kızlar nezamandır yoktum şifremi unuttum giremedim 7+3 oldum moralim çok iyi biliyorsunuz kalp atışı yok bir hafta sonra düşmesse alallım demişti doktor ve allahın taktiri ki 6+5 de kalp atışını duydum başka doktora gittim,gayet sağlıklı dedi sadece geç duydum kalbini okadar ilerleyen zamanda belli olucak sağlığı ,AYSEREN NOLDU BİLEN varmı acaba onuda merak ediyorum arkadaşlar doktor sakat olabilir dedi başka doktor gayet sağlıklı dedi bu durumlarda 2.doktora gidin mutlaka yine görüşürüz TANSEL SENDE KALP ATIŞINI duyunca bilgi ver öptüm sizi
Merhaba arkadaşlar sat 21 mart, bat 21 nisan ve bthc 34.34 sizce normalmi?
bana normal gibi geldi zaten 10'dan sonra gebelik sayılıyor seninki daha yeni 2 gün sonra kan testini tekrarladığında 2 katına çıkması gerekirmiş istersne test tekrar yap ya da doktora git
Merhaba arkadaşlar sat 21 mart, bat 21 nisan ve bthc 34.34 sizce normalmi?
Canım kişiden kişiye değişir, döllenme ve bebeğin rahime yerleşme zamanına göre. Senin yerleşmen yeni olmuşa benziyor. Ben de 30.gün baktırdığımda 47 çıkmıştı. Normalde 32 günde adet olurum. Adete iki gün kala 47 iyi demişlerdi. Zaten 34.günümde 261 çıktı. Yani artış önemli. 2 gün sonra o değerin 2ye katlanması gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve bebeğin seninledir. Stres yapmadan bekle, testi tekrar yaptırırsın. 5.haftanı geçtiğinde de keseyi görürsünüz inşallah. Hayırlı olsun şimdiden.
teşekkür ederim idrar testimi yeniledim şimdi kıpkırmırızı iki çizgi sanırım bebeğım benımle akşam doktora gidicem
bebeğinin kalp atışını duyduğuna sevindim
eraycım yazdıgımın cevabı sanaydı
senin de inşallah sorun çıkmaz allaha bol bol dua et cnm saol yani bir hafta dahamı beklicen
senin şuan kaç haftalık oldu normal gebelikte geç kalp atışı duyan çok oyüzden üzülme benim tüp bebek ama yinede geç oldu biliyorsun 6+5 de duydum
senin şuan kaç haftalık oldu normal gebelikte geç kalp atışı duyan çok oyüzden üzülme benim tüp bebek ama yinede geç oldu biliyorsun 6+5 de duydum
cnm suanda 7artı 3 haftalık bugun baya umutlandım kalp atısını duyarım dıe ama sok oldum duyulmuyo haftaya gel deyınce sorma aynen 1 hafta daha beklemek hamıllelıgımden bısı anlamadım beklemekten zaten:2:
seni anlıyorum ama ters bişi olsa heralde doktr söylerdi sen başka şeylerle kafanı dağıt normal gebelikse geç döllenme oluyor biliyorsun öyle geç duyan çok ama
seni anlıyorum ama ters bişi olsa heralde doktr söylerdi sen başka şeylerle kafanı dağıt normal gebelikse geç döllenme oluyor biliyorsun öyle geç duyan çok ama
kızlar allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.bugün geldim doktordan bebişim 6+5 de ve kalp atışlarını duyduk.rabbim isteyen herkesin kucağına versin bebeğini.lütfen stres yapmayın kendinize sadece biraz sabredin.
karnından muayene ettiyse duyulmuyor bende öyle oldu birde alttan bakalım dedi ozaman duyuldu senin nasıl oldu
kızlar allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.bugün geldim doktordan bebişim 6+5 de ve kalp atışlarını duyduk.rabbim isteyen herkesin kucağına versin bebeğini.lütfen stres yapmayın kendinize sadece biraz sabredin.
evet normal gebelıkte ıste gelde ıcımıze anlat sende oyle degılmısın nekadar takmıcam desemde okadar takıyorum bılıyosun 15 gun bekledım bu gunu dak.saydım hop bugunde 1 hafta daha beklıcez dedıya neyse sukur kotu seyler demedı buarada hamılelıgımız bır gıdıyoo ılk bebek olunca ınsan bı acayıp oluyo zaten acemılık var ayyy ne bılıyımya uykulu mıskın saftırık ıs yapmaktan acız bı hatun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?