10-15 kala belım ve karnım cok agrıdı.bende suphelenıp adetıme kadar hamılelık belırtım varmı dıye takıp ettım ve bıkac belırtım oldu.adetımı 14unde olmam gerekıyodu.olmayınca dayanamayıp 15inde kan testı yaptırdım.sonuc 1.20 cıktı.doktor negatıf dedi adet olmazsan bıkac gun sonra yenıden gel ddı.cok mrak edıorm yardmcı olurmusnz acaba bu deger yukselırmı?bnm durumumu yasayan varmı.?

arkadaşlar salı günkü beta hcg testim 387.60 dı cuma gün yaptırdık 510.90 olmuş sizce normalmi yarın doktor kontrolüm var inşallah hamileyimdir...

Canım adetinin kaçıncı günü?

canım normalde 30 kasımda adet olmam gerekiyodu geçen hafta pazartesi test yaptım pozitif çıktı salı günkü kan değerim 387.60 çıktı ama bebek ultrasonda gözükmedi çarşamba günü de kahvregengi tarzında kanamalarım oldu doktor düşük olablir dedi cuma günü tekrar test istedi oda 510.90 çıktı yarın kontrole çağırdı takip edelim diye normalde iki katı yükselmesi gerekiyomuş benimki normalmi sizce kanamalarım minik minik kahvregengi tonunda devam ediyor peçeteye sürülecek kadar

Canım beta hcg 1500 olmadan kese gözükmez. Doktor yatıp dinlenmeni önerebilir. Sonuçta değer 387 den 510 a çıkmış. Belkide geç döllenme olmuştur...

Ama kahverengi lekelenme devam ederse tehlike çanları çalıyor demek...

kahverengi lekelenme benim ablamdada olmuştu bir ay önce doğum yaptı bilmiyorum Allahtan hayırlısı verecekse Rabbim ne olursa olsun verir inşallah..

bugün geçeli 18 gün oldu hala bişey yok.. haftaya bugün doktordayım.. bakalım yükselmiş mi?? sağlıklı bir hamilelik mi?? hayırlısı

ben bu ay aşılama yaptırmıştım bugun adetimin 25. aşılamanın ise 13.günüydü sonuç 2.3 çıktı..yükselme ihtimali var mı artık umudumu kesmeli miyim??çok üzgünüm...

adet gecikmesinden önce ki sonuçlar yanlış olabiliyor.. Allah büyük. Allahım gönlüne göre versin inşallah.adetin geciksin birkaç gün sonra yaptır..

merhabalar ben idrar testinde pozitifi gördüm doktora gittim doktor kesemi gördü çekti fotoğrafını elime verdi buraya kadar herşey normal
ama kan tahlili verdim sonuç 0,100 bu ne anlama geliyo doktorum bekle dedi şüpheli kese dedi

benim adetime 3 gun var bugun kan tahlili yaptırdım 0,5 çıktı.sağ kasıgımda batma oluyo,karnım seğiriyo ve midem bulanıyo acaba var ve çıkmamış olabilir mi? çok istiyorum olmasını her ay aynı seyleri yasamaktan harap oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…