Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaşlar adetım 7 gün gecıktı kan testı yaptırdım 77,8 cıktı deger düşük dedı pazartesı tekrar yaptırılacak moralım bozuk dua edın

moralini hiç bozma geç döllenme dir benim adetim 10 gün geçmişti değerim 130 du şimdi senin ikiye katlarsa sorun yok demektir hayırlı olsun

kızlar merhaba,
ben başka bir gruptaydım ocak aşılama yaptıranlar...aşılam yaptırdım ama biraz desteğe ihtiyacım var...
adet günün 21 ocak idi..test yaptırdım beta 15 çıktı,,ertesi günü kanama geldi bu arada 5 gün boyunca lekelenme oldu arkasından kanama 5 gün sürdü ve gene lekelenme 5 gündür sürüyor. beta artışalrım gayet güzel cmt 868 idi pzt 1642 oldu şu an hamileysem 5+3 olması gerekiyor ama dün alttan muane oldum keseyi görmedi dr başka dr a gittim oda göremedi..çarşamba tekrar test yaptır yine bakalım göremezsek bebek yanlış yerde büyüyordur diyorlar..bu arada benim tek tüpüm var daha önce dış gebelikte diğeri alındı.laproskopi ameliyatı ile..tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum..rahim kalınlığı adet günü 11 mm idi şu an 7mm düşmüş..sizde kese geç görünürmü bilen varmı?bu arada lekelerim kahverengi olarakl devam ediyor ama sancım yok..
cevaplar için şimdiden teşekkürler

ahhhhhh ahhhhhhh altatn möuayne olmayın kıslar tehlikeye atmayım doktorlar ble uyarıyo tehlikeli varsada düşüğe sebep olurmus

arkadaşlar ben adet günümden 5 gün önce beta hcg yaptırdım 20.8 idi sonra adet günümde yaptırdım 207.71(DÜN) çıktı sizce ne kadarlık bi anormallik yok demi? sanki içimdeki bulantı hafifledi belimin ağrısıda gögüslerimin hassasiyetide ondan dolayı korkuyorum bişey varmıdır sizce??????? LÜTFEN CVP BEKLİYORUM

arkadaşlar kafam o kadar allak bullak kii hiç bi hesap yapamıyorum reglim bugün 8 gün gecikti kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç 677.9 mlu/ml çıktı..hamile miyim yaa..n'olur cevap verin...

arkadaşlar kafam o kadar allak bullak kii hiç bi hesap yapamıyorum reglim bugün 8 gün gecikti kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç 677.9 mlu/ml çıktı..hamile miyim yaa..n'olur cevap verin...

bu sonuca göre hamilesin tatlım hayırlı olsun
bi git doktora muayene ol 2 gün sonra tekrara tahlil ver en az 2 katına çıkması lazım

bu sonuca göre hamilesin tatlım hayırlı olsun
bi git doktora muayene ol 2 gün sonra tekrara tahlil ver en az 2 katına çıkması lazım

canım çok saol yaa..muallakta kalmak kadar kötü bişey yok beklemiyoduk..değerlere bakıyorum hamileyim ama inanamıyodum birinin onayını almassam çıldırcaktım :)

ne oldu doktora gittin mi evham yapma 1642ye çıktıysa bence dış gebelik tehlikesi geçmiştir. allah gönlüne göre versin inş

2 günde 2ye katlanması gerekiyor sonucu iyi içini ferah tut

malesef pzt 1642 olan değerim çarşamba 258 e düşmüş şükürki dış gebelik kendiliğinden bitti..karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşüş olmuş...zaten kese görünmemişti rahimdede hiç hamilelik durumu yoktu...ve lekeler 16 gündür dürüyordu....inşallah bir dahakine ...

değerin çok güzel benim 10 gün geçtiğinde 130 du

bugün doktora gittim o da değerin çok düşük, düşük riski olabilir değerinin 3000 de olmasını beklerdim dedi...senin gebeliğinde bi sıkıntı yok dimi??bide dktr açıkçası beni pek tatmin etmedi...çünkü bhcg testi 2günde bir tekrarlanması gerekiyodu ya..bana hiç öle bişi demedi..1 hafta sonra gel ultrasonla göremezsem alttan muayene ederim ondada göremediysem kan testi dedi..anlamadım neden öncelikli olarak kan testini tutmadığını..kafam karıştı üzüldüm

selam herkese... adetimden 7 gün önce (dün) kan testi yaptırdım beta cgh depğerim 0,100 çıktı...
9 şubat regl günüm.. sizce değer yükselir mi yoksa umudumu tamamen kaybedeyim mi?
7 şubat evde test yapcam ona göre tekrar gidip kan testini yaptırcam ama umudum azaldı...

canım ben 2 ay önce erken doğum yaptım benim değerime 2 gün arayla bakılmıştı 2 ye katlıyodu sende iki gün sonra baktır kana benim değerim 2000 lerdeyken kese bile görünmemişti daha bide başka doktora görün istersen ama acele etme sıtres yapma allaha dua et tutunsun bebeğin

Arkadaşlar 18 Aralık'ta çatlatma iğnemi olmuştum geçen ayın 30'unda regli olmuştum buay 30'u geçti ve üzerinden 4 gün daha gecti hala regli olmadım bu ay 2 adet serophene kullanmıştm haplar regli'yi düzene sokuo die biliorm çünkü bu ikinci denememiz gecen ay tek hap kullanmama ragmen tam gününde regli olmuştum normalde düzensizlik var ama hap tam gününde yapmıştı bu ayda öle olur die düşündüğüm için günüm geçince çok ümitlendim dün beta HCG yaptrdm ama 0,100 cıktı bu durumda hamile deilim ama reglide olmadım ama yumurta gec çatladıda döllenme geç mi oldu ben erken mi test yaptrdm die yinede ümitleniorm çünkü hormon testlerimizde eşiminde benmde bir sorunumuz çıkmamıştı Allah'a çok şükür ve bu ayı hiç boş geçirmedik iğneden 1 gün önce başlamıştk çalışmalara ve bu zamana kadar gün aşırı yaptk madem hiç bi sorun yok ve hiç boş geçirmememize rağmen nie böyle çıktı sonucum die cok üzülüorm ve anlam veremiyorum aranızda bnm durumumu yaşayıp sonunda HAMİLE olduğunu öğrenen var mı ???

canım bende 6 gün kala yaptırdım benimde 0.03 çıktıbekle günün geç
sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…