böyle olan sonra hamile olan var tıp olarak 5 üstü zaten hamile gec döllenme de böle oluyo ama
Merhabalar. Benim adet günüm yarın ve bugün kan testi yaptırdım sonuç 7.07. Dün ateşim 36.9du, bugün 36.5e düşünce şüphelendim adetim geliyor mu diye ve kan testi yaptırdım. 3 gündür idrar testlerimde hafif silik bir çizgi çıkıyordu. Bugün kan testim 7.07 çıktı. Sizce nasıl bir değer? Son adet tarihim 19 Kasım, tahmini ovulasyon günüm 04 Aralık, adetten sonra 16.günüm. Bugün ise 31.günüm. Tahmini ovulasyondan 2 hafta (15Dpo)geçti. Benim gibi adetinden 1 gün önce bu değere yaklaşık bir değerle karşılaşan var mı?
Bu konunun ilk sayfalarını okuyorum şimdi. Adet günü beta Hcgsi 1.9 olan ve günden güne artarak hamile olduğunu öğrenen birisi varmış. Kişiden kişiye değişiyor demek ki bu durum. Ümitlenmemeye çalışsam da adetimi görene kadar derinlerimde bir yerlerde umut beslediğimi biliyorum... Bekleyip göreceğim artık. Hayırlısı Allah'tan... Teşekkür ederim cevabın için abrel. Sevgiler.
Bu arada hala adet olmadım.[ı][/ı]
arkadaşlar salı günkü beta hcg testim 387.60 dı cuma gün yaptırdık 510.90 olmuş sizce normalmi yarın doktor kontrolüm var inşallah hamileyimdir...
Canım adetinin kaçıncı günü?
canım normalde 30 kasımda adet olmam gerekiyodu geçen hafta pazartesi test yaptım pozitif çıktı salı günkü kan değerim 387.60 çıktı ama bebek ultrasonda gözükmedi çarşamba günü de kahvregengi tarzında kanamalarım oldu doktor düşük olablir dedi cuma günü tekrar test istedi oda 510.90 çıktı yarın kontrole çağırdı takip edelim diye normalde iki katı yükselmesi gerekiyomuş benimki normalmi sizce kanamalarım minik minik kahvregengi tonunda devam ediyor peçeteye sürülecek kadar
Canım beta hcg 1500 olmadan kese gözükmez. Doktor yatıp dinlenmeni önerebilir. Sonuçta değer 387 den 510 a çıkmış. Belkide geç döllenme olmuştur...
Ama kahverengi lekelenme devam ederse tehlike çanları çalıyor demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?