Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ay canım ya merak ettim nakalım haber ver burdan ne zamn görünecek bakalım.

Adetim 4 gün geçti bhcg sadece 46 çıktı
Doktor iki gün sonra tekrarla dedi.Umutsuz muyum kızlarr?

Bir de benm 5 şubatta lekelenmem olmuştu.Yerleşme diye düşünmüştüm.Yerleştikten sonra hcg salgılıyormuş bebek.Acaba bu değerim yükselir mi?Off offff

Sizinle ayrıntılı bir şekilde değerlerimi paylaşmak istiyorum.
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1

çıkan ilk değerden dolayı doktorum bana şüpheli gebelik olduğunu söyledi. Ancak cumartesi gittiğim doktor baktığı ultrasonda gebelik kesesinin rahimde oluştuğunu söyledi. 4,3 mm boyutunda bir kesem var. Merak ettiğim konu ise en son hastalandığım tarih 8 ocak ona gere 5 haftalık gebe olduğum söyleniyor. Benim adetim düzenli değil. Siz ce nasıl bir yol izlemeliyim. Gebeliğim şüphelim mi.

geç döllenme olmuş olabili doktora gittinmi canım??

bu kadar düşük bir değeri dr ciddiye almaz sanırım ben 7 aydır dr kontrolünde ilaç ve iğneyle tedavi oluyorum 31 ocak ta çatlatma iğnemi oldum ve iğnenin 14.günü yani dün adet olmam gerekiyodu benim yumurtlamam geç oluyo dr kontrolünde olduğum için biliyorum herkes 13-14.günde yumurtlarken ben 17-18.gün yumurtluyorum yarın tekrar beta hcg yapcam onun sonucuna göre dr gitcem

2 günde bir yaptır yükselme görülüyorsa doktora git canım

bugün beta hcg 14,55 çıktı beklenen adet günümde çok mu düşük acaba

az önce başka bir yazını okudum eğer 17-18. günde yumurtladıysan bu değer normal canım benim sen içini ferah tut.hatta sen ilk sorduğunda bu değerine göre hesaplamıştım yumurtlaman 18.güne denk gelmişti.sonra galiba ben yanlış hesapladım yanlış bir bilgide vermeyeyim diye yorum yazmamıştım.inşallah değerin sürekli ikiye katlar.ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

kızlar yine tarihlere göre değerlerimi veriyorum
sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261

ultrasonra nezamna görebilirim acaba bi bilen varmı ?

sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261

bence geç bile kalmışsın şimdi gitsen kalp atışlarını bile duyabilirsin..bence değerlerinde çok sağlıklı.yaklaşık 6 haftalık hamilesin galiba.tam bilmiyorum sadece tahmin ettim.

sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261

acaba ikizmi
değerlerin çok hızlı yükselmiş

ya kızlar herkesin düşükte yüksekte olsa normal diyorsunuz
1299 nasıl birde buna yorum yaparmısınız keseyi görmedik adetim geçtikten sonraki 4.günü yaptırdım:26::26::26:

1299 nasıl birde buna yorum yaparmısınız keseyi görmedik adetim geçtikten sonraki 4.günü yaptırdım:26::26::26:

seninded değerin çok güzel sağlıklı bence.tam adetine 14 gün kala yumurtladın galiba ve tutmuş

kese için daha erken en az 1500 olması gerekiyor değerinin. o yüzden gözükmemesi normal canım benim sende içini ferah tut.

canım değerlerin çok güzel
bildiğim kadarıyla 1500 ken vajinal 2000 üstündeyken abdominal -karından- görünebiliyor
1299 çıkan testten iki gün sonra gidersen rahat rahat görülür inş
şimdiden hayırlı olsun

ay Allah razı olsun kızlar yaa bazı arkadaşların 87 çıkmış 4.haftada dr normal demiş benim ki çok yüksek geldi bana sağolunnnn

düşük değerler korkutur asıl
kimyasal gebelik olabilir dış gebelik olabilir
çok şükür sen atlatmışsın o evreyi içini ferah tut

arkadaşlar merhaba ben yumurtlamadan sonraki 8.gün hcg baktırcam
doğru sonuç verme ihtimali varmı
idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor uygun ilacı yazabilmem için test yapmalısın dedi
arkadaşlar sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…