Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benimde adetimin 16. günü 2,00 çıktı negatif ama umut varmı aceppp

slm arakdaslarr.bende hamileyim işallah.kan degerim 280 çıktı.5günüm geçmişti.işaşalh normaldir.salı günü tekrar yaptıracam.umarım yükselir.bbenimde sancılarım var ara ara.sizce düsükmü degerim

neden düşük olsun ki salı günü iki katına çıkması lazım zaten 48 saatte bir katlanıyomuş benimki de 740tı şimdi 1560 oldu canını sıkma bence ağrılar da normalbenim doktorum aadet ağrısı gibi ağrıların olabileceğini söyledi gözün aydın

kızlar slm ben daha yenıyım sıtede bana yardım edın nolur adetıme 11 gun kala kan testı yaptırdım 1.20 cıktı acaba erkenmı dıorum doktor adetını bekle dedı 17 ocakta adet olmam lazım cok uzluorum hayırlısı olsun dıorum ama takıorum kafayaa sızce bu deger adetıme cok var dıyemı az cıktı cvp verıın nolur allah herkes ıcın hayırlısını versın

canım bence erken test yapmışısın sen adetini bekle ve duat et hayırlısı ile olur

özlemd61, neden üzülüyorsun anlamadım, ne güzel işte pozitif çıkmış test, gittikçe de artar inşallah. güzel şeyler olacak :)

Arakdaslar benim sat 16 aralık normalde 24 ile 29 aralık ovulasyon gerceklesti, sitedeki hesaplamalara gore 12 ocak adet gunum gorunuyor ama dr genelde son adet gununu baz alıyor yanı 16 ocak olması gerekıyor ben dayanamadım bu cumartesi gunu kan testi yaptırdım deger 2.00 cıktı ama adetime 8 gun varken, bugunde karnım ınanılmaz agrıyor adetıme cok varken dun aksamdan beri 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu sizde bu nedir? yerlesme kanaması olma olasılıgı nedir

canım bende adetime 10 gün kala kan testi yapmıştım 0.45 çıkmıştı.ve o ay kimyasal gebelik oldu.doktor bana gülmüştü 8 gün öncesinden baktırdığımı söyleyince çıkmazki niye paranızı ziyan ediyorsunuz dedi.zaten yumurta döllendikten 5 gün ile 7 gün arasında beta değeri yükseliyormuş aklında bulunsubn paranı ziyan etme canım

Son düzenleme:
kızlaarr ben bgn kan testi yaptırdıım hcg değeri37,8 çıktı adetime 3 gün var daha normal mi?

bence normal canım ...ama 48 saattte 2 ye katlaması gerekiyor.2 sonra tekrar test yaptır.80 civarında çıkması gerekiyor.ben kimyasal gebelik geçirdiimde 68 çıkmıştı 2 gün sonra 80 oldu.daha sonrada adet oldum zaten...

ayyy Allah korusuun yaa yaptırcam çarşamba günü olmaz değil mi öyle birşey adet sancısı çekiyorum birde ben

oncelıkle cvp ıcın tesekkurler evet erken ama cok umutluyum napım bu ay cunku butun belırtıler var pekı yumurta dollenmesı nasıl olur yanı kahverengı gıbı bı akıntı olurmu peceteye sılcek kadar bugun ole oldum cunku dollenınce olurmuymus ben bu konuda cahıl kaldıum galıba cunku 6 aylık evlıyım bu konuları fazla bılmem cvp veren herkese teskkurler allaha emanet olun

sitede yeni sayılırım konuları sürekli okuyorum ama hiç yazmamıştım başıma gelince yazmak istedim.

son adet tarihim : 6 aralık 2010

aşılama tarihim : 22 aralık 2010

3 ocak beta hcg değeri 17
5 ocak beta hcg değeri 39
10 ocak beta hcg değeri 417

doktorum yinede tedbirli davranıp haftaya randevu verdi keseyi göremediği için...

sizce nedir durum biz şimdiden sevinmeye başladık???

canım selam... ben keseyi de gördüm ama yine sevinemiyorum, bunun kalp atışına kadar yolu var ve kalbi duymadan hiçbir doktor seni hamile saymıyor. sen yine de kendini her ihtimale hazırla, çok sevinip sora üzülmek daha acı verici diye düşünüyorum. kese 1500 e gelmeden görülmez, keseden 2 hafta sora da kalp atışları, yani 3 hafta vakit var senin için , ama sabrın sonu selamet :)

Teşekkür ederim cvp verdiğin için bide kasıklarımda ağrım var buda normal mi?

Merhaba arkadaşlar,
adetime 6 gün varken beta hcg değerim 17,09 du.
4 gün varken 68,65 çıktı.
2 gün varken 284,85
ve adet günü 904, 97....
sizce çok mu kızlı artıyor?
böyle bir artış duydunuz mu ya da yaşadınız mı?
bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum.

canım biraz hızlı artıyo gibi sanki. Belki ikiz falan olabilir onda da değer hızlı artarmış ama sen yine de doktora git. Hızlı artış yada çok yavaş artışın incelenmesi gerekiyor. Ben daha regl olmadan 17 aralıkta 15.05 çıkmıştı 31 aralıkta 1222 çıkmıştı yani o kadarda hızlı artmaması lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…