Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım.bugün doktordan geldim 5+1 günlük hamileyim karından ultrasonla kese göründe daha 4 mm doktor 20 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi.20 gün çok değilmi yaaaa lütfen cevap yazın bana.

hayırlı olsun herkeste farklı oluyor kimisi 6 haftalıkken duyuyur kimisi 8. haftada duyuyor panik olmayasın diye belki 20 gün sonra demiştir ama büyük ihtimalle 10 gün sonra duyulur inş

hayırlı olsun herkeste farklı oluyor kimisi 6 haftalıkken duyuyur kimisi 8. haftada duyuyor panik olmayasın diye belki 20 gün sonra demiştir ama büyük ihtimalle 10 gün sonra duyulur inş

bende anlatayımmm öncelikleee slmmm ben şuan 6+4 günlük falanımmm son adet tarihim 9 şubat 37 . günde kan testi yaprırdımm 780,14 çıktı ilk evde yapmıştımm idarar ama silik çıktı bende doktorda kan testi yaptırdımm. doktor değerin biraz düşük dedi geç döllenme olabilir dedi 2 gün sonra gel dedi bende gitmek istemedimm o zaman 15 gün sonra gel dedi keseyle bebişin kalp atışlarını duymamız lazım dedi neyse cumartesi gittimm alahıma bin şükür kalp atışalrınıda keseyide gördük 6 haftalık gebesin dedi ama normelde 8 olması gerekiyor sat a göre geç döölenme dedi kesem düzgünmüşş şu an için her şey yolunda allahım inşallah devamını erdirirr. ilk karından baktı keseyi gördüüü kalp atışlarınıda görüyorum ama net dedğil dedi sonra lattan baktı net gördüü allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişlerr nazlınur sen benimki kan değerimide yorumlamıştın canımm sağolll rahatlatmıştın beniii

hayırlı olsun herkeste farklı oluyor kimisi 6 haftalıkken duyuyur kimisi 8. Haftada duyuyor panik olmayasın diye belki 20 gün sonra demiştir ama büyük ihtimalle 10 gün sonra duyulur inş

nazlınur cevabın için tşk ederim.doktor 20 gün deyince şaşırdım sadece.umarım 20 gün sonra bebişim kalp atışını duyarım.

canım allahtan hayırlısını iste kan değerin iyi gibi geç döllenme olabilirr

kızlar kontrolden geliyom,doktor 2 kese gördü,keseler küçük,10 gün sonra tekrar gel dedi,kan değerime baktı,normalde 3 gün de bunun yarısı kadar yükselmesi gerekiyodu dedi,sonra baktık,küçücük 2 kese,hamilesin ve hamileliğinde herhangi bi sorun yok dedi,folik ASİT YAZDI,BEN KULLANDIM dedim,olsun yine kullan dedi,ailede ikiz varmı dedi,annem,ablam,teyzem,amcamlarda dedim,10 gün sonra keselerin içini görrüz,o zaman kesinleşir ama ikiz gibi duruyo dedi,kan ilacı yazmadı,tansiyonum düşük çıktı,az ye,sık ye dedi,kilom ölçüldü,folik asit kullanmasam,kilo yapıyo dedim,hamilelikte yapmaz,zaten kontrolümüzde olcan,15 kiloya kadar normal zaten dedi,ekmeği az ye,meyve,sebze bol ye dedi,bulantı,kusma var mı dedi,yok dedim,biz de hiç miğdesi bulanan olmadı dedim,iyi iyi dedi,iştahm çok iyi hatta dedim

canım benim idrarda tek çizgi çıktı,1 gün sonra kanda 95 çıktı,idrar testine inanma kullanılan ilaçlar da etkileyebiliyo bazen

merhaba,

bende 5 haftalık hamıleyım, benım de kasıklarım da heran adet olacakmısım gibi ağrı ve kasılmalar oluyor. Dr sordum normal dedı, rahım buyuyor ve kasıklarda ağrı yapar dedı. telaş yapma...

arkadaslar en son beta degerım 2 nısan 2900< en son doktora gıdıs tarıhım 4 nısan ve keseyı gorduk < ama doktor cok kucuk dedıı gorulmuyormus.. 1 hafta sonra gel dedıı 11 nısan oluyor ama ben bıraz dhaa gecsın ıstıyorummm belkı gec olusur dıyeee carsamba ppersembe gıtmek ıstıyorum ne dersınız ? bana 1 hafta yeter dıyor doktor ama burdakı yazıları okudum 10 gunden fazla dıyorlar ....

kızlar merhaba .
bende 5 +3 günlüğüm.
benimde 2 gün önce sadece küçücük kese göündü. dr çok küçük dedi.
15-20 gün sonra gel kalp atışalarını duyalım dedi
ama ben 20 günden önce gitmek istemiyorum. sonra erken diye duyulmaz falan kalp atışları .moralim bozulur. korkuyorum işte.
hepimiz aynı durumdayız anladığım kadarıyla...

kızlar bende 5+3 günlüğüm.
bana dr progestan verdi. günde 3 tane. düşük olmasın iyice tutunsun diye
benden başka kullanan var mı merak ettim de.
birde folik asiti bırak elevit kullan dedi.o daha iyiymiş

kızlar bende 5+3 günlüğüm.
bana dr progestan verdi. günde 3 tane. düşük olmasın iyice tutunsun diye
benden başka kullanan var mı merak ettim de.
birde folik asiti bırak elevit kullan dedi.o daha iyiymiş

merak etme bende 5+5 günlük hamileyim hcg değerim düşük çıktı.Daha öncede düşük yaptığım için bende progestan ve folik asit kullanıyorum...doktorum verdi.

cnm senin tüp bebekmi pekii benim tüp bebek

kızlar benim adetlerim düzensizdir.şu an 26.günüm ve çok fena bir kasık ağrısı ile bulantı başlayınca doktora gttim.bir tarafta 15 mm kist var diğerinde de kist çatlamış(ben yumurtamın çatladıını düşünüorum) etrafında sıvı görünüyor dedi ve kan testi 0.335 çıktı hiç bir zaman 0.100 den başka bir değer çıkmazdı.ne diosunuz böyle az değer çıkıp da artan var mı göğüslerim de çok ağrıyor..halime gülmeyin noolur umut dünyası

deryamm gozun aydın hadı senin adına cok cok sevindim ikiz demek ayy cok hos ya inş herşey yolunda gider rahat bı gebelık gecırırsın ıkız annesı olucaksın nede olsa

bugün kendi doktoruma gittim , 7 haftalık olunca kalp atışı dyulur dedi duyulmazsa bekleriz ona karar veririz dedi ,tüp bebek doktorum ise 7 haftalık kalp oluşmassa düşer demişti yada kürtaj demiştiya,sordum geç döllenmemi diye tüp bebekte o olmaz dedi şu an 4.5 5cm dedi. ve bana bir hastasını anlattı 6 haftalıkmış alalım demiş ve aldırmayıp bu doktora gitmiş hayır bekleyelim demiş benim doktorum ve şuan sağlıklı dedi bunu anlattı son ana kadar umudumu kaybetmicem,çok zor,1 hafta sonra yeni hbrler veririm size güzel hbrler inşallah. sizi her gün merak edip takip ediyorum çünk hemen hemene tarihlerimiz yakın bakalım kim önce doğum yapıcak :)

bence bekle moralini etkilemez hem oyüzden benimde ablam normal yolla hamile doktor 10 gün sonra gel demiş bekle cnm zor beklemek ama iyi haberlerini bildirirsin inşallah

nergizcim benımde ılk ıdrar tahlılım cok acıktı renkı ıcıme sınmedı kan yaptırdım ama dr 5yada6 gun gecınce rengı cok acık cıkar dedı eger 8yada 9 gun gectıyse ozaman net cıkar dedı buarada beta degerın cok cok ıyı cıkmıs 5 gun gecınce 179 cok ıyı demek erken dollenmıs benım 5.gunde 96 cıkmıstı bence kesın hamılesın bıraz once dr gıt ılk gebelıgınse ozellıkle dıyet ılacı aldıgınıda soyle soru ısaretlerınden kurtul ama bebıss gelıyoo inş

slmm kızlarrrr yaptıgınız test eger silik cıkmışsa emin olun hamilesinizz
bende 397 cıkmıştı bi gün gectiginde kan testi yaptırmıştım evde de idrar testiyle eczaneden aldgım testi denemiştim sabah ilk idrarla ve silik çıkmıştı şimdi rabbim şükürler olsunki kuzusum benimle darısıda isteyen herkese olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…