kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım.bugün doktordan geldim 5+1 günlük hamileyim karından ultrasonla kese göründe daha 4 mm doktor 20 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi.20 gün çok değilmi yaaaa lütfen cevap yazın bana.
hayırlı olsun herkeste farklı oluyor kimisi 6 haftalıkken duyuyur kimisi 8. haftada duyuyor panik olmayasın diye belki 20 gün sonra demiştir ama büyük ihtimalle 10 gün sonra duyulur inş
hayırlı olsun herkeste farklı oluyor kimisi 6 haftalıkken duyuyur kimisi 8. Haftada duyuyor panik olmayasın diye belki 20 gün sonra demiştir ama büyük ihtimalle 10 gün sonra duyulur inş
adetim 3 gün geçti. salı günü eczaneden test aldım çok silik 2. çizgi çıktı. dün bir test daha yaptım onda da aynı şekilde. Bu sabah kan testi yaptırdım 179 çıktı. normal bir değermi sizce
kafam çok karışık geçtiğimiz ay, ayıptır söylemesi eşimle sadece 1 defa birlikte olduk olması imkansızmış gibi geliyor.
ayrıca sigara da alkolde aldım bunca süre. birde zayıflamak için bir hap almıştım 5 gün içtim geçen hafta.
kötü birşey duyacağım diye doktora gitmeye kokuyorum resmen
adetim 3 gün geçti. salı günü eczaneden test aldım çok silik 2. çizgi çıktı. dün bir test daha yaptım onda da aynı şekilde. Bu sabah kan testi yaptırdım 179 çıktı. normal bir değermi sizce
kafam çok karışık geçtiğimiz ay, ayıptır söylemesi eşimle sadece 1 defa birlikte olduk olması imkansızmış gibi geliyor.
ayrıca sigara da alkolde aldım bunca süre. birde zayıflamak için bir hap almıştım 5 gün içtim geçen hafta.
6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken kese görüldü fakat normalinden küçük dedi doktor 2 gün önce değerim 977 olmuştu ve bu gün kasık ağrılarım normalinden daha fazla kasılıyor acaba bu normalmi bu çarşambaya kalbi oluşymuşmu bakılacak.ama ben korkuyorum kasığımdahada arttı ağrısı hafif benim gibi olan varmı
kızlar bende 5+3 günlüğüm.
bana dr progestan verdi. günde 3 tane. düşük olmasın iyice tutunsun diye
benden başka kullanan var mı merak ettim de.
birde folik asiti bırak elevit kullan dedi.o daha iyiymiş
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun..sat şubat ayına denk geldi ya o yüzden biraz karışıyor,28 çekiyor bu ay ondan..kalp atışı olmadı..14 gün sonra kontrole gidecem..6 haftalık demedi doktor bana..4 hafta+5 günlük gebesin ultrasona göre dedi...doktora görede 5 hafta+5 günlük gebeymişim..ne bileyim değerlerimde yüksek neye göre öyle dedi anlamadım..zaten ben hiçbirşey anlamadım..sanırım herşey için erken..14 günü bekleyecem maalesef..zaten haftayada bu doktorada gitmeyecem..
kızlar kontrolden geliyom,doktor 2 kese gördü,keseler küçük,10 gün sonra tekrar gel dedi,kan değerime baktı,normalde 3 gün de bunun yarısı kadar yükselmesi gerekiyodu dedi,sonra baktık,küçücük 2 kese,hamilesin ve hamileliğinde herhangi bi sorun yok dedi,folik ASİT YAZDI,BEN KULLANDIM dedim,olsun yine kullan dedi,ailede ikiz varmı dedi,annem,ablam,teyzem,amcamlarda dedim,10 gün sonra keselerin içini görrüz,o zaman kesinleşir ama ikiz gibi duruyo dedi,kan ilacı yazmadı,tansiyonum düşük çıktı,az ye,sık ye dedi,kilom ölçüldü,folik asit kullanmasam,kilo yapıyo dedim,hamilelikte yapmaz,zaten kontrolümüzde olcan,15 kiloya kadar normal zaten dedi,ekmeği az ye,meyve,sebze bol ye dedi,bulantı,kusma var mı dedi,yok dedim,biz de hiç miğdesi bulanan olmadı dedim,iyi iyi dedi,iştahm çok iyi hatta dedim
arkadaslar en son beta degerım 2 nısan 2900< en son doktora gıdıs tarıhım 4 nısan ve keseyı gorduk < ama doktor cok kucuk dedıı gorulmuyormus.. 1 hafta sonra gel dedıı 11 nısan oluyor ama ben bıraz dhaa gecsın ıstıyorummm belkı gec olusur dıyeee carsamba ppersembe gıtmek ıstıyorum ne dersınız ? bana 1 hafta yeter dıyor doktor ama burdakı yazıları okudum 10 gunden fazla dıyorlar ....
bence bekle moralini etkilemez hem oyüzden benimde ablam normal yolla hamile doktor 10 gün sonra gel demiş bekle cnm zor beklemek ama iyi haberlerini bildirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?