bugün beta hcg 14,55 çıktı beklenen adet günümde çok mu düşük acaba
insan tek olmadığını görmesi biraz da olsa rahatlıyor galiba.Benim de satım 23.12.2010 günüm geçti ve 1 hafta sonra idrar testi yaptım ve negatif doktora gittim bi kan testi yapalım dedi beta hcg 197 çıktı 2 gün sonra idrar testi yine yaptım pozitif doktor yine ben bişey göremiyorum radyolojiden detaylı ultrason istedik gene görülmedi o gün beta-hcg sonucu 1067 akşam olmuştu tabiyki ertesi günü doktorla tlf. konuştur değer 1000 geçmiş geç döllenmeyse görülmüyor dedi bu hafta cuma günü randevulaştık bakalım neler olacak kısmety artık üzül üzül nereye kadar bebeğimi çok istiyorum ama bu belirsizlikte insanı kahrediyor.eğer ki sat a göre bakınca ben 7+ larda olmam lazım ama benimkisi daha görülmüyor bile
ay canım ya merak ettim nakalım haber ver burdan ne zamn görünecek bakalım.
geç döllenme olmuş olabili doktora gittinmi canım??
canım çocuk bu hele bekleniyor sa ne yapacagı belli olmuyor belli olmaz 2 gün sonra bir daha test yaptır katlanıyorsa sorun yoktur.... geç döllenmiştir.........
bu kadar düşük bir değeri dr ciddiye almaz sanırım ben 7 aydır dr kontrolünde ilaç ve iğneyle tedavi oluyorum 31 ocak ta çatlatma iğnemi oldum ve iğnenin 14.günü yani dün adet olmam gerekiyodu benim yumurtlamam geç oluyo dr kontrolünde olduğum için biliyorum herkes 13-14.günde yumurtlarken ben 17-18.gün yumurtluyorum yarın tekrar beta hcg yapcam onun sonucuna göre dr gitcem
2 günde bir yaptır yükselme görülüyorsa doktora git canım
bugün beta hcg 14,55 çıktı beklenen adet günümde çok mu düşük acaba
kızlar yine tarihlere göre değerlerimi veriyorum
sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261
ultrasonra nezamna görebilirim acaba bi bilen varmı ?
sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261
sat 12 ocak
02.02.11 bhcg 3
10.02.11 bhcg 597
14.02.11 bhcg 4261
ya kızlar herkesin düşükte yüksekte olsa normal diyorsunuz
1299 nasıl birde buna yorum yaparmısınız keseyi görmedik adetim geçtikten sonraki 4.günü yaptırdım:26::26::26:
ya kızlar herkesin düşükte yüksekte olsa normal diyorsunuz
1299 nasıl birde buna yorum yaparmısınız keseyi görmedik adetim geçtikten sonraki 4.günü yaptırdım:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?