arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı dün de kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 17366 çıktı sonuca göre evet hamileyim ama bu bebek 3 yıldır beklediğimiz bir bebekti ve ben dış gebelik olmasından korkuyorum henüz ultrason çektirmedim aslında böyle düşünmemin nedeni 20 gündür süren lekenlenme. Randevu almadan doktora gidemediğimden aklım çok karışık ve korkuyorum...
ben ilk gebeliğimi yaşıyorum çok acemiyim:)ultrasonda bebek de yok kese de ama kanımda en az 3 haftalık gebe olduğum çıktı doktor iki gün sonra yine gel dedi.kasıklarımda çok ağrı var gazım da var gazdan olabilir mi bilemiyorum.hcg değerim de 750 çıktı normal mi?
gerçekten mi?çok sevindim peki bu ağrılar neden olabilir sizce ve kesesi ne zaman görünüyor?
adetim 2-3 gün gecikmişti normal mi acaba
kese değerler 1500 den sonra gözüküyor bana aynı şeyi söyledi doktor hamilesin dedi ama kese daha gözükmedi değerleri 980 şuanda bugün itibari ile salı yada çarşamba tekrara gidicem ve o zaman keseyi görebileceğimi ümit ediyorum
sizinki de hayırlı olsun:)teşekkür ederim gerçekten benimki görülmediği için dış gebelik olabilir die çok korktum yarın akşam ben de gidip tekrar test yaptırcam içim rahat etmiyor bu arada sizin de sancınız var mı?
oluyor sancım..hatta ara ara çok kuvvetli oluyor inşallah bi aksilik yoktur...ama bildiğim kadarıyla sancılya beraber kanama olursa problem var ozaman....
evet kanama olursa en yakın hastaneye gidin dedi doktor dış gebelik olabilir o zaman dedi.sizinki de görülmediyse ultrasonda yine de tedbirli olun bence bende kanama olmadı henüz inşallah olmaz bebişlerimizi doğururuz sağlıkla
sizinki de hayırlı olsun:)teşekkür ederim gerçekten benimki görülmediği için dış gebelik olabilir die çok korktum yarın akşam ben de gidip tekrar test yaptırcam içim rahat etmiyor bu arada sizin de sancınız var mı?
kese değerler 1500 den sonra gözüküyor bana aynı şeyi söyledi doktor hamilesin dedi ama kese daha gözükmedi değerleri 980 şuanda bugün itibari ile salı yada çarşamba tekrara gidicem ve o zaman keseyi görebileceğimi ümit ediyorum
pazartesi dr gitcem keseyi görmeye...ama şöyle düşünüyorum dış gebelik olsa sancı birden başlar sürekli olur ve giderek artar ve int de hep beklenen adet gününden itibaren lekelenme falan olur yazıyor.çok şükür sancılarım öyle değil gün içide 5 -6 defa oluyor 3 -5 dak sürüyor ve geçiyor.o yüzden moralimi bozmamaya,takılmamaya çalışıyorum...bakalım inşallah pazartesi keseyi görürüz...
benım kı 7000 bın kusurlerde keseyı daha yenı gordum oda karnımdan ultrasonda degıl alttan ultrasonda gorundu benımkı 6 haftelık senınkı ne kadar..
benimkiler de sürekli değil arada geliyo bi kaç saniyeye geçiyo gazım var ondan olduğunu sanıyorum ben de ben yarın akşam teste gitcem tekrar senin durumunla aynıyız hemen hemen sana da bildiririm istersen sonucu inşallah güzel çıkar.
7000den önce hiç görmediniz mi sizin dde sancınız olur muydu?
merhaba az evvel hastaneden geldim dış gebelik yokmuş 740tan 1560 açıktı değerim çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla sen de doktorundan güzel haberler alırsın.bu arada ağrılar sancılar olması çok normalmiş merak etme kesemi gördüm ben de yaaaaaaaaaa bebeişimin beşiği:)Tamam canım bildirirsin bana durumunu....bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?