canım biraz hızlı artıyo gibi sanki. Belki ikiz falan olabilir onda da değer hızlı artarmış ama sen yine de doktora git. Hızlı artış yada çok yavaş artışın incelenmesi gerekiyor. Ben daha regl olmadan 17 aralıkta 15.05 çıkmıştı 31 aralıkta 1222 çıkmıştı yani o kadarda hızlı artmaması lazım ama.
cevabın için teşekkür ederim.
inşallah normal bir gebeliktir.
mol gebelikte artış hakkında bilgin var mı?
Teşekkür ederim cvp verdiğin için bide kasıklarımda ağrım var buda normal mi?
benimde adetimin 16. günü 2,00 çıktı negatif ama umut varmı aceppp
merhaba bayanlar,benim b hcg değerim 3150 çıktı.doktorum keseyi gördü ama gelişmemiş çok küçük dedi,6 haftalık olması gerekiyo dedi.1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırcam,eğer artarsa gebelikten söz edebiliriz dedi.ama ben sevineyim mi üzüleyim mi bir türlü anlamadım.moralim bozuktu açıkçası ama sizlerin yazdıklarını okuyunca benim gibi insanlarda var deyip moral depoladım,yazılanlara göre belki geç döllenme olabilirmiş..pazartesiye kadar nasıl sabredicem bilemiyorum,kasıklarımda değişik kasılmalar hissediyorum,eğer olumsuz sonuç olursa kürtaj mı olmam gerekir,çok korkuyorum..tecrübesi olan arkadaşlar varsa destek olabilir mi bana?
ben de doktordan geldim... kese var, büyümüş de, ama içinde ne yolk kesesi denen kese var ne de embriyo... haftaya yine gel hala bişey yoksa boş gebeliktir dedi. 13 aralıkta tüp bebek yapmıştım, öyle hesaplarsam 5. haftadayım. artık şaşırdım napiim, zaten başından beri hep frenledim kendimi, seviniim mi üzüliim mi bilemiorum artık. doktor bugün görmeyi bekliodum yolk u ama haftaya bakana kdr bişey diyemem üzülme dedi.
1,5 yıldır tüp bebek deniyorumtammm artık ailemize müjde verices demiştik ki, yine herşey suya düştü...
deseler ki çocuğun olucak ama 5 sene sonra, sabrederim, ama böyle bilinmezlik ve sürekli 1 hafta daha beklemeler beni artık tüketti.
isteyen herkese sağlıklı bebekler dilerim. ben artık umudumu kaybettim
umudu kaybetme ben o kadar çok tanıyorum ki 6 sene 7 sene hatta 12 sene sonra bebek sahibi olanları hayırlısıyla olur inşallah
adet tarihinden 3 gun sonra yaptırdım 64.81 nedir acaba ? laborant kız bırsey söyleyemeyiz ultrasonda baktırın dedı
Canım 2 gün sonra değer 2 katına çıkıyorsa gebelik olmuştur. HCG 1500 olmadan ultrasonda bişey gözükmez...:26:
umudu kaybetme ben o kadar çok tanıyorum ki 6 sene 7 sene hatta 12 sene sonra bebek sahibi olanları hayırlısıyla olur inşallah
meraba tekrar,benim adetim iki gün geçti,adetim bir gün geçmişken değerim 56 çıktı.yarın birdaha yaptırırım.ama kadın moralimi çok bozdu doktora görün filan dedi.inş. herşey normaldir.
neden moralini bozuyor ki ne gerek var buna 56 bence yüksek bi rakam 2 gün sonra tekrara git 2 ye katlayarak devam ediyorsa herşey çok iyi olur sen için ferah tut
Merhaba bu ay adet 16-19ocak arasında olmam lazım. Ben 10 ocak ta kan tahlili yaptırdım değer 1'den küçükmüş. Ben çok mu erken baktırdım sizce ? Yoksa kesin hamile değilimdir mi bu değer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?